Sahra’da çöl olsa da serâbımız var bizim
Siyah bir kâbus gibi karartsa tüm âfâkı
Yolumuza mihmandar hilâlimiz var bizim
Gür çıksa ne olur nâdânın baykuş sesi
Gök kubbeyi titreten ezanımız var bizim

Benimki Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan 🥰
Cevap
17Cevap
🖤 Ona göre..
Neyse bişey diyip mahkemelik olmak istemiyorum susuyorum
Belediyede mi çalısıyorsun memur mu oldun kanks.
Atanamadık ve reis özelde çalışıyorum ama bu sayın cumhurbaşkanımı satacağım anlamına gelmez canını ver dese canımı veririm
*be
GÜzel trol kanks tebrik ederim :D
Yemin ederim gel hayatımı anlatayım tüm belgelerimi atayım 3 yıldır atanmaya çalışıyorum olmuyor yapacak bir şey yok ama 18 yaşımdan beri oyumu akpye veriyorum yine de veririm
Peki bunun sebebi nedir?
Sebebi chp gibi laiklik adı altında insanları ahlaksızlığa edepsizliğe dinsizliğe yönlendirmesi ben chp başa gelse bu dünyaya bi çocuk getirmeye korkarım onların özendirdiği insanlar gibi olur diye ödüm kopuyor
Ama 75 senedir chp ülkenin başına gelmiyor ve sağcılar geliyor.75 yıldır olmayan bir şeyden korkmak, ne olacağını bilmeden sadece sağcıların seni gazlamasıyla oyle olacak diye düşünmek mantıklı mı sence? Ya da diyelim ki chp geldi ve dinsizleştirmeye çalıstı ülkeyi kim izin verir ki buna. Ya da 1990 larda %2 olan ateist deist sayısı bugun %15 lere dayandıysa sence bu chp zamanında ya da chp nin yozlaştırması mı? Yoksa başımızdakilerin mi?
28 Şubat olaylarını unuttunuz sanırım gerçi sizin için bana dokunmayan yılan bin yaşasın veya öyle olayların olduğunu inkar ediyorsunuzdur biz çıplak gezebilelim de elalemin giyim kuşamı değişse de olur biz özgür olalım da elalem ne tamam yesin kafasındasınız zamanında öyle yapan şimdi bu kadar yıl sonra başa geçse neler neler yapar Allah bilir ki iddiaya giriyorum cami diye bi şey kalmaz bu ülkede
Yok unutmadık. Ama siz ne olduğunun farkında değilsiniz bence. Bunun en basit orneği darbeden sonra kim geldi ülkenin başına? Mesut yılmaz. Mesut yılmaz solcu mu? Sağcı. O dönemi ne kadar araştırdın bilmiyorum ama tarih benim okumayı ogrendiğimden beri hobimdir. Adını dahi duymadığınız ülkelerin kuruluş kurtuluş mücadeleleri hakkında bilgi sahibiyim.28 subatta yapılan postmodern darbe bugunun irani olma korkusuyla yapıldı ki o donem dünyayı takip etseydin bunu anlardın. Mantığın bir sağcıyı indirip başka bir sağcıyı indirenlerin dini bitirmeyi hedeflediğine inanmak mı? Ya da bugunun iranı olmak hosuna gidermiydi? Bugun bana bu yorumu bile atamaz bu soruyu bile soramazdın eğer iran gibi olsaydık.
Karımmmmm 💜 dudaklarını esaret altına aldığım afrodite ayaklarını yıkatan ahummmm. Nasıl sevdalıyım var ya 🥰
Ne güzel
Atam var ❤️
Cumhurbaşkanı Erdoğana olan sevgin doğal. Birçok insan tarafından saygı görüyor ve güveniliyor.
Ilk aklıma gelen
Atanmak falan mı istiyorsun xd
3 yıldır istiyorum zaten atansam da atanamasam da cumhurbaşkanıma ölürüm
Kışkırtma sorusu diye yorumladim jshdbs
Pardon
Emineyi bıraksın söyle
biz makarna sevmiyoruz
Az önce eski sevgilimin bir kardeşim olduğunu öğrendim
@Simayss_ o. C yazmiştim ‘kardeşim’ yapmış
Evli kadınlarla beraber oluyormuş yavvvşakk.
Bide bayıl feriha😵
mülakat haftası ben :
Lince maruz kalacan dur dur 😅
Senin beynini skeyim dediğim birileri var
Allah akıl fikir versin
Ben dua sen beddua ediyorsun. Rte ci işte ne bekliyorsun
Yorumları okuyalım bakalım
Allah'ım sabır ver yarabbim
Kusucam
Sevgilim var
Sevgilin varsa cumhurbaşkanını sevemez misin
Tabiiki RTE
🥳🥳🥳🥳
🙏🙂
👍🙂.
Ezik bir soru
Beynin gibi
Var erdoğan 🥺😍
Bacım geldi bacım açın yolları serin kırmızı halıları
ahahajha bacım da bacımmm 😂🤍
😍🌸
birileri kpssye girmiş :))
:)))
Ailem ve çocuklarım
Hayır yok
Reyis be 👏🤌
Yok ne gerek var
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevdiğin kişiyi böyle içten savunman çok duygusal, hislerin gerçekten yoğun görünüyor 😊 Politik figürlere karşı bu kadar bağlılık hissetmek Türkiye’de çok yaygın. Benim için “sevgim bitmez” dediğim kişi daha çok ailem ve birkaç yakın dostum diyebilirim, onlar hayatımın sabitleri 💕 Önemli olan, bu sevgiyi kim olursa olsun körü körüne değil, farkındalıkla yaşamayı unutmaman 🧠✨