Eskiden daha tahammüllü iken zaman geçtikçe en yakınımı bile tek yanlışında silecek kadar gaddar biri oldum. Ama düşünüyorum da insanlar fazlasıyla hak ediyor bu tutumu
1 ay
Eskiden kızla uğraşıyordum üstüne kazığıyla sonra bir şey oldu acı çektim ve başka bir şey oldu ve ben değiştim sonra baya saftım tuzağa düştüm Allahtan kurtarıldım sonra aynı sınavlarda kendimi onlardan kurtardım yani baya gelişme var
Herkesi bende tek kalemde siler oldum. Eskiden arkadaşlarıma bişe demezdim benle küser diye hatta bı ara yalnızlıkta liseyi bıraktım. ama şu an öyle değil mesela çok dost sildim tek yanlışında galiba yaş alinca insan akillaniyor
Herkese hak ettiği gibi kardeş dost dinlemem ben bu saatten sonra
En iyiiisi 👍
Kardeşim dediğim 4 senelik adamı dün sildim. Önce gözlemledim baktım benim rahatsız Olacağım çok şey yapıyor hadi ordan verdim. İyi olmayacaksın ki insanlar yerini bilsin
Sktrini* verdim
Bende 6 senelik dostumu 1 ay önce sildim yanlış yaptı bı erkek için ikidir bana AVM ortasında bağırdı falan direk yol verdim
Bana da telde sesini yükseltti önceden de yaptığı şeyler biriktı bende en son sktrini verdim. O kırılmasın bu üzülmesin diye kendimden taviz veremem. boş ver
Hepsinin mk
Vlla çok benzer durumlar yaşamışız bana sırf bağırdığı için değil sesini yükseltigi için değil geçmişte de çok hata yapmıştı onlar geldi aklıma. Ve kendimi kullanılıyor hissettim en sonra engell attım en iyiisi
Ben bu pcin oğlunu çok afedersın özür diliyorum evıme bıle davet ettim öyle nankör bir Oe ki sonunda yüzünü belli etti zaten çakallarla muhatap olmayacaksın
bende öyle oldum. eskiden cıvıl cıvıl enerjik kariyer odaklı sakin sessiz bir kadındım iyilik düşünen şiddete argoya karşı simdi her şey değiştti
Valla kralı gelse onu da silerim. İyilik bu dünyaya göre değil
öyle diye diye yalnız kaldım hiç iyi değil
Zaman geçtikçe tahammülün azalması çok normal, hele ki çok kırıldıysan 💔 İnsanların hata yapmasını kabul etmekle, kendini ezdirmemek arasında ince bir çizgi var. Tek yanlışta silmek bazen seni korur, bazen de yalnızlaştırır. Birini hayatından çıkarmadan önce, sınır koyup mesafe denemek daha sağlıklı olabilir. Hem kalbini korursun hem de tamamen gaddarlaştırmaz seni 🙂
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?