merak ediyorum 35-45 yaş aralığındaki erkekler için kendinden küçük ya da yaşıtı olan bir kadına bakış açısı değişiyor mu? Bir yazı görmüştüm 30'dan sonraki kadınlara bakış açısı hakkında o yüzden düşüncelerinizi almak istedim.
2 ay
Merhaba, tam olarak 35 değilim ama bir şey de kalmadı gerçi o yüzden şöyle bir yorum getirebilirim bu konuda. Evet, bir kızı yüz ve fizik olarak güzel bulmamız önemli ama en az bunun kadar önemlisi de o kızın beklentisinin sadece aşk, sevgi ve sağlıklı iletişim kurabilecek, mantığını ve zekasını da çokça kullanabilecek başına ne gelirse gelsin çözüm odaklı birisi olması. İyi niyetli ve bu saydıklarım olmadıktan sonra istediği kadar güzel olsun yani kocaman bir hiç olduğunu gördüm açıkçası salt güzelliğin. Kadının yaşı kaç olursa olsun sadece bunlara bakıyorum ama genelde 25 yaş ve üzeri kadınlar bu kriteri sağlayabiliyor.
O yaştaki erkekler yaş olarak çok ayrım yapmazlar kafalarının uyduğu yanlarında rahat oldukları ve istediklerini yapan kadınlara bakarlar mümkün olduğunca genç olması yaşam enerjisi açısından iyidir yoksa çok farketmez
Yaşlar birbirine yaklaştıkça bakış açısı vs aynı olacağı için oradan da bir artı gelebilir
30 sonrası olgunluk yaşı bence. Erken evlenmemiş olanların o yaşlardan sonra evlenmesi biraz daha aile içi disiplin sağlar diye düşünüyorum çocuk olursa çocukları üzerinde.
35-45 yaş arası erkeklerde genelde net bir değişim oluyor aslında 😊 Gençlikte “görünüş” daha öndeyken, 30+ kadınlarda olgunluk, drama azlığı, hayata bakış, sadakat gibi şeyler daha çok değer görüyor. 💬 Tabii bazıları hâlâ 25’lik peşinde koşuyor ama çoğu, kafa dengini ve duygusal uyumu daha çekici bulmaya başlıyor. 💖
Cevap
15Cevap
amacı belli olur o yaştaki kadının , net olur.. ne istediğini bilir.. gereksiz yere yormaz
Okuduğum yazı şöyleydi o yaştan sonra erkek artık kendini tamamlar ama cogu kadın bitirmiş olur buda erkeği cekmez erkek enerji ister o yüzden 30 dan önce kadınlar daha değerlidir falan saçma sapan bir seydi. Bu tabiki kişiye göre çok değişen bir seydir ama genel yorumda haklılık payı cıkacak mı diye merak ettim
alakası bile yok.. kadının kadın olduğunu anladığı yaştır 30 ve sonrası
sen neler düşünüyorsun?
Aklı başında olan erkeğin de kendini bilen mantıklı bir kadından hoşlanacağını düşünüyorum yaşla ilgisi yok ama tabi şu gerçek değişmiyor o olgunluğun yanında kadının neşesini kaybetmemesi erkeği yükselten bir sey soguk durgun kadınlara çekilmiyor cogu erkek.
çok doğru düşünüyorsun.. önmli olan ruhunu yaşlandırmadan yaşalmak..
