Hayallerimizi gerçekleştirirken Yaradan'a ulaşmak, her basamak sürecin bir parçası tekamül yolculuğunun
Zorluklar, üzüntüler, stresler bazen aşırı sevinçler
Sizce?
Zorluklar, üzüntüler, stresler bazen aşırı sevinçler
Sizce?
hayatın amacının mutlu olmak olduğuna inanamıyorum. bence hayatın amacı yararlı olmak, sorumlu olmak, onurlu olmak ve şefkatli olmaktır.
her şeyden önce, yaşadığına değmesidir: hesaba katılmak, bir şeyleri savunmak, yaşamış olmakla bir fark yaratmış olmaktır.
👏👏👏👏
Bence hayatın amacı tek bir cümleye sığmayacak kadar geniş 🌿 Hayallerimizi gerçekleştirirken kendimizi tanıyoruz, bu süreçte Yaradan’la olan ilişkimizi de derinleştiriyoruz. Zorluklar da sevinçler de sanki bizi içsel olarak olgunlaştıran duraklar gibi. Yani amaç, sadece varmak değil; olurken, dönüşürken, hissederken anlamı yakalamak diyebilirim ✨
Cevap
6Cevap
amaç yok
Zenginin malında gozumuz yok bizim gozumuz fakirin ekmeginde
Aslında hep bir amaç için koşturuyoruz ama asıl amaç iman et mutlu olmaya çalış sonra zaten son
❤❤❤❤❤❤❤
Bence hayatın amacı zevk almak, hayat fani ölüm ani
Evet olabilir neden olmasın
Evet çok düşündüm, bu sonuca vardım bazen ondan uzaklassam da artık ona daha da yaklasmaya basladigimi hissediyorum
İnanın bende öyle düşünüyorum Allah'tan geldik Allah'a gideceğiz bize bahşedilen ömürü güzellikle ibadetle geçirmek en iyisi doğada dışarıda sağlıkta yaşanılan her şeyde Allah'ı hatırlamak bambaşka bir duygu
❤❤❤❤
Senin amacın bana cevap vermek olsun
bunu düşünüyorum ama net bir cevap bulamadım
kulluk ibadet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar