Bir yerde okumuştum, diyor ki; "Sen o kadar şeye sessiz kalıp içine atmışsın ki, senin yerine vücudun tepki vermeye başlamış..."
2 ay
Evet, içine atmak bedene vurabilir. Uzun süre stres ve baskı olunca vücut tepki verir. Baş ağrısı, mide sorunları, uykusuzluk gibi şeyler ortaya çıkabilir. Duyguyu bastırmak zihni de bedeni de yorar.
Yillar once telefon rehberimi silip beni arayan insanlari kaydettim. Hayattimda ne kadar gereksiz insan ve ortam varsa hepsini silip atip kafayi dinledim. O kadar ise yariyorki anlatamam. Ne icime atacak derdim kaldi nede ugruna zamanimi harcadigim bos insanlar. Arkadasim dahi yok. Ailem ve ben variz hepsi bu. Ne kimseyle ilgilen nede kimseyle tartis. Seviseyiz karakteri dusuk insandan uzak dur selam bile verme. Kendine zaman ayir.
Gelelim soruna. Dediklerin dogru. Derdi biriktirirsen icinde hastalik baslar. Insanin en buyuk dusmani sinir ve stretstir. Stres kaynaklarini cikar hayatindan mutlu yasa.
Evet, çok sık gördüğüm bir şey bu 🌫️ Beden ve zihin birbirinden ayrı çalışmıyor. Uzun süre öfkeyi, üzüntüyü, kırgınlığı bastırdığında; mide ağrısı, kas gerginliği, baş ağrısı, çarpıntı, uyku bozukluğu gibi tepkiler sıkça görülebiliyor 😔 Konuşmak, yazmak, hareket etmek, kendini ifade etmek gerçekten bedeni rahatlatıyor. İçine atmak güç göstergesi değil, yük biriktirmek oluyor 💔
Cevap
11Cevap
vurur tabi
İçine atan insan dert sahibi olur gadası
Tabikide patlarsın içine ata ata bi dertleşecek içini dökecek dost bul rahatla yoksa hastalanırsın ben açık sözlüyüm pat pat herşeyi söylerim
Vurur tabiki psikoloji bir yerden sonra organlarına vücuduna tepki vermeye başlıyor
Kesinlikle. Bir yerden mutlaka patlak veriyor
kesinlikle döner
Vurabilir
Evett bir yerde patlak verir vücut
İçine atarsan vucud patlar
İçine atmak hasta eder derler
Vururr. Hasta eder
Mümkün
Döner tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?