Derin iç çekmeler...
Bir yanım onu nedense özlüyor, nasıl beni merak etmiyor, yazmıyor anlamıyorum, nasıl bir ruhsuz kızı sevmişim ben
Derin iç çekmeler...
Bir yanım onu nedense özlüyor, nasıl beni merak etmiyor, yazmıyor anlamıyorum, nasıl bir ruhsuz kızı sevmişim ben
Böyle devam edersende o hayatını yaşayacak sen üzülmeye devam edeceksin sen evde bir mesajını beklerken o Allah bilir kiminle ne heyecanı yaşayacak kardeşim en güzeli sevmesen bile git başkası ile birlikte ol olamayacağını sanma olursun ol boş ver maksat aklın dağılsın toparlarsın kendini onlar öyle yapıyor ayıp olmuyorda bizler yapınca mı hata?
Cevap
5Cevap
beni takmayan birini sevmeyeceğim için özlemem.
Kanka boş ver... Belki de kurtulmuşsundur... Kendi hayatını yaşa... Huzurlu mutlu olmak için birine ihtiyacın yok...
Geçer geçer üzülme
Üzülmüyorum haklı olan benim sadece içim onu dönem dönem özlüyor arzuluyor çok garip duygular yaşıyorum anlamlandıramıyorum
Ne zaman ayrıldınız kim ayrıldı
Ben birçok kez ayrılmıştım sonunda kızla tartıştık ama öyle küfür müfür yok engelledi beni :D
En son ne zaman ayrıldınız
2-3 hafta olmuştur
Sen değilsin o kız merak etme
Hsshshdhshs
Sen ulaş bi şekilde
Kime
Ona
O yazarsa yazar yoksa beni kaybetti umrumda olmaz
Herşeyi bizden bekliyosunuz belkide sen kaybedersin
Türkiye`de onun gibi kız çok var bir öne çıkaran özelliği namuslu olması bir şey yaşamamış olması başka bir şey değil.
Birde her şeyi bizden bekliyorsunuz lafı tamamen manipülatif bir söylem kimsenin bir şey beklediği yok yanlışsan hatanı bilip ego yapmayıp özürünü dileyeceksin seven insan bunu yapar he egom zedelenmesin sevgim önemli değil diyorsan ona göre pohpohlayıcı kendisi gibi narsist karakterle olsun
Benim gibi erkeği o dünyada bulamaz bu arada bunu kof ego kasmak için söylemiyorum
Bu kadar hoşuna gitmeyen özelliği varmış mesaj neden bekliyosun bırak napıyosa yapsın o zaman
Zaten öylede işte iç dünya böyle hissettiriyor ben napayım
Geçer zamanla knkm
Özlemiyorum kimseyi boş iş.
Yaşadığımı yaşasan anlarsın bende çok kız tanıdım hiçbirini özlemedim ama bu farklı
Bu farklıları da gördük s. ettim işine baksın herkes
Çık hemen bu moddan yoksa dibe batcan bak
Yok batmamda insan özlüyor dönem dönem
Açık kapı bırakmassin
Öyle değilse sevmiyordur
Ne kadar ruhsuz dimi meğer
o yollari gectik yalnizliga alistik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?