Bu köpüş kimin yahu? Peşimden ayrılmıyor ve bana aşık gibi bakıyor 🙄

Bu köpüş kimin yahu? Peşimden ayrılmıyor ve bana aşık gibi bakıyor 🙄

Asla sokakta gördüğüm tüm köpeklerle fotoğraf video çekiyorum kediler falan. Benim köpeğim vardı melek oldu acı ağır.. Hissediyorum sokakta yürürken bazen yanımda yanımda hala yatağı var atmıyorum ruhu orada..

Hayvanların kovalamasına dair fobim var çocukken bir tanesi yolda yürürken kovalamış beni ne zaman arkamda bir hayvan olsa eğer arkaya dönmeyi başarabilirsem takip edersen bozuşuruz bak diye ayar çekiyorum 😂 Bi'de ekstra olarak karada yürüyebilen 2 ayaklı köpek balıklarına dair fobim var
Cok kolay bulunmayan benekli kaş rotwailer biri heves ile alıp bakmayınca salmış sanırım , tam evde bakılacak asla bir şey olmayınca havlamayan dişlerinin sahibine aşık oldugu çok kaliteli bir cins, keşke alıp sonra sokaga bırakmasalar, benim köpegimi de çok benziyor Bi tuhaf oldum şimdi
Al hemen
Neyse ki seni her daim koruyacak biri var dimi..
Korku bir hastalıktır nereye gidersen git daima peşinden gelir.. yüzleşmeyi öğrenmek gerek
Sana olan bakışlara gelirsek epey kıskandım 🥺
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hahah ne oldu gene
inşallah içinden sövmüyorsun
havuç kafa müsait misin
Evet
iyi o zaman çay içmeye gidelim :))
Yok sağol
soracağımız soru cevabını aldı o halde peki tşkler iyi günler dilerim
Bu bakışa kim dayanabilir ya, resmen “beni sev lütfeeen” modu açmış 😍🐶
Ben hiç korkmuyorum, evde bir de Tatlış var zaten, rottweiler görünce ekstra yumuşuyorum 😂 İnsanlar cinsine bakıp korkuyor ama mimik, kuyruk, kulak hepsi sakin görünüyorsa çoğu zaman sadece ilgi istiyor oluyor 🥹
Sen hafif temkinli sev, ani hareket yapma, o zaten sana çoktan aşık olmuş 💘
Gerçekten mi 🙄
Sen kimsin amca ya 🤦🏻♀️
Bencede, seni istediğini çoktan belli etmiş😅😂
Annesiz babasız satılanlar ama yetenekleri hisleri ile en iyi insandan bile değerli varlıklar kedi ve köpekler
Cevap
76Cevap
Doğuda değilsem hayır 🤦🏻 doğunun köpekleri farklı oluyor batıdakilere kedi gözüyle bakıyorum ben
Hayır korkmam tabi ki. Köpek sevgiye bakıyor ne tatlı..
Ğaaaaa diye üstlerine koşunca onlar korkuyor 😃
Tecrübe konuştu 😅
Eee birimiz galip gelmek zorunda 😅
Benim köpeğimin orada ne işi var
Gel al çabuk peşimde geziyor
Koş
Uç o zaman seni mi beklicez 🙄
Evet 🙄
Hayır köpekleri çok severim
Uslu olurlarsa severim gadası
Gördüğüm en iri köpek eski erkek arkadaşımdı, ondan korkarım
Ahahah
Şu güzellikten korkulur mu ya yerim şu tatliliga bak çıvdiriyorum 🥹🧿🩷
Aşırı tatlıydı 🫠
Korkmak ne kelime çok seviyorum. Bugün bu anı yaşadım. 🥰
Huzur veriyor 🥰
Benimki de telefon görüşmem sırasında yanıma geldi patisini kucağıma koydu resmen birşeyler fısıldar gibi. 🥰İyiki varlar.
Belli olmuyor ya hard gibi ısırıyorlar bazen dfdg
Korkak hdkf
Ben bile korkmuyorum be 😅
Beni görünce nasıl aşka geliyorlar bak gör 😃
küçük çocukken korkardım, şivava gördüm diye arabanın önüne atlamıştım korkudan (yaş 4) şimdi ne zaman sokağa çıksam peşime en az 2 köpek takarak yürüyorum, bolaman sahilinde 14 köpekle kumlarda yatıp yuvarlanıp uyumuştum yanlarında bi öğlen.
Korkmam aksine severim. İnsanlardan daha iyiler 😂
Daha iyi oldukları kesin 😅
Korkarim evet , sana asik olmayan mi var hhahha
Yaa 🤭
Küçükken bir köpek tarafından bacağımdan ısırılmış olsam da, köpeklerden pek korkmam, ama iş yerine giderken arabamı tehlike olarak algılayan köpekleri ezmekten korkuyordum da sonradan alıştılar neyse ki 😄
Şu garibanların neyinden korkayım ya çok güzellerr
Evett
Korkmam. Havlayan köpekler saldırmıştı bir keresinde elimdeki çantayı üstlerine fırlatıp kovalamıştım.
Helal
Bekçi köpekleri korkutuyor sadece onlarda zinciri kopartacak kadar agresif tavır sergiliyorlar onun dışında sokak köpeğinden korkmam. Rota benziyor sahipsiz olacağını pek sanmam
Hayır korkmuyorum ilk defa gördüğüm bir sokak köpeği
