musmutlu günler 🥰🦋
‘Sustuğum yerlere meltemli sözcükler düştü’
🤍

musmutlu günler 🥰🦋
‘Sustuğum yerlere meltemli sözcükler düştü’
🤍
k üç vişneyi verdiğinde bahçedeki ağaç Annem sevindiydi hatırlarım. Ah demişti. Ah! Üç küçük kırmızı dünya verilmişti sanki ona. Annem çok sevinmelerin kadınıydı. Bazen sevinince annem gibi, Rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına. Annem çok sevinmelerin kadınıydı, Sıcak yemeklerin. Başına diktikleri o taş, Ne zaman dokunsam soğuktur oysa. Ben okşadığımda ama, ısınır sanki biraz.
🙏🏻
Kimsenin kalbini merhametsizce sömürmediğim için iyi biriyimdir. Ama bazı hassas noktalarım var, o anlara denk gelince sertleşirim ve o zaman kötü biri gibi görünebilirim. Yine de bu hayatın, ortalama üstü iyi bir talebesi sayılırım.
İyi olmak, iyi kalmak.
Her gelenin bir parçamızı götürdüğü bu dünyada iyi kalmak dirhem dirhem tükenmek demekti.
Ve azaldık usul usul..
Azalmayınız iyiler azalmasın 🤍
Bilmukabele
Elbette hatalarım oldu olmadı değil ama önemli olan o yastığa başımı koyduğüm zaman vicdanen cok rahatim kimseyi kandirmadim , kimsenin hakkini yemedim şükürler olsun
🙏🏻🥰
Günaydın, ne güzel bir soru seçmişsin 🌿
İyi kalmak bence hiç kirlenmemek değil; kirlenme ihtimali varken yine de incitmemeyi seçmek 💫
Ben tam anlamıyla “iyi” kalamadım belki, ama iyi olma niyetimi hiç bırakmadım.
Bazen yorulup kabuğuma çekiliyorum, sonra yine içimdeki o yumuşak yere dönüyorum 🍀✨
Cevap
18Cevap
Hatalar yaptığım oldu. Yanlış yoldan gittiğim oldu. Fakat şundan eminim ki bu yanlış ve hatalar kimsenin hayatını değiştirmedi.
Bir başkasının kötülüğü ile kalbimi karartamam, ben her zamanki gibi İyiyim çok şükür. 🌼✨
kötüye kötüyüm. iyiye iyi.
Başardım ama iyi olmaya gerek yok
Çok çok iyi bir insan sayılmam ama şöyle çevreme baktığım zaman da ne kimseyi dolandırdım ne kimse bir zararım oldu. En fazla birkaç kalp kırmışımdır o kadar
Günün sonunda iyi birisin demeleri başardım göstergesi
Çok şükür kalabildim
İyi kalmaya devam edeceğim
Şanslarını zorlayanlar oldu iyi kalamadım maalesef
İyi olmak için çabalıyorum...
Mental olarak soruyorsan iyi kalamadım 🤷🏻♀️
Evet, vicdanım fazlasıyla rahat.
İyiyim haddinden fazla
Evet vicdanım rahat🌸
Bilmiyorum sanırım hayır
Ben her zaman iyiydim bozulmadım.
evet ya iyi kaldım
Hayat bitmiş değil hâlâ başarmaya çalışıyorum
Kime göre?
Bu sorudan ziyade soruyu nasıl anladığın önemli mesela ‘iyi-sağlıklı’ kalabildin mi diye de düşünebilirsin ya da ‘iyi-güzel kalpli kalabildin mi’ diye de 😇
Hmmm... Çabalıyorum 😉
💫
😉😉😉
Evet çoğu zaman.
Kalmaktan vazgeçtim
Evet başardım
Bazen kötü olmak gerekiyo
Şükür olduğu kadar..
Her zaman
Evet..
Maalesef evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?