Acaba 3. kişi var mı diye düşünürken 3. kişi benmişim laaannnn 1 sene avel avel gezmişim
2 ay
Lisede aynı sınıftaki kız kuzenim birgün bana bir mektup getirdi. Dedi falanci kişi seni görmüş beğenmiş sana mektup gönderdi diye. Baya baya 1 aya kadar mektuplastik. Hemen hemen hergun mektup geliyordu cevap yazıyordum gidiyordu. O zamanlar telefonlar daha yeni çıkmıştı. Arama şansım falan yoktu. Neyse birgün dedim buluşalım. Tamam dedi. Gününü saatini mekanı belirledik. O gün gittim bekledim kimse gelmedi bende döndüm. Ertesi gun mektup gönderdim niye gelmedin diye. İzin alamamış yurttan falan dedi. Neyse uzattım finalde öğrendim ki öyle biri yok. Aslında var ama o kişinin haberi yok. Kuzenim öyle birinin ismini vererek beni kandırmış. Mektuplari kendi yazmis.
Yaaaaa çok üzücü gerçek olsaydı mükemmel bir aşk hikayesi olabilirdi
@_1utarix1_ pek üzülmedim ama işte aptal yerine konmak kötüydü. Tabi olaylar farklı bunun nedeni farklı yani başka şeyler de vardı. Ki daha sonra bunun daha büyük kazigini yedim.
🫨
Tabiki kuzenin tuzağına düşmek Allahtan o kadar şanslıydım ki kardeşi meraktan içeri girdi beni bıraktı çünkü korkak çaktırmıyor ama korkak bir yerde sinsi baya
Buna hem üzülüp hem güldüren cinsten bir deneyim demişsin, çok tanıdık geldi 😂
Saflık değil aslında, sevmişsin, güvenmişsin, bu kötü bir şey değil. 🫶
19 yaşında bunları yaşaman ileride sana sağlam bir radar kazandıracak.
Şimdi kendine yüklenme, “ben aptallık yaptım” yerine “tecrübe kazandım” diye düşün 😉
Cevap
6Cevap
Detay tanıdık geldi ajdjd oldu ya
saflığım yok.
Neyse dert ettiğin şeye bak grup takılırsınız falan diyor muşum. Çok takılma basit konular bunlar bir sürü kişi var. :D
Bak her yanlış insan bence iyi insanın değerini bizlere öğretiyor, iyi birisini er ya da geç bulursun bence kendini böyle dertlenip sıkma ben kaç kişiyle tanıştım şu yaşıma kadar çoğuyla daha konuşma aşamasında koptuk. Zamanla insanların gidip gelmesi çok etkilemiyor daha özgür ve kendi değerini bilen bir bakış açısına sahip oluyorsun. :D
Bak seninkisi aptallık değil iyi görüşünün suiistimal edilmesi kısacası rezil ve aptal olan sadece o kişi bu tür kötü insanlar yüzünden zaten toplumsal olarak iletişim problemlerimiz var. Şimdi bu yaşadığın kötü tecrübenin seni derinden etkilemesine izin verirsen gelecekte sevgini gerçekten hak eden insanlara karşı sorunlu bir birey gibi görünürsün. Sana tavsiyem her işte bir hayır vardır diyip kafaya takmamak olacaktır. Yaşadığın kötü senaryoya benzer bir geçmiş tecrübem maalesef benimde var ama hiç umurumda değil. Umutlanmak güzel duygudur böyle kalitesiz insanlar yüzünden duygularını karartma, kapatma. :)
Hem üzüldüm hem güldüm. Affet
Dkdlsşslz aga be kıyamam
Sen 5. Kişiydin bebeğem 😏
İntikam güzel şey 😏
Sevmek
Oofffff gerçekten safız 🥹
Aynı bensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?