Ben nefret ediyorum da. Benim gibi nefret eden yok mu? Duzgun insanlar olsa severim ama sevilecek hic bir yanları yok hem kabalar hem kotuler iyi hic bir yanları yok. Irkcı, dinci, baskıcı insanlar onlara saygı duymak zorunda mıyım? Odanın kapısını calmaktan bile acizler saygı duymuyorum nefret ediyorum onlardan ben de onlara aynısını yaptım kafam attı gecen seks yapıyolardı sanırım hem de actım kapıyı daldım onlar gibi yaptıklarını anlasınlar diye ama faydası yok aynılar. Bunaldım ya bunaldım kacıp gitmek istiyorum bu evden 19 yasındayım hala cocuk gibi davranıyolar.
Cevabın nedir?
Yazık şurda yazılanlara bak alt yorumlarda da neler yazılmış , belki 100 aileden 1 i çocuguna gerçekten gereken ilgiyi göstermiyodur, biraz da insanın dönüp kendine bakması gerek , maddi olarak elindeki imkanlar dahilinde veriyodur , manevi olarak da bir yere kadar , sen onlar için ne yaptın? Şunuda asla unutma eğer ailenle mutlu olamadıysan hayatın boyunca mutlu olamazsın , seni karşılıksız sevecek tek insan onlar, biraz alttan al , konuş , çözüm sun , dinle sen onlara bir adım atarsan sana 10 adım atacakları kesin, ben atmadan onlar atsın diyosan da onlarda insan duyguları sınırları var , lütfen biraz düşün herşey düzelir bunlar çok normal abartıp içine kapanma kimseyi suçlama , onlardan utanma
28 Yorumla
Soran+1 yılUtanmıyorum ki ya maddi imkanımız yuksek babam uni. mezunu ama acımasız yobaz bir cahil bana kucuklugumden beri bir kere ilgi gostermediler ailemin yasam statusune gore ben bir hicim.
- +1 yıl
Bak ben durumu tam bilmiyorum bilemem de ancak bildiğim bişey varsa oda sana değer verdikleridir buna eminim , ancak ne bekliyorsun dizilerde ya da filmlerdeki gibi ayıcıkla çıkıp gelmesini ya da kızım erkek arkadaşını akşam yemeğe davet et falan demelerini mi :s yani baba kısıtlaması türk kızını birinci engeldir farz :D Yobaz oldu da ne yaptı allasen?
Soran+1 yılEvet oyle olabilir:)) ama inan benim beklentilerim kucuk birazcık saygı istiyorum kapıyı calıp girseler ne kaybederler zihniyetlerimiz cok farklı yani anlat anlt bitmez cok uzuluyorum cok
Soran+1 yılHıı kapıyı basıma yıksınlar kilitleri toplar babam her evde:)
Soran+1 yılOyle keske cocuk ehliyeti diyw bisey olsa da herkes cocuk sahibi olmasa.
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında onların bana bu kadar kötü davranması şarkı sözü yazarken ve riftler yaparken bana ilham veriyor. Bu sayede parçalarım daha içten oluyor. Ama genel olarak onların bu kadar aşırı tutumcu olmasından bıktım usandım.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen de reklamını mı yapıyosun:)) kızma saka:)
- +1 yıl
Neden reklamımı yapayım ki? Benim yaptığım müzik kendime yani, isteyen dinler istemeyen dinlemez. Neden kızayım? Bu da senin fikrin.
Soran+1 yılHayır takıldım sadece dostum fikrini belirttin elbette tesekkur ederim
Allaha Şükür ailemi çok seviyorum, her zaman her koşulda yanımda oldular. Yanımdan ayrılmasınlar hiç.
01 Yorumla
Soran+1 yılHep kıskanmısımdır senin gibileri
+1 yılYazdıklarından ergen bile olmadığın bariz belli çocuksun sen. Saçma sapan konuşup kendinide kandırma.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
+1 yılSeni yedirsinler içirsinler okutsunlar bu yaşa getirsinler sen karşılığını böyle öde buda evladın hayırlısı işte pehh
20 YorumlaEn yakın zamanda ayrılmaya bak çok rahatsız oluyorsan.
İş olur, üniversite olur...01 Yorumla
Soran+1 yılGitcem yaza zaten ama tahammulum kalmadı
+1 yılSev ya da sevme ama üzme onları. Elbet bir gün onları bile özleyeceksin.
