Ben genel olarak hayalperest biriyim sebebi ise genellikle ruh halimin sıkıntılı olması, hayal kurunca en azından keyfim biraz da olsa yerine geliyor. Peki siz hayal kuruyor musunuz
2 ay
Cevap
4Cevap
hayal kurmayı bıraktım
Yinede ara ara hayal kurmalı insan
Evet gerçek oldu ve olmaya devam etmesini de istiyorum.
Evet bazen kuruyorum. Hayallerimin %30'u falan anca gerçekleşmiştir.
Bende zaten illa gerçek olsun diye kurmuyorum ya hayal kurmak iyidir
Evet ya yine de iyi geliyor
Kesinlikle
İşten eve zor atıyorum kendimi. Kuramıyoruz.
Tr serveri biraz problem
Bir kaç yıldır kurmamaya özen gösteriyorum hatta kurduğumu fark edince hemen kendimi uyarıyorum çünkü hayalin H si zihnimde belirdiği an o hayallediğin şeyin bütün gerçekleşme olasılığı yok oluyor
Bence yanlış lakin saygı duyarım hayal illa gerçek olucak diye kurulmazki
Böyle çok uçuk hayallerden bahsetmiyorum örnek veriyorum gerçekleşecek bişey önceden hayalliyorum 1 ay sonra şu kesin olucak ya diyorum işte şöyle yaparım böyle yaparım o şeyin olası varsa da önceden olması ihtimalini düşündüğüm için bir şekilde bir şey oluyor ve o şey gerçekleşmiyor
Biraz batıl inanç gibi gelicek lakin üstünde nazar olabilir ya biri sana okusun ya da hocaya git
Olabilir mi
Yani bence nazar var nazar jvhchvh
Hayal kurmuyorum çünkü gerçekleşmiyor..
Benimkilerde gerçek olmuyorki bence hayal kurmalısın
Saygı duyarım
Hayal kuruyorum gerçek olacak
İnşallah gerçek olur
Eveet.
Ne mutlu size allah daim etsin
Evet/hayır
Anlamadım
2 soru sormuşsun 1 evet 2 hayır
Oky şimdi anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de çok hayal kurarım, hatta bazen gerçeklerden kaçmak için bile yaparım bunu 🙈✨
Zihnin biraz nefes alsın diye kurduğun hayaller aslında seni hayatta tutan şeyler.
Bazı hayallerim birebir olmadı ama onlara doğru yürürken hayatım güzelleşti, bu da yetiyor 💫
Sen de hayal kurmaya devam et ama ufak ufak eyleme döktüklerin olsun, o zaman tadı çok başka oluyor 🚀