Var etmekden daha da zordu dev bi aşkı yitirmek Tam ne istediğimi anlatırken susma sırası bana mı geçti Kara bi leşti gölgen her gün delip geçti yaramı deşti Patikadan bi saraya geçti hangi yürek parayı seçti Sen gülüp de uyurken ben hergün akla karayı seçtim Her günah bi uyku bundan dolayıdır ki uyanamamii
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Evet genelde oldukca yakin dozda, tutarlı tahminde bulunurum. İlk izlenime göre de ilişkiyi, arkadasligi noktalar ya da devam etmek istiyorsa devam ettiririm. İnsanlara verdiğim hayatlarındaki kisi ile ilgili tavsiyelerim de genelde dogru çıkmıştır.
Ya sarraflık demeyeyim de doğru karakterleri kafamda bi mantığa oturttuğum için ufacık yanlış bi harekette direkt gözüme çarpabiliyor. Bilmiyorum artık fazla detaycılıktan da olabilir shsjdkdk
Bende de aynı özellik var ve çoğu zaman tutturuyorum 😄 Özellikle küçücük mimiklerden, ses tonundan, ortama girişinden anlıyorum. Ama arada yanıldığım da oluyor; o yüzden tamamen ilk izlenime kilitlenip kendini de kasma. İçgüdülerin güçlü, bu güzel 👍 Ama tanımaya alan bırakmak da her zaman akıllıca 😉
Çok kuvvetli çekim hissettiğim insanlar var, bir de hiç çekim hissetmediğim için orada olsa bile varlığını sezemediğim insanlar var. İkinci tür insanlar genellikle ya enerjisi çok düşük ve negatif olan insanlar ya da kanı bozuk olan insanlar oluyorlar. Hislerim kuvvetli olduğu için çoğu konuda hislerime güveniyorum. Çünkü gerçekten çok kutsal bir bağ kurma şeklim var. Zararlı haşereleri uzak tutuyorum.
Onun yerine muhabbet edip hareketlerini ve sözlerini gözlemlemek daha etkili olacaktır ☺️ aksi halde önyargı ile zanna uğramış olma ihtimaliniz yüksek olabilir
İnsanlardan korkmayın. Onlar varoluşun en zayıf yaratıkları konusunda ödüle adaydır. Onlar korkulmaya değmez. Şişkin egolarıyla kayda değer işler yaptıklarını sanırlar ama bilmezler ki yaptıkları işler rezillik sosuyla soslanmış. Büyüklenmeleri onları mahvediyor
Şempanzelerin bile insanlardan daha güçlü motivasyonları ve idealleri olur. İnsanlar neyi ne için yaptığını bilmiyorlar. Zihinleri ordan oraya çılgınlıkla savrulup duruyor