Köpekler annesiz babasız büyür 6 ay lik iken annesiz babasından para için ayrirlar kedi köpek her canlıyı severim Köpekler kaybolan sevdiğimizi kokudan bulur depremi önceden bize haber verir kediler peygamber efendimiz namaz kılarken yılanı pençesi ile yaralayip en son da boğarak öldürmüş mübarek hayvandır kedi beslenen evde bereket olur ve peygamber efendimiz içtiği sudan abdest almıştır her biri yılan fare kartal diğerleri dahil insanların hizmetin de çalışan gizli kahramanlar
Kıyamam tatlılığa bak 😇 hayvanlar iyi insanların kalbi güzellerin peşinden giderler senin de peşini niye bırakmadığı belli 😇 soruya gelirsek evet severim hem de çok severim
Ağızlıksız Cins köpeklerle karşılaştığımda oluyo...
Onların çoğu labartuvar üretimi. Ne yapacakları önceden kestirilemez. Ama bir kangal , golden falan gördümü severim.
Çok korkuyorum evet ama severimde ayrıca. Tanımadığım huyunu suyunu bilmediğim köpeğe yaklaşmam. Dikkatli olmak lazım. Çocukken 3 kere kovaladılar ama yakalayamadılar.
Köpekleri seviyorum ❤️ Ama bu demek değildir ki her köpek uysaldır. Yani saldırgan ve tehlikeli cinsler var. Pitbull gibi.
Köpek var köpek var sanayaide 3 4 tanesi birden karşına çıkınca amanın ne tatlı köpüşler diyemiyorsun
Genelde beni görünce yollarını değiştirirler, çünkü bana sataşırsa bende sataşırım
Ve bu onun için hiç iyi olmaz 🤣
Korkmam ama dişini gösterip "iyi bak evlat, gülümsüyor değilim" diyen köpüşlerden cekinirim tabiki 🥰
Birazcık bir kısmından. Severim. Ancak sesleri beni çok rahatsız ediyor. O da köpek olmaları ile alakalı değil. Seslerle pek aram iyi değil.
doğadaki tüm varlıkları da kendine aşık etme be kadın
bu kadar güzel olmak zorundamısın
Vayys 😅
Ben korkuyorum çok keşke çinli olsam diyom çünkü onlar korkmadan yiyo :D
Çok severim benim köpeğimde yakın zamanda vefat etti.
Kedilerden bile daha çok seviyorum köpeklerle anlasabilmek kedilerden daha kolay
Sadece hırlayanlardan korkarım. Hırlamak saldirmanin isaretidir
Hayır korkmuyorum. çok tatlılar 🤩onları seviyorum 🙂
Hayır hiç korkmam hatta çok severim bir de boşuna denmemiş havlayan köpek ısırmaz diye
Hayır korkmam severim köpekleri daha önce çok besledim
4 ayaklı hayvan olanlarından korkmam ama iki ayaklı yalamalı kopeklerden korkuyorum Yolena...
Korkuyorum biraz. Uzaktan uzağa görsem yeter daha fazla yaklaşamıyorum.
Evet, her köpekten olmasa da çoğu zaman korkarım.
Korkmam ama her gördüğüm köpeği de sevemem. Sadece beslerim.
Eveett. Köpekleri sevmiyorum. İnsanın üstüne atlamaları, sürekli yalamaya çalışması hdjd Kedi gibi cool olsalar tamam da çok sırnaşıklar jdjd
Bazılarından evet. Çünkü beni parçalamaya çalışmışlardı ve bir şey yapmamıştım. Başka bir şeyin peşindeydiler çok uzaklarındaydım ve birdenbire sinirlerini bana yönelttiler. Neyse ki biri beni kurtardı.
Bazıları tehlikeli oluyor tedbirli olmak gerek bazıları çok sevimli oluyor.
Erk*klerden korktugum kadar korkmadıgım kesin
Bazıları korkutuyor, pitbullları hiç sevmiyorum direk itlaf edesim geliyor.
Aşkım benimde var, haftada bir yatağıma almasan resmen ağlıyor, çok fena alıştım bende, Birde sanki nikahlı kocam yaa erkeklerden aşırı kıskanıyor😅😂
O Rot seninmi?
Değil
Yaaa sokakda mı geziyor kıyamam benimde bundanım var🥹
Evett çok cana yakındı 🥹
Öyleler çok özel bi ırk korkanları anlamıyorum iri cüsseli olmalırı korkutur belki🥹
Hayır en sevdiğim hayvan
Hem söylüyorum bulsun seni 😄
Oho çok uzak
Yaa kuzum beniiim🥹
🫠
Ponçik kalbini görmüştür, hissetmiş.😀
Doğru hayvanlar hissedermiş 😅
Onlardan zarar gelmez 😃
O sana aşık mı bilmiyorum ama ben ona aşık oldum 🥰 çok şükür bu gün de aşık olacak bir şey buldum 🫠
Korkarım bir de köpekleşmiş insanlardan korkarım
Ay hayır bayılıyorum çok masumlar meleklerim benim😢
Çok tatlı bence sahibi vardır elbette.
Güzel bir köpek unarım güzel bir barınagı felan vardır
Korkmak değil ama tedirgin oluyor insan her insan gibi her hayvanın da huyu karakteri farklı
Korkarım
hayır, aksine severim kerataları
oyy çok tatlı bir şey bu yaa
Değişiklik gösterir ama çok korkmam
Hiçbir şeyden korkmam
Hayır korkmam severim köpekleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?