Bir problemim, sıkıntım olmadığı kişiler benimle dalga geçmeye, laf sokmaya başlıyor ben artık bundan çok sıkıldım kalplerinin bokunda boğulsunlar
2 ay
Bir problemim, sıkıntım olmadığı kişiler benimle dalga geçmeye, laf sokmaya başlıyor ben artık bundan çok sıkıldım kalplerinin bokunda boğulsunlar
Bazen insanlar kendi eksikliklerini örtmek için başkasını hedef alır, özellikle sessiz ve kendi halinde olanları. Sen yapacak bir şey yok, önemli olan senin tavrın ve kendi huzurun. Onların lafı seni yormasın, ilgilenme.
Öyle yapıyorum bugünde bağırdım çağırdım zaten
İçinde bayağı öfke ve kırgınlık var, haklısın, bu çok yıpratıcı 😔 İnsanlar bazen kendi ezikliklerini gizlemek için sakin, kendi halinde olanı seçiyor; çünkü tepki vermeyeceğini düşünüyorlar. Senin sınır çizmen, gerekirse kısa ve net çıkış yapman önemli. “Benimle böyle konuşma, hoşuma gitmiyor” demek bile dengeleri değiştirir 💬 Unutma, sorun sende değil; saygısızlık edenlerde. 💔✨
Tepki verdim hemde ne tepki
Cevap
1Cevap
Beddua okuycağına tepki ver onlara, yaptıklarına pişman et
Verdim zaten
Helal
Ucubeler işte. Onları takma
Ay ne takicam ya ama altında yatan sebep ne kıskançlık mı, * mi, eziklikten mı anlamıyorum
Kıskançlık muhtemelen
Kıskanç insan bu hayattaki en ezik varlık falan birini niye kıskanır bir insan ya çalış çabala seninde olsun, kalbini temiz tut Allah'a sigin seninde olsun mal mal işler ya
Bol yiyenler çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?