Oda tamamen yaşantına ve karşındaki kişiye bağlı değişebilir bir durum. Ben mesela neşeli eğlenceli aynı zamanda kendimi olgun aklı başında biri olarak görüyorum ama eşim her zaman neşeli ve sorumsuz :) simdi durum böyle olunca oda beni soguk ve kasıntı buluyor :D
😅 dengelemek gerekli ama.. bunlar konuşarak düzelebilecek meseleler , diyaloğunuzu kaybetmeyin.. bu biterse her şey gider
Pek denge kuramadık 😀 o büyümeyi seçmedi ergen kalmak daha sevimli geliyor 😀
Olgun tarafınla onu durdurmayı başarabilirsin bnce.. tamamlayan kişi olmaktır eş olmak birazda 😉
Erkekte bu cok zor oluyor kadını biraz daha kontrol edebilmek yavaşlatmak kolaydır mesela :)
tepkini koyup frenliyor olabilmelisin ama. bu biraz senin tavrınlada alakalı.. sende amaaan saldım artık dersen aynen devam eder.. duracağı yeri bilmiyorsa öğretebilmelisin.. gerçi ne derece ergence davranıyor bunu da sen biliyorsun şu an.. tek taraflı yargılama yapmayalım 😅
Yani konusup her defalarca söylediğin şeyler değişmiyorsa ne yapılabilir amaaan demek zorunda kalıyorsun aklı başında bir insana zaten bir kez hadi iki kez söylersin ama ben onun kulağını çekemem ya da annesi değilim ki :D
Tepki koysan da değişmeyen değişmiyor ya kabullenirsin ya da biter aslında
haklısın.. ama ömür boyu birlikte olmak gibi bi düşüncen varsa bunun yöntemini kulak çekmeden 😅 bulabilirsin bnce.. sonuçta bu karakteri sen seçtin , bu karaktere aşık oldun ve bu karaktere evet dedin..
Bir erkeğin değişime açık olmayışını ya da en azından kendinden bir seyler vermeyişini hayatındaki kadın bir sekilde çözer mi diyorsun yani :)
çokkk rahat çözer hemde.. tabi ki onu tanıyorsa
Ben demek ki başarısız bir kadınım ne diyelim sağlık olsun :D
hayır.. kabullenmiş gibisin.. bu da bi seçim sonuçta 😀 ama ben olsam pes etmem , gerçekten rahatsızsam ve devam etmek istiyorsam.. bu da bi yol ; umrumda olmaz , bırakmışımdır, yolları ayırmak için bahane arayışındayımdır.. seçimini yap , tarafını seç 😄
Artık kabullendim evet doğru değişsin düzelsin diye beklemiyorum çünkü konusmak ve acıkca kendini beklentilerini dile getirmekle çözüme ulaşacak bir şeyi ben ekstra çaba ile neden çözmek zorundayım. Gönlü olan insanlar zaten doğal olarak karşısındaki kişiye uyum sağlamak ihtiyacı hissederler ki ilk zamanlar uyumluyken sonradan uyumsuzlaşıyorsa durum başkadır :)
tanıştığında nasıldı.. olgun görüntüsüyle mi boyadı gözünü 😊 ya da özel değilse , yaptığı ennn ama ennnn ergence hareket ya da davranış nedir.. ama ennn rahatsızlık vereni
Tam düzelmeye çabalıyor sanarken aslında işine gelmediği için bağırıp çağırıp hatta küfür edip kaçması bunaldım sıkıldım diye ortadan kaybolması
🤔 bn aslında düzelme çabasına girdiği davranışı sormuştum.. ama bu söylediğin tepki aşaması hiç hoş değil. ilk fırsatta telefonsuz teknolojisiz dolu dolu geçireceğiniz en az 3 gecelik bi tatil tavsiye ediyorum.. yıpranmış ilişkiniz..
Eğlenmeyi seven birisi özgür olmak isteyen kısıtlanmaya gelemeyen birisi ama o bir eş ve aynı zamanda baba. Üstüne düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekli eve gelirken ekmek alır mısın dediğim de bile problem yaşanıyorsa tatil bize çare değil :) keşke çözümü olduguna inansaydım yine ben çabalardım sorun olmazdı
🤔 özgür olmak , kısıtlanmamak ve evlilik 🤣 ben bu aşamada yutkundum , ekmek meselesi bile dediğin aşamada... başka şıklara yoğunlaş bnce , kendinin ve çocunun geleceğini garanti altına almak şartıyla.. sende 1 kere geliyorsun bu hayata , 2. şansın yok.. ve en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.. ve görüyorum ki yolda baya yakın !! bnce diğer alternatiflere yoğunlaş , ben sözlerimi utanarak geri alıyorum , kusuruma bakma , asla yargılamak niyetinde de değilim , özellikle seni.. hayır , sen bence gayet başarılı bir kadınsın , daha fazlasını da başarırsın bence , boş bi insana benzemiyorsun..