20 YorumlaBıktım gözüyle bakma biraz da olumlu bak onlar senin ailen düşünme öyle
13 Yorumla
Soran+1 yılBaskıdan ve yobazlıktan bogulcam ama
Soran+1 yılAnlatsam da aynılar aynıı
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda olamayan seyi ben niye yapıyım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek zorunda değilsin fakat saygı duymak zorundasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar duyuyo mu
Onlar dan baska kımse bızı boyle sevmez onlar buyuttuler bu yasa kadar sevmessek bızım gıbı evlat a evlat denılmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBen evlat degilim o zaman
en azından nötr kal. sonuçta senin olmanda aracı oldular :D bu da bir uğraştır :D emeğe saygı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılUff:)
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalnız değilsin. Ben de sevmiyorum. O yüzden kendi ayaklarının üstünde durmaya alış.
018 Yorumla
Soran+1 yılAlısmak istiyorum
Soran+1 yılBu sozu nerden buldun harika
Soran+1 yılYazarın adını soyler misin
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
“Mutsuzluğuna hiç bir çare aramıyorsun.” demişti.“Ve en büyük acının kendininkinin olduğunu düşünüyorsun. Dünyadan haberdar olmayan bütün geri zekalılar gibi. Ölmesine çeyrek kalmış, herkesi yaşadığına pişman etmeye çalışan, sağlıklı oldukları için suçluluk duymalarını isteyen hastalıklı, yaşlı bir kadın gibisin.”
Soran+1 yılHerkesim derdi kendine buyuk degil mi sonucta bilemedim..
Soran+1 yılAnlamıyosun peki
Soran+1 yılPeki:)
Soran+1 yılAma anlamıyorum diyosun:)
Soran+1 yılAnlamana sevindim oyleyse:)
+1 yılben de sevmiyorum, sevmek zorunda değiliz
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten onlarda kendi cocukları oldugumuz icin sevmiyolar mı
- +1 yıl
ben sevdiklerinden şüpheliyim, ayrıca umrumda bile değil bana uzak olsunlar yeter
Soran+1 yılAynen benim de
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoruyu hangi başlıktan sorduğundan bellisenin karakterin
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ben mi sucluyum simdi beni onlar yetistirdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabamı sevmem bende
Onun parasıyla özel üniversite okumama rağmen sevmiyorum o it herifi01 Yorumla
Soran+1 yılAynen nefret ediyorum
Sen bir doktora git hiç iyi halin yok belliki.
03 Yorumla
Soran+1 yılGittim daha kotu oldum babam yolladı
Soran+1 yılUmarım
+1 yılO nefret ettiğin insanların parçasısın ama...
03 Yorumla
Soran+1 yılDeme sunu ya ıyy
- +1 yıl
Sen kendinden nefret etmiş oluyorsun aslında.
Soran+1 yılYaa off moralimi bozma
+1 yılBabam olsun de mirasi gelsin artik diyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılOvv cok acımasızsın:))
- +1 yıl
Sevmiyorum ölurse koseyi donerim ama :D
Soran+1 yılHaha mantıklı ama psikopatca:) bu kadar acımasız degilim en azından:)
- +1 yıl
Ben acimasizim karisi beni istemiyor diye yazliga goturmuyor evine almiyor ayri evde tek yasiyorum ustelik yazlikda 2. daire almislar yan tarafi, ben oraya gelmek isterim diye soylememis 7 ay sonra ogrendim baskasindan vaziyet bu :D Oyuzden karisi kizi kendisi trafik kazasi gecirsin heosi bana kalsin :D
Soran+1 yılOff cok kotu sinir oldum karısına
- +1 yıl
Oda babami benden sogutmaya calisiyor oda paranin derdinde oyle bir oyun oynuyor babam da onu tercih ediyor oyuzden ölsunler :))
Soran+1 yılAyrı evde yasıyosun sanslısın hic degilse hayatına mudahale etmiyolar. Yerinde olmak isterdim
- +1 yıl
evet rahatim o konuda ama su okul bitsede evlensem diyorum birde sen boyle dedin bong yapasim geldi aklima getirdin yine
Soran+1 yılBong ne demek
- +1 yıl
https: //hizliresim. com/dnNApZ 2 ay oldu icmeyeli en son arkadasla bunu yaptik onlarda sabahlarik ve bitirdim şu an ama ks ye sinirlendim acayp hemde ve yoklukdayim gidip alabilirim :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBabanin dölü oldugun icin evet
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ıyyy
Oku hayatını kurtar.
