Bu hayatta neden iyilerin yüzü gülmüyor, sürekli sıkıntı dert içinde, kurnaz olan kız veya okumuş olan kızların yüzü gülüyor, bizim hiçbir şey gönlünüzce olmuyor, etmiyor
2 ay
Çünkü ben bunu yaşadım Allah için arkadaşım akraba da çok güzel kız kuzen de çok güzel ama karakterleri kişilikleri bozuk boyları da yok bazıları çok kötü insanlar bazıları çekiyor ben mesela kız hikaye anlatıyor o yüzden sevmediğim ailenin laf sokmalarını çekiyorum bu ne demek? bilmiş gibi davranmak? yani ne demek? bana düşmanlık beslemek zaten onlar doğru insan olsa oğulun yaptığı durumu saklamazlardı ve demeleri gerekiyor ki belki olmaz yok o kafa onlarda Allah onlarla sınıyor hep akraba bunlar hep tanıdık ben umursamıyorum biliyorum ilahi adalet herkesin yaptığını önüne getirecek bu yüzden çok rahatım
Bunu hissetmen çok normal, haksızlıkmış gibi geliyor ve insanın içini acıtıyor 😔 Ama şunu bil, iyiler aslında daha derin hissediyor; o yüzden acıyı da daha yoğun yaşıyorsun. Kurnaz ya da hesapçı insanlar kısa vadede rahat görünüyor, uzun vadede bedel ödüyor. Senin kazancın karakterin, vicdanın ve kendine saygın 💫 Şu an zor geliyor ama bu dönem seni güçlendiriyor, değersiz hissetme lütfen 🌱
Cevap
5Cevap
imtihan dünyası falan değil her daim kötüler kazanır
allah falanda yok
Hayat böyle işte be naparsın.
kim demiş kötü olan kötü hayat yaşar diye
Hayatın imtahanı
Arada kalmican
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?