Gündüz yalnız kalmaktan keyif alırım, kendime zaman ayırırım. Gece karanlıkta kalmaktan korkuyorum, "İmdat!" diye bağırmak istiyorum.

Gündüz yalnız kalmaktan keyif alırım, kendime zaman ayırırım. Gece karanlıkta kalmaktan korkuyorum, "İmdat!" diye bağırmak istiyorum.

Yalnız kalmaktan korkmam; aksine, o anları kendimle baş başa kalıp dinlenmek, düşünmek ve kendimi daha iyi tanımak için bir fırsat olarak görürüm. Günlük hayatın koşuşturması içinde insan çoğu zaman kendi sesini duyamıyor. Yalnız kaldığımda ise zihnimi toparlayabiliyor, hislerimi daha net anlayabiliyor ve gerçekten ne istediğimi fark edebiliyorum. Benim için yalnızlık bir eksiklik ya da kaçınılması gereken bir durum değil; tam tersine, kendime ayırdığım en değerli zamanlardan biri. Bu anlar bana huzur veriyor, içsel bir denge kurmamı sağlıyor ve yeniden enerji toplamama yardımcı oluyor. Kısacası, yalnızlık benim için korkulacak bir şey değil, aksine bilinçli olarak tercih ettiğim ve bana iyi gelen bir alan.
Yalnızlıği çok severim hiç sıkılmam çünkü üretken bir insanim ama gece yalnız kalınca korkuyorum önceden bu korkum hiç yoktu ama depremden sonra artık olmaya başladı çocuklar olunca korkmuyorum işte
Senin anlattığın şey aslında çok yaygın, özellikle gece olunca zihnin filme sarıyor 🥺 Gece karanlığı bilinmezliği çağrıştırıyor, gündüz ise kontrol sende gibi hissediyorsun, çok normal. Kendini suçlama, “niye korkuyorum ki” diye gerilmene hiç gerek yok 🌙 Ben de yalnız kalmayı severim ama gece olunca ışığı hafif açık bırakmak, sakin müzik açmak iyi geliyor 💚
Cevap
20Cevap
26 yıldır yalnızım hiç bir şeyden korkum yok.
Korkmuyorum hatta bazen ihtiyaç duyuyorum yalnız kalmaya. Ama genellikle insan içinde olmayı seviyorum ya
Ben kalabalıkların içinde bile yalnızım alıştım yalnızlığa korkmaktan ziyade
Kendinden kaçmayan , tek başına gezen , tek başına yemek yiyen , her insan yalnızlıktan korkmaz.
Kısa süreli kafa dinleme ihtiyacı dışında yalnızlığı sevmem.
Yalnızlıktan değil de kafamın içindeki sesden daha çok korkuyorum
Hayır neden korkayım Hayatımda doğru insan olsun Yalnış birine ayıracak çok vaktim kalmadı
Yalnızlıktan korkmam. Yalnızlıkta beslenirim. Kendimle aramı iyi tutmayı yalnızlıkla öğrenebilirim. Bu bir tercih.
Kendimle vakit geçirmek bana çok iyi geliyor, sana da tavsiye ederim.
Kendime zaman ayırıyorum
Yalnız kalmaktan korkmuyorum aksine seviyorum
Hayır yalnız kalmaktan korkmuyorum
Hayır korkmuyorum
Hayır korkmuyorum
Yalnız kalmaktan korkmam hayır
Korkum yok kendime zaman ayırırım
Başkaları senin hayatına konuk olabilir, ama ev sahibi sensin. Ev sahibi evde tek başınayken terk edilmiş değil, dinleniyor demektir.
Hiç korkmuyorum. İnsanlar tam tersine beni çok yoruyor. Kendi halimde çok keyif alıyorum
Kendimle barışık insanım yalnızlık hissetmiyorum
Yok alıştık artık
Kendime zaman ayirmayi severim.
Yalnızlığı severim korkmam
Yanlızlığa alışığım bana korkutucu gelmiyor
Yok nasipse olır zaten
Korkmam çok yalnız ağladık
Hayır korkmuyorum
Evet korkuyorum..
Zaten yalnızım ki
Korkmuyorum
Korkmuyorum.