00 Yorumlaben çok seviyorum
00 Yorumla
+1 yılAileye bak :))
048 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya nefret ediyorum
- +1 yıl
Bakalım sen nasıl bir anne olcan
Soran+1 yılAnnem de aynısını diyo ama boyle olmıycam kesin
- +1 yıl
Büyük konuşmamak lazım bu hayatta
Soran+1 yılBoyle utanmaz saygısız bisey olmam
- +1 yıl
Geleceği görür gibi konuştun
Soran+1 yılYaa kızdırma beni oyle mi olcam yani?
- +1 yıl
Bilmem sadece böyle çok kesin ve emin bir şekilde konuşan insanlar beni düşündürüyo hep geleceğini bilmeden
Soran+1 yılEn azından kızıma o.. demem
- +1 yıl
Ailenle zor zamanlar geçirmiş olabilirsin anlıyoyurm düşüncene bişey diyemem saygı duyarım ama nasıl bukadar geleceği bilmeden emin konuşabiliyosun? diyelim kızın istemediğin kaldıramıcağın bişey yaptı tabi kızın olursa
Soran+1 yılAynen belki de cocugum olmıycak. Tavırlarını insan kendi kontrol eder ne diyim yani cocugum olursa aynı ailem gibi olucam mı?
- +1 yıl
Orasını bilemem kimse bilemez sadece kesin konuşmak biraz garip
Soran+1 yılYa neresi garip allah askına her insanın aslaları vardır.
- +1 yıl
İiyi nediyim büyü aile kur gör yaşamak gerek sonuçta farklı bir yapıya sahipsin :)
Soran+1 yılSenin asla dedigin bisey yok mu neden yanlıslara olabilitesi var gibi bakalım ki:)
- +1 yıl
Beni tanısan bilirdin :) yok ben hiçbişey için kesin konuşamam geleceğimi göremiyorum ne olucağımı bilmiyorum sonuçta
Soran+1 yılAsla olmasa bile uc buldukların elbette vardır ve bunları yapmak istemezsin degil mi:) ornek vermek istemiyorum benimki de bu sadece.
- +1 yıl
Hayır yok :) seni tanımadığım için kesin bişey diyemiyorum tabiki ama deidğim gibi saygı duyarım yni pek bişey demekde düşmez bana ben genelde oluruna bırakıyorum
Soran+1 yılHadi ordan :) her insanın patlama noktası vardır senin de tahammul edemiyecegin bisey basına gelse gorurdun genel konusuyorum seni tanımasam da bu boyledir
- +1 yıl
Tahammül edemediğin bişey olup patlaman ayrı gelecekte ben şöyle böyle olmıcam demek farklı :) ama inanmıyosun bana napalım :)
Soran+1 yılZaten tahammul edemedigin seyler gelecekte soyle boyle yapıcamları dogrur nefret ettigin biseyi neden yapasın ki :) ha insan ne istiycegni secemez. istemleri her zaman degiskendir simdi de kendimle celistim iy mi:)
- +1 yıl
Diyorum ya değişik bir yapın var :)))
Soran+1 yılYa sensin degisik be:) tamam degisigim kabul ama dediklerimin dogru oldugu gercegini degistirmiyo:)
- +1 yıl
Sanmıyorum ama neyse :) İlerde kendi aileni kurunca görürsün zaten ya da tek yaşarsan falan anlarsın :) ayrıca değişik değilim :D
Soran+1 yılTek yasıycam yakında zaten ve dediklerimin aksi olcagnı sanmıyorum kafama koydugum gercegin dısına cıkmam cıkanları da boyle sindiremem iste sonra da degisik olan ben olurum bla bla:)
- +1 yıl
Seni şöyle bir 5 10 yıl sonra görmek isterdim halini falan neyse :D sen kafanda herşeyi halletmişssin zaten :)
Soran+1 yılYahu sanki fantastik bisey diliyorum:D olabilecek seylere neden insanlar bu denli bakarlar anlamıyorum :)
- +1 yıl
Olabilceğini nereden biliyosun :P :D fantastik bişey demek ha valla onu bilmiyorum da geleceğini merak ettim senin :))
