Bakımsızı eleyin çünkü zaman olmayabiliyor tembel olabiliyor
2 ay
Bakımsızı eleyin çünkü zaman olmayabiliyor tembel olabiliyor
Mutlu insanlar muhtemelen mutluluklarını paylaşır. ya da mutlu olmak isteyen. Mutsuz insan ya hiçbir şey paylaşmaz ya da paylaşımı kıskanır. Bu durum genel kabul gören bir gözlemin sonucudur. Kişiyi kçbir süre bilinçli olarak gözlemlemek gerekir. Herkes genel tanıma uymayabilir.
İyi rol yapıyorsa anlayamazsın.
Fakirin parası yok ama
Zenginin meyvesini koy votkasına :)
Çok düşünmek yerind bazen şarkı dinle
Dinimizde Sarki muzik Haram yasak
O kadar da değil azizim :)
Negatif etki edenler haram olabilir belki
Hepsi haram
Takva sahibi için olabilir
Bizim gibi avam tabakasına serbest :)
Takvali olmalisin kendi iyiligin icin
Bir insana Dua etmek
Eksiklerini yüzüne söylemekten daha iyidir
Olabilir
Bana az oncd ettiğin dua için sana özel teşekkür etmek isterdim. Allah razı olsun
Sendende Allah razı olsun.
Valla sen çok iyi kalpli birisin
Rabbim ne muradın varsa versin
Amin Cumlemizin insallah
Seninle konuşma imkanım olsa bana özel dua etmeni isterdim.
Anlayışlı olması pozitif olması sakin olması konuşurken karşı tarafı olumlu etkilemesi
Biri mutludur diğeri mutsuz
EİC için teşekkürler ☺️🙏🏻
Mutlu insanın enerjisi akar, mimikleri yumuşaktır, gözleri daha canlı bakar 😊 İnsanlara karşı daha ilgili, daha esnektir; küçük aksilikleri çok büyütmez. Mutsuz olan ise genelde gergin, huzursuz, ya çok suskun ya da gereğinden fazla tepkisel olur 😔 Bakım tek başına ölçü değil; asıl ipucu beden dili, ses tonu ve olayları yorumlama şeklinde.
Cevap
5Cevap
durgun olur mutsuz kişi
Yüzlerinden belli olur ya mutlu kişiler daha hareketli konuşkan oluyor mutsuzlar da tam tersi daha durgun içe kapanık davranışları oluyor
Bence bunu anlamak kolay değil hele ki o insan iyi saklıyorsa. Ama bazende küçük bir kelimeden her şey anlaşılabiliyor
Mutlu insan cok gulmez, mutsuzu ise cok guler.. buradan anlayabilirsin efenim
Mutsuz insan dışarıdan bakılınca daha çok kahkaha atıyor.
Önemi yok yanımda degilse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?