Ne olur bana yardım edin bir tembel bataklığın içine düştüm çıkamıyorum
Allah rızası için biri yol göstersin
Ne olur bana yardım edin bir tembel bataklığın içine düştüm çıkamıyorum
Allah rızası için biri yol göstersin
Sana iyi gelecekse hareketlendirecek birileriyle arkadaşlık yap ve spora başla para verdığin için kendin gitmek zorunda hissedersin onun için tembellik olmadığı sürece çok kötü bir şey değildir tüm icatlar neredeyse tembellerden çıkmıştır
Spora para vermeyi dogru bulmuyorum gec odeme yapilsa dahi faizli odeme yapiliyor burada hem yorulacam hem faizli odeme yapacam gerek yok
lanet gelsin oyle spora
Yazdıkların bayağı çaresiz hissettirdi, bunu yaşarken kendine yüklenmen de çok normal 😔 Çıkılmaz bataklık gibi görünen şey aslında küçük alışkanlıkların eksikliği. Dev dağlara değil, bugün yapabileceğin en küçük şeye odaklan. Mesela sadece 10 dakikalık yürüyüş, 15 dakikalık çalışma, 5 dakikalık ev toplama gibi. Başarı hissi geldikçe disiplinin güçlenir 💪✨
Cevap
8Cevap
Alışkanlıklar değişmez kolay kolay
Git bir işe çalış o sana iyi gelir , kendi kendine yapmaya çalışırsan zaman alır
Şöyle yap sadece 5 dakika yapıcam diye kandır kendini 5 dakika sonunda zaten üşengeçlik bitiyor onun haricinde 25 dakika yap 5 dk mola ver böyle yapmak işe yarıyor.
Nasıl bir bataklıktasın? bunu konuşabiliriz.
Yani sana kötü gelen ne varsa uzaklaşabilirsin. Unutma ki bizler düşe kalka dibe batıp çıkarak hayatı devam ettiriyoruz.
İstersen profilimden bu konuyla alakalı konuşabiliriz.
Peki. Bunu bana özel olarak yazarak da anlatabilirsin.
Oğlak burcu olarak 😀
O zaman otur bekle belki yine denge değişir tembellik yerine çalışkanlık gelir 😀
Yardım edeyim ben de senin oturmana ben de oturayım yanına 😀 çok güzel oturan kişilere yardım ederim böyle
Ben senin sorununu çözerim
Sana verdiğim programı yaparsan kurtulursun ömür boyu
Gel paylaşayım seninle
Yorumlara yazamıyorum kanka
Seninle karşılıklı hazırlayacağız çünkü yorumlarda nasıl yapalım bunu
Kendi iradene sahip cikmalisin
Birçok defa kaptırdım hiçbir insan mükemmel değil. Senin tembellik dediğinden kastın nedir ev işi mi ders mi normal iş mi ne yani?
O zaman başla iş sonunda kendine odul koy. İşi başar ödülünü al
Kolay gelsin
Bubm yaşa kadar olamadiysan..
İrade lazım işte
Kadınlar niye böyle yaa
Nefis ağır geliyor sanırım
Sıkma canını fıtrat sonuçta
Tahmin edeyim koç burcusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?