Kesinlikle ses... ya arşa çıkartıyor ya da dibe düşürüyor❤️🔥
2 ay
Kesinlikle ses... ya arşa çıkartıyor ya da dibe düşürüyor❤️🔥
Ses evet çok önemli ve duruş. Al benisi varsa herkes peşinden koşar. Mesela senin. Peşinden koşan çok olduğunu düşünüyorum çünkü PP'ye göre ve sorularında ki konuşmalarına göre çok sıcak kanlı içten ve açık sözlüsün.
Ay tesekkur ederim lakin benden adam olmaz isime gelince cevap veriyorum o yuzden sevilmiyorumdur😆☹️😆😆😆
Olur olur tıp okuyan bir insandan neden olmasın. Hem okumak için bir sürü yol gidip geliyorsun. Azmine hayran kaldım ✌👏
Wjiwjwjdjwjdjtesekkur ederim kendimi degerli hissettim 🥰
Hissetmen lazım. Öylesin bence. Doktor olacaksın. Eline su dökülmez. Sorularını dikkatle inceliyorum.
Akademik basari var sadecebelki sosyal zeka yoktur bosuna bakma😆
Akademik başarıyı bu şekilde başarmışsan sosyalde vardır. Sadece biraz cesaret lazım belki.
Çok uyanıksın. Zekice 🤣
Bakalim nereye kadar dayanabilcem testi😆
Hadi bakalım nereye kadar ✌️👏
Gece oldu derken değil, güneş doğdu derken diye başlıyor şarkının sözü 😊
Güneş doğdu derken birden baktım karanlıklar çökmüş şehrin üstüne, buralarda ayaz var :D
JNZNJONZSOJNZSS ya yeni ogrendim sarkiyi
Anojsnjsons neyse kalsin oyle bilenler duzeltsin ajzz
2000'li yılların başında, daha Sagopa bilinmezken dinlerdim Silahsız Kuvvet'i :D
Sagopanin sesine benzemiyorki
Bu arada, yanlış anlaşılmak istemem, öyle bilgelik taslar gibi değil aksine yazıyı görünce bir tebessüm ettim, ondan yazayım dedim :D
Ama burakarda ayaz var diyen adam kimse sesi efsanevi guzel boyle nagmeli gibi soyluyor ya onun icin dinliyorum efsanevi tatli
Tesekkur ederim yanlis yazmis olabilirim zaten Turkce sarki ezberleme sıkıntım var mzjzs😆 uyduruyorum bazen shhzs
Yavuz'un sesi, kendisinin ilk piyasa adıdır Silahsız Kuvvet :)
Bak Şu an dinliyom dedigin hakikaten dogru bide baya baya belli ben niye gece diyom znxjs
😅😅
Ses gerçekten çok belirleyici, buna katılıyorum 🔥 İlk anda tınısı, konuşma hızı, vurgu şekli insana ya huzur veriyor ya da itiyor. Ama bence sesle beraber gözler ve mimikler de çok önemli; ses ne kadar güzel olursa olsun, bakış boşsa büyü bozuluyor 😅 İlk izlenimde ses + bakış ikilisi benim için zirvede diyebilirim 💫
Cevap
26Cevap
Aklı, düşüncesi ve zekiliği.
karakter..
bence de ses çok önemlidir. bir insanin ses tonu, konuşma şekli ve üslubu sohbeti ya da ilk izlenimi tamamen değiştirebiliyor.
Diksiyon önemli. Sesi iyi olsa sa kullanamıyorsa gerisi boş
Adabı muaşerette şöyle bir söz vardır.
İnsanlar giyim kuşamıyla karşılanır, kelamıyla uğurlanır derler.
Aura mı mizaç mı ne deniyorsa artık ilk görüşte gelen o his hatta devamlı etrafa yaydığı enerji var ya işte onun iyi ve güçlü olması.
Ağzının iyi laf yapabilmesi beni çekiyor direkt onun dışında dış görünüş olarak öyle aman aman bi tercihim yok. Ama ses olabilir bak
Allahim bunlar nasil bos takintilar. Cayci huseyini hatirla
Takinti degil ses onemlj
Neden gozlerin mi gormuyor
Ne alaka sesi kotu olan biriyle asla konusmam
Sesi iyi olsun goruntusu onemsiz diyorsun yani. Psikologa gitmeni tavsiye ederim
Bence sesin kotu osjsjd
Anlamiyorsun beni.
