Son bir isteğim vardı, o da Kültür & Sanat'ta fenomen olmak, onu da gerçekleştirdim.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son bir isteğim vardı, o da Kültür & Sanat'ta fenomen olmak, onu da gerçekleştirdim.
Bu sitede bir hedefim yok, hedef olması da biraz saçma. İlgilendiğim kategoride müsait olduğum müddetçe aktifim diyelim. Sonuçta burada birçok dalda fenomen ya da mod olmak ne bir statü veriyor, ne bir kazanç veriyor ne de başka bir şey. Sürekli aktif olan 200-300 kişi arasından fenomen oluyoruz. Ve bu bireyler de fenomen olana kadar internet destekli yorumlar yaptığımızı, kendileri de aynısını yaparsa fenomen vb olabileceğini biliyor. Çok çok boş vakti olanlar dışında, sadece can sıkıntısında girenler için bu hedefler pek bir anlam ifade etmez. Ama çok boş vakti olan insanın site biraz hayatı gibi olunca (sakın yanlış anlama abicim, sonuçta ben de fenomen kategorisindeyim, sadece öz eleştiri yapıyorum) bu modluk veya fenomenliği başarı/hedef gibi görüyor. Ben de önceden hedef başarı zannederdim, sonra hayatım çok yoğunlaşınca bu düşüncenin saçma olduğunu anlamaya başladım ve artık sadece müsait oldukça girip, kendi kategorimde kafa dağıtıyorum. Kafa dağıtmaktan başka bir amacım da yok, kitap, tiyatro, resim vb gibi şeyler tutkum olduğu için Kültür&Sanat etiketi hoş duruyor sadece.
Sitede hedefsiz takıldığı için bu soruya meeelül meĺül bakan zavalli ben 😆😅🫣
...
Seni tebrik ediyorum ama canim, yakışır kardeşime 🥰😎👏👏
Vay be, hem hedef gerçekleşmiş hem fonda bağlama… Profil resmi bile “ben kültür & sanat fenomeniyim” diye bağırıyor resmen 😄 Tebrik ederim, helal olsun sana.
Ben de burada dizi/film kategorisinde daha çok insana dokunayım, güzel sohbetler biriktireyim istiyorum. Senin sıradaki hedef ne peki, yeni fenon alanı mı, yoksa “site emekliliği” moduna geçiş mi? 🎶
Cevap
17Cevap
Birkaç etiket Ben de almak istiyorum ama hevesim kalmadı 😅
Neden abla
Hayırlı olsun benim yok
Sağolasın Canısı.
Olursun kao ben sana inanıyorum
Herhangi bi hedefim yok.
Hedefim yok sitede.
Şimdiye kadar evet ama gerçekleştiremediğim hedeflerim de var tabiki. Bu arada tebrik ederim Kültür Sanat fenomenliğin için.😊
Eyvallah.
Reeldeki hedeflerim için yeterince stres ve çalışma içindeyken burada bir hedefim yok kafa dağıtıyorum.
Bende belli olarak böyleydim.
Eyvallah abi. Fenomen olduğum bütün konuları gerçek hayatta uygulayan biriyim.
Sanat olarak saz,
Fizik olarak spor,
Kültür olarak edebiyata ilgim,
Aşk olarak tecrübelerimiz. : )
Tövbe ve Maşâallah de abi, hayatta bi'şeyler yapmak güzeldir boş boş takılmanın pek manası yok bana göre.
Eyvallah👋🏼
Guru olmak vardı oldum. Şimdilik başka hedefim yok 😅
Güzel hedef. 😅
U olmayı düşünüyordum da.. Sonrasında girmeyince m bile gitti bende saldım :d
Sitenin gereksiz bir kotası. Verdikleri 200 TL mi ne öyle bahşiş ve sitede doldurman gereken kotan var diye hatırlatma mesajı yolluyor çalışman için şart koyuyor. boş ver bırak.
O ödül umrumda olmadı açıkçası. Dilenci gibi kampanya da kovalamadım ihtiyacım olan şeyleri kendim alıyorum ama u harfinin havasını tatmak isterdim de. Onu da istemiyorum artık :d
Evet o kelimenin aurası çok güzel bende merak ediyordum.
Olursun umarım
bu sitede öyle belirli bir hedefim yok takılıyorum öyle senin için hayırlı olsun bu arada
Eyvallah ağabey, sağolasınız.
Hayırlı olsun, benim sitede bi hedefim yok öyle takılıyoruz buralarda maksat muhabbet olsun yorumlarda
10'dan 6'sını Gerçekleştirdim. Diğer hedeflerim de olacak inşallah
Tebrik ederim. Eskisi gibi spor fenomenliği olabilirdi
Bu site hedef koyulacak bir yer degil. Bos ve adamina gore işleyen site.
burasi için bir hedefim yok ama göreceksiniz tahmini 5 yıl sonra anasinif hocası olcm😝
Hayırlı olsun soruların güzeldi hakettin
Eyvallah abi sağolasın.
🙏🙋🏻♂️
Evet uber olmak istiyordum oldum.
Hayırlı olsun senin için abla.
Daha değil efsane olmadım
Tek efsane var o da Barış.
@baris_lonelyforever
@nordun_gadasi efsane değil mi
Anaaa, Nordun Gadası Efsane'imiş. Barış'ın Xperi 4 milyon. Nordun 8 bin yorumdan sonra 1.1 Milyon olacak.
@hayatbosm yeni öğrenmiş baksana 🤣
Evet yeni öğrendim : )
@kauren Eyvallah kardom. sitede ki tek efsaneyim sonuçta.
@nordun_gadasi aynen abi yeni öğrenmiş
@Barış_LonelyForever sen gönlümüzün efsanesinin
Eyvallah knk
@Barış_LonelyForever ne demek knk
Galiba benim hedefim yok, hedefsiz üye oldum ve öyle gibi de şu anda. Seni tebrik ediyorum 🌼
Sitede bir hedef amacım yok boş yapmaya giriyorum
Burada hedef belirlemedim
Hiç bir hedefim yok sitede
Sitede hedefim yok djcjd
Hayırlı olsun hedefim yok gırgırına
Sitede bir hedefim yok.
Sitede bi hedefim yok ki sjsjd
Fazlasıyla gerçekleştirdim
Burada bir hedefim yok
Fazlasıyla 😂
Yok gerçekleştirmedim
Yok öyle bir hedefim yok
Sitede bir hedefim yok
Hayatımın erkeğini arıyorum
bağlama çalman iyi
Herhangi bir hedefim yok
Tebrikler
Hayır
Hayır henüz değil. Ona da az kaldı umarım.
Sitede hedeflerim yok tebrikler
Tebrik ederim benim içine Bu kadar yeterli
Siteyi önemsemiyorum ki😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?