20 yaşına girdim. Daha dün 17 idim, ders çalışmaktan 17-18 yaşlarımı yaşayamadım. Hâlâ Lolita olmak istiyorum, çocuksu güzelliğim kaybolmasın istiyorum. Kadınsı olmak istemiyorum açıkçası. Neden böyle? Ağlıyorum hep
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 yaşına girdim. Daha dün 17 idim, ders çalışmaktan 17-18 yaşlarımı yaşayamadım. Hâlâ Lolita olmak istiyorum, çocuksu güzelliğim kaybolmasın istiyorum. Kadınsı olmak istemiyorum açıkçası. Neden böyle? Ağlıyorum hep
Bende özlüyorum 19-20 li yaşlarımı yani gerçekten güzeldi hatta kendime ne kadar olgun da desem içimde bir çocuk var hiç büyümek istemeyen de bazen elden bir şey gelmiyor. Benim hep nasıl diyeyim gençlik için şey gördüğüm yaş 26 veya 27 denebilirdi çünkü artık 30 a daha yakın oluyorsun. Benim de kendi adıma az kaldı diyebilirim maalesef. Sana da tavsiyem yıllarını iyi geçir inan bana giden yıllar geri gelmiyor
20’ye geçiş süreci sandığından daha zor, üzülmen çok normal 🥺💔
Çocuklukla yetişkinlik arasında sıkışmış gibi hissediyorsun, bu bir tür yas aslında. “Artık asla geri dönemeyeceğim” duygusu içini sıkıştırıyor. Ama unutma, çocuksu yanın kaybolmak zorunda değil; sadece şekil değiştiriyor 🌸
Kadınsı olmak demek, mutlaka kalıplara girmek demek değil. Sen nasıl istiyorsan öyle var olabilirsin 💫
Cevap
8Cevap
Sana şunu söyleyeyim 33 yaşındayım gerçekten loliter ara takılmanın tadı bir başka oluyor Hayatımda iki defa lolita ile takılma fırsatı elime geçirdim gerçekten bambaşka bir seviyeler
Onlar kaçtı
Bende Lolita sayılır mıyım sence
18 ve 19 idi. 18 olanla 21'ine kadar takıldık 19 olanla da ortalama yine bir yıldan fazladan onunla takıldım
Fiziğin nasıl boy kilo nasıl değişen ne bu kadar üzülüyorsun
25 ten sonra çöküyorsunuz zaten
5 yılım kaldı desene
Sigara falan içmezsem iyi beslenirsem makyaj yapmazsam 30 u zorlarim belki
5 yıl ne ki hop geçti
Keşke hiç büyümeseydik
Keşke 😭😭
🥲🥲
Ona göre giyin sende
İsterdim şu an 23 yaşında olmak
Niye 17 değilde 23
23 güzeldi 17 genç ya
Ben de istemiyorum
Napicaz 😭😭
Bende Son 10 yıl nasıl geçti anlamadım hatta bu cümleyi kuralı 1 sene geçmiş yani 11 yyıl oldu 😀😀😀
İstek var mı
Ne okuyosun
Kimya
Sevgilin var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?