Soran+1 yılTamam ya tamam ne kotusun berbat bir gelecegim olcak mı diyim ne diyim:D
- +1 yıl
Genelde iyi biri olduğumu söylerler ama :D yok geleceğini kötü ya da iyi olması bana bişey kazandırmıyo sonuçta sadece düşüncene ve geleceği bukadar tahmni etmene anlam veremedim :D
Soran+1 yılBu kadar ne kadar dedigim gibi yine soyluyorum insan yapmak istemedigi seyleri yapmam demesinin nesi anormal?:) bence iyi degilsin ufkun dar :D
- +1 yıl
Anormal demedim ben sadece gelecekte nolduğunu bilmedeen kesin konuşuyosun :D Bana iyi değilsin diyene bak :D
Soran+1 yılBen kotu bir insan degilim ama sen kotusun insanların gelecek umutlarına bile karsı cıkıyosun :D
- +1 yıl
Neye dayanarak söylüyosun bunu? :D seninkisi pek umut sayılmaz ama neyse :D sen eminim çok iyi bir insansındır ya melek melek :D
Soran+1 yılKesin konusma diyen insanlara sinir olurum neden kesin konusmakta ozgur degiliz ha soyler misin gelecegi bilmek zorunda degilz:) ayrıca bana melek diye hitab eden cok kisi var :D ironik bir bicimde degil tabi:P ve bir melek olarak buna dayanarak soyluyorum:pp:d
- +1 yıl
Sinirmi olursun? :D o zaman bana laf deme düşmez dinlemicceksin çünkü :D :D sen anı yaşa tabi :) sana nasıl melek diye hitap ediyolar çok şaşırdım yea :D iki dakkada melek yaptın kendini :D :D
Soran+1 yılBen bir melegim melek:D ve dusunceleri ozgur bırakmadıgın icin kınıyorum seni herkes kesin konusabilir sen de konus :D
- +1 yıl
Meleksin hmm düşüncelerinzaten belli ediyo melek olduunu nefret diyorum falan filan :P :D :D özgür bırakmadığım içinmii haha :D beni tanısan bu söyledikleriin için özür bile dilerdin bee :D Yok ben kesin konuşmam kendime güvenim tamdır ama yinede kesin konuşmam :D
Soran+1 yılNefret edilebilr nefret etmek o insanı kotu yapmaz :D kesin de konusulabilir bir kısıtlama soz konusu olamaz:D tanımasam da soylediklerinden yola cıkarak soyluyorum iste dusuncelerimi:P:D
- +1 yıl
Yok anlaşamıcaz biz seninle :P :D :D anca söylediklerimden yola çık zaten :)) değişik :P :D :D
Soran+1 yılSensin degisik:D ben anlasıyorum sen anlasmıyosun:P:D
- +1 yıl
Ben gayet iyi anlaşıyorum kafa dengiyim hatta :D Sevgilin var mı bilmiyorum ama varsa sana nasıl katlanıyo bilmiyorum :P :D
Soran+1 yılBen son derece olmasa da hadi abartmayım uyumlu bir insanım :D ikimiz de anlasıyoruz o halde kabul :D kabul etmezsen asıl uyumsuz sensin :P:D
- +1 yıl
Yazarken bile tam emin olamıyosun haha :D :D neyse bişey demiyorum sen anlaşıyorum diyosan tamamdır :D :D :P
Soran+1 yılburada eminlik soz konusu degil acık sozluluk ve samimiyet :Dhay allam ya ne cok ovdurdun kendimi cok sagol ne kadar iyi bir insanmısım ben farketmis oldum:Ddd
- +1 yıl
Neyse bişey demicem :D aa bilmiyo musun meleksin ya sen hani ondan iyi biri olabilirsin :D :D :P hem sen gizliden nie soruyon yaa :D :D
Soran+1 yılUnutmusum hep bunlar melek oldugum icin :D soramam mı buna da mı karsısın: P:D
- +1 yıl
E tabi unutkanlıkta var sende :P :D yoo ne haddime benim karışmam ben kimim ki zaten :D :D sor sor :D :P
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler