yaş 23 dmd kas hastalığım 8sene oldu yürüyemeyeli ve hastalığımın sonu ölüm boşuna yaşıyorum hiçbir şey de istemiyorum ne sevgili ne arkadaş
2 ay
Çok geçmiş olsun bu hastalık nedir bilmiyorum hiç ismini duymadım. Ama bu tarz hastalıklarda tedaviler de mümkün. İyi doktor bulmak gerekiyor ve biraz araştırmak gerekiyor. Mesela atıyorum kemiklerinde bir şey eksik ve bu yüzden yürüyememe ya da çabucak incinme yaşıyorsun, o eksik olan şeyi doğal yollardan nasıl karşılarsın hangi egzersizleri yapmalısın bunlar da fayda sağlayabilir. Aslında kanserin de çaresi vardır ama ilaç şirketleri için bu iyi olmaz. Ben yürüyememe ile ilgili bir sorun yaşamadım ama bütün hayatımı ve bütün bedenimi etkileyecek hastalıklardan geçtim. Kimisinde iyileşemezsin kilo veremezsin diyorlardı kimisinde de çeşit çeşit ilaç kullanıyordum yine de iyileşmiyordum. En sonunda İbrahim Saraçoğlu'nun tariflerine baktım o şekilde mesela iyileştim. Şimdi doktora gittiğimde bile kendim önceden araştırıyorum ya da kan sonuçlarımı önce yapay zekaya atıyorum çünkü eksik olan vitaminleri bile yazmıyorlar. İlgileniyormuş gibi görünen doktor bile böyle. Yani detaylı bir araştırma yap belki de bir çözümü vardır ama dediğim gibi bu benim zaten bildiğim bir hastalık değil. Ama her şeyin çözümünün doğada olduğunu düşünüyorum.
bende md hastasıyım bir kaç seneye senim gibi yürüyemeyeceğim ve sonu ölüm ama ölümden korkmuyorum az veya çok hepimiz yaşayıp öleceğiz amaç olmadan yaşamak boş ve anlamsız gelebilir ama dinine yönelebilirsin zamanında yaptığın haralar için tövbe edebilirsin ellerin tutuyorsa hastalığınla ilgili yaşadıklarını yaşayacaklarını nasıl bir şey olduğunu yazıp sosyal medya mecralarında paylaşabilirsin daha çok insanı bilgilendirebilirsin
Öyle düşünme lütfen rabbim şifa versin inşallah amacın iyi insan olmak olsun kimin ne zaman yaşayacağını Allah biliyor yani insan çokta sağlam olsa 1 saniyesinin garantisi yok bir gün hepimiz bu dünyadan gideceğiz Ha 1 saniye ha 1 sene sonra önemli olan iyi olsan olabilmek seni çok iyi anlıyorum ama lütfen kafana takma ölüm denen şey her daim var orasını rabbim bilir😊
Cevap
1Cevap
Kendini kitaplara ve dine ada, o zaman yeni senn olacaksın işte
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?