Diyorum ki sesini cok sevdin ama bulusmaya gittin karsina gollum cikti ne yapacaksin onu soruyorum
Zihorli yuzugun yoksa nasil kaybolacaksin o an oradan
ben tipe bakmam
Oo my goddd
sesi cirkin kiz isterse dunya guzeli olsun konusurmusun
oyle dusun isterse asiri yakisikli olsun
Ben kalbine bakiyorum
Bir insanin sesi ne kadar kotu olabilir esek mi bu kulaga zarr versin
kiz gibi sesi olan erkekler var
Sen knlardan bahsediyorsun sesini incelterek konusanlardan bahsediyorsun escinsel gibi
yok kizlara ilgi duyup sesi kiz gibi olan da var
O nasil birsey ya erkekleri benden daha iyi taniyorsun diyebilirim
niye sen erkeklere mi ilgi duyuyorsun tabiki de daha iyi bilfem
Ne alaka sonucta ben bir erkegim ve hemcinslerimi taniyorum. Ama sen benden daha iyi taniyorsun acaba neden ☺️
Sanane
mesaj alinmistir
Herkesin bu konuda önceliği, beklentileri farklı olabilir
Canım benim ben de sana onu soruyorum farklı olmasa neden sorayım
Sohbetin iyi olması, anlaşabilme
Enerjisi yüksek olmalıı
Fiziki görünüm olarak saçlar sohbet bağlamında söylediklerinin samimi olması
Ha sesim kötüyse flörtleşmiyim mi
erkeklere ince ses hic gitmiyor
Haa tmam o zaman
düzgün konuşması.. burada kastım kekelememesi veya diksiyon değil, ahlaklı, saygılı ve ölçülğ iletişim
Türkçe öğretmeniniz kimdi?
Bu nasıl dil kullanımı, anlamıyorum ne soruyorsanız.
Jajjwjwwjjww olgun erkeklerin 30 dan sonra imlaya dikkat etme sevdasi🚬
Birincisi, şu sigara emojisi kadar mide bulandırıcı bir şey yok.
İkincisi, tahmininiz yanlış yaş hususunda.
Sonuncusu, ne zaman olgunlaşacaksınız?
Niye benim olgunlasip olgunlasmamamin sana ne artisi veya eksisi var ki bu kadar dert ettin de aciklamaya giristin :) l
Olgunlaşıp olgunlaşmamanız inanın beni ilgilendirmiyor ama ben maruz kalıyorum ergen ve çocuk hâllerinize. Yoksa inanın enteresa etmez beni.
Soruma yorum yazmazsan maruz kalmazsin yazim kurali disinda bir halt bilmeyen insancik
Sorunuz sitede herkese açık, kastî gelmedim ki.
Hepimiz bir hiç'iz. O'na layık olmaya çalışan varlıklarız. O açıdan aşağılamanız ancak sizi aşağı çeker.
Bos yapmaaa
Ama öncesinde görsellik önemli tabii ki ses tonu da etkileyici olabiliyor çoğu zaman
Bakışlar ses ve söylem..
Aura bunun içinde ses ve hareketleride var ama yaydığı enerji çok önemli
görünüm olarak kalça
İlk izlenimde duruşu, sohbette ise dinleme ve anlayış yeteneği.
Benim için dış görünüş çok önemli
İlk izlenimde samimiyet bence
Arşa çık bidahada aşağı inme 😅
Empati gorgu saygi ☺️👌
Kesinlikle ses bu arada
Üslup
Spesifik bir şey yok, bütün olunca güzel oluyor..
Ses duruş
Erkekte sakal ve fizik
Sess
Ben her detaya bakarim
Üslubu
O kadar mı
sesi guzel olup da etkilenmeyecegin kiz var mi acaba da o kadar mi diyorsun
Ne kiziyon ki
Anlamadım ne
Kaliteli konuşması
Evet haklısınn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?