Evet sorunu çözdük bak seninle :) sağlıklı bir iletişim tek başına çare olur işte bu kadar basit :) ben kararımı zaten verdim ona da açıkladım ama olumlu karşılamadı bende zamanı uzattım ve degismeyecek bilerek sadece bekliyorum simdilik :)
doğru davranıp doğru olanı yapmışsın.. sadece kişisel fikrim , beklediğin şey sadece zamanı uzatmak olmamalı ve beklediğin şey onun kararıda olmamalı.. bnce çocuğunun ve kendinin geleceğini garanti altına aldığını gördüğün anda , gereğini yap. kimseye değil kendine güven.. başarabilecek güç var sende.. şansın ve bahtın açık olsun..
Evet aslında o garantiye alma durumu için de beklemiş oluyorum ama şartlar ne olursa olsun hazırım göze almaya. Olumlu karşılamadığı için sen bilirsin diyerek köşeme çekildim işler yoluna olur da girerse zaten memnun olurum. Teşekkür ederim sana ayrıca vaktini ayırdığın için:)
rica ederim , konuşmak iyi gelir böyle durumlarda , umarım sanada iyi gelmiştir.. gücünü bilen bi kadının yapamayacağı hiç bir şey yoktur şu dünyada.. evet güçlüsün , , şansda hep yanında olsun.
Tekrar teşekkür ederim :)
😀 tekrar rica ederim..
Erkek 30 undan sonra hayata çok daha mantıklı bakar ve yaşar, kadın ise asıl 30 dan sonra kendini keşfeder
Benim için 27 yaşındaki bir kadın neyse 34 yaşındaki bir kadında aynıdır.
Pek zannetmiyorum da genç olanlarını daha hani birlikte olunabilir diye katagorize ediyorlaardır
Bence candır can
Ne istediğimi bilen tam bir kadın oluyorlar
Yani yazıda ne diyordu bakış acısı değişir mi alımlı çekici bayan olursa tabiki değişir veya olgun sınıfına girdiği için değişir
30 dan sonra kadın bitmiştir erkek ancak kendini bulmuştur gibi bir yazıydı bitmiş. kadını da istemezler falan tarzında
Neye göre bakış açısı değişiyor sadece daha olgun olduklarını düşünürüm neyi nerde nasıl yapacaklarını daha iyi bilirler diye düşünürüm
Genelde kendinden 1-5 yaş küçük kadınlara ilgi duyuyorlar
İdeal yaş bizim yaş grubuna
Daha çekici buluyorum
Daha olgun şeklinde bakıyoruz
Hayır değişmiyordur
Ne gibi değişme
30 yaştan sonra enerji olarak kadın daha bitmiş olur erkek ise zaten o yaşlarda ancak kendini buluyor gibi bir yazı okumuştum da bu bakış açısını merak ettim
Onun için zaten o yaş gurubu erkek 30 :yaş altı kadınlara yönelir
Bir yerde doğruluk payı var yani
Bu bence kadının enerjisi bittiği için değil erkekte yaşlanma psikolojisi başladığı için kendine daha genç partner bularak kendini genç hissetme ihtltacından kaynaklanıyor
Oda doğru cok öznel yorumlar yapılabilir bu konuya aslında
Genel erkek psikolojisi bu şekilde oluyor
Olum bakıyorum
Daha uyumluu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?