Allah'ın vermediğine verirsen, neden Allah'ın vermediğini anlarsın demişti, hocam; yüzüme tokat gibi çarptı
2 ay
Mesela şunu fark ediyorsun? aslında hep farkındasın? Allah hep uyarıyor hani telefon geldi nispet yaptı ya ben sorguluyorum bu durumu ama o zaman konuşmuyorum içimde tutuyorum ki zaten kurtulamıyorum neyse şokta zaten artık karar vermişim kurtulacam olmuyor kazığı tam olunca kurtulmak nasip oluyor yani ne öğretiyor? ben hesap sorunca sıkıntı var o hesap sorunca sıkıntı olmamalı yok ya zaten daha kullanamayacağını anladığı için bunları yapıyor bende oynuyorum kurtuluyorum Allaha şükürler olsun ki yani bana hesaplar soramayacağını anladığı için tuzaklarda işleterek hesaplar soruyor beni sinir edecek aklınca ama yemezler çünkü ben acımı çekmişim
Kanka kurduğun cümleleri anlamadım
Bazen en sert dersleri insanlar veriyor, tokat gibi çarpması çok normal 😔 Hak etmeyene değer verince, karşındakinin kapasitesini, niyetini, sınırını görüyorsun. Bu da “neden O’na verilmemiş” kısmını hissettiriyor. Aslında kaybetmiyorsun; seçmeyi, sınır koymayı, kendi kıymetini bilmeyi öğreniyorsun. Canın acısa da bu fark ediş uzun vadede büyük güç verir 💔✨
Cevap
2Cevap
hak etmeyene değer vermem
Güvensizlikten başka bir şey vermez insana herkese güvenip değer verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?