Bana duygusu olduğunu düşünmüyorum, egosal takıntısı var gibi ama nasıl anlaşılır sizce
2 ay
Bana duygusu olduğunu düşünmüyorum, egosal takıntısı var gibi ama nasıl anlaşılır sizce
O erkek maalesef çok fantezi kurmayı sever zevk alır ve narsist olduğu için başarızlığını kabul edemez kendini çok beğenir kendini herkesten üstün görür empati yoksunluğu vardır zayıf noktan onun içn bir güzel durumdur zaten akıllanmaz amaç o zayıf noktandan sizi vurmak o kişi bu oyunlara gelmezse daha fazla ısrarcı davranır yine olmaz uzak durur planlar kurar hasta ve maskelidir
Egosal takıntı genelde “seni sevdiği için” değil, “kaybetmek istemediği bir eşya gibi” davranmasında belli olur 😶🌫️
Sık sık yazıp sonra birden kayboluyorsa, başkalarıyla ilgilenince bozuluyorsa, sahiplenip sorumluluk almıyorsa bu egosal ilgiye işaret eder. Senin ne hissettiğin değil, kendi değerini nasıl hissettiğiyle ilgilidir. Kalbine değil, davranışlarına bak 🙃💔
Cevap
4Cevap
Davranışlar ne tam olarak? Aynı iş yerinde misiniz
Yok değiliz. Hem benden intikam alıyo hem yaklaşmak istiyo mesela
Verdiğinde giderse sen haklısın. Gitmezse haksızsın
Sevgilim değil demiş ona da vermez herhalde
Börtü böceğe bile verirler
Anlamadım verdiğimde giderse takıntılı gitmezse seviyo mu ne yani
Evet verdiğinde giderse amacı seni skmk deriz
E kalırsa da cinellik iyi diye kalıyor olabilir. Ayrıca amacı zaten o yani
Verme işte, o haldeyken gitmezse seviyor olabilir
Bizim ortak noktamız cinsellik ama zaten.
Bana ver ben gitmem
Kanka ben bakireym kimseye vermicem merak etme
Arkandan verirsin ya, ben severim, bakireliği bozmadan çok yaptım arkadan
Kardeş şu sitede ne rezil insanlar var ya tanımadığından cinsel organ dileniyor böyle bi rezillik yok
Kız hesabıyla girip milleti kandıranlar kadar değil hacım
Hssiktir lan boş atma namussuz
Gerçek yüzünüz bu işte. Her şeyiniz sahte
Sen milletten cinsel organ dilenen bir zavallısın ve ettiğin hiçbir lafın hükmü yok kardeş
S1ktir paranoyak manyak dolu bi site hafi la ordan zavallı
Seninle mi uğraşıyor
Arkamdan konuşuyor onu kırdım çünkü
Ya boş ver senin ağzından laf kerpetenle alınıyo zaten
Niye muhatap oluyorsun
kolau
Nasıl lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?