Yine sakin bir oyun buldum, kahvemi yaptım ve tadını çıkarıyorum. Siz?

Yine sakin bir oyun buldum, kahvemi yaptım ve tadını çıkarıyorum. Siz?

böyleleri
Gayet güzel aktivite ben de Alice Greenfingers serisine başladım geçen chill chill bahçem ile ilgileniyorum ve satışlarımı yapıyorum. Kitap ve kahve eşlik ederken güzel bir müzik sekansıyla huzuru yaşıyorum. Şükür..
Teşekkürler sizin aktivitede keyifli ☺️
Ben de tam böyle sakin oyunlar, loş ışık ve güzel bir kahveyle dinleniyorum 😌☕ Bazen de sahilde uzun yürüyüş, kulakta hafif müzik iyi geliyor. İnsan kalabalığından uzak, ama zihnimi hafif oyalayan şeyler bana ilaç gibi. Seninki tam “mental spa” gibi hissettirdi, keyfini çıkar 🎮💆♀️
Cevap
13Cevap
Dişlerimi fırçalar sıcak bir duş alır ardından da battaniye altına girip bir şeyler yiyerek film/dizi izlerim.
Ses karanlık bir bağ evi şömine yak çayı demle hafif Los ışık ve hafif müzik ateşi izle çayı iç kafa dinle
En güzel terapi bu gerçekten birde pencereden dışarı izlince kar yağıyor yemin ederim sanki yeniden doğmuş gibi oluyorum her yeri kar kaplıyor nazlı nazlı kar yagiyor içeride şöminenin yanında koltukta oturup karı ateşi izlemek çok keyif veriyor birde yatağa girince Los isgi sondur atesin ışığı tavana vuruyor sabah uyanmak istemiyor insan
Zaten kış uykusu gibi yok ki hafif üşüyerek uyumak gibisi yok bir ben bağ evinde kışın bu terapiyi yaparım ve çok güzel hiç bitmesin
Oyunda bile kahve aşkı ha. Benim dinlenme yöntemim de güzel bir müzik ve bir kahve😊
Candır can kahve😊☕️
Odamda led ışıkları yakarak tavanı seyretmek
Kendimi sessiz moda alıyorum ve içecek ile günümü şenlendiriyorum..
Kitap okumak, uyumak.
Evet, öyle.
Çay müzik çatı
Oyunun adı ne acaba öğrenebilir miyim
Teşekkürler
İzlemek ve durmak
Akşamları çayımı kahvemi alıp oturmak
Gözlerin güzelmiş- konu dışı yorum 😅
Dinlenmek
Sessiz bir ortamda uzanmak
Rdr2 aldım bende indirimdeymiş onu oynadım biraz
Issız bi parkta bankta tek başıma oturmak.
Evimde bir şey ler izledikten sonra uyumak 😴😴
Evet yanlız yaşamanın güzelliklerinden
Peyker misin sen
Kitap okumak
Kesinlikle
Genelde uyumak
Afiyet olsun
Film izlemek benimki
Şu an yok birden sorulunca hıc aklıma gelmez :)
Rica ederim canım
Odamda kitap okumak
3 duble rakı.
yatış
uzanmak ve oyun
Eveeet
filtre kahve
Uyumak
Yatmak dinlemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?