Buna pek çok kimse cevap vermeyecek olsa da soruyorum, samimi olanlara?
2 ay
sanırım maaaaaaaaaaaaal olmam diyebiliriz bu zirvede yer alır enerjim sevgim her şeyim sömürülüyor kullanılıyorum ve karşımdakinin aslında bambaşka bir insan olduğunu görünce bu ağırlığın ve yaptıklarımın altında kocaman adam olsam da eziliyorum
Bir konuda üst düzey yetenekli olup harikalar yaratabildiğim halde, sıkıldıktan sonra bir daha yüzünü görmek istememem. Ve çabuk sıkılmam. Serserilik yakamı hiç bırakmadı çok şükür.
Görüyor olmam.
Ne kadar saklasalarda kaliteli kıyafetin altında gizlenen veya kendini saklamaya çalışan kalitesizliği fark ediyorum.
Kişinin en büyük zaafı kendi beden dili.
Bencillik, kompleks, saflık ve zakanın aynı anda bulunması saçmalığı, kararsızlık, ani duygu değişimi, saçma şeylere üzülüp önemli şeyleri umursamama. Hep kendimden konuşmayı istemem, övgü ilgi için delirmem...
Kendimde en sevmediğim özellik, bazen fazla kontrolcü olmam sanırım 🙃 Her şeyi planlama isteğim yüzünden akışa bırakmam gereken yerlerde bile kasılıyorum. Bu da hem beni yoruyor hem de anın tadını çıkarmamı engelliyor. Üzerinde çalışıyorum ama huy işte, kolay sökülüp atılmıyor 😅🌿
Cevap
51Cevap
Çok alıngan bir insanım oyuzden bazen anlamsız triplerim olabiliyor
sevmediğim özeliğim yok.

Cok sorgularim.
Başta sen samimiyetsiz birisin aklınca ter psikoloji yapıp insanları konuşturacak ahaha
Çabuk sinirlenmem, çabuk sıkılmam
Her şeye atlayıp "ben hallederim, ben yaparım" demem😑
Fazla düşünmek
düzensiz olmak. sebebi de her şeyi gerekli görmek. bir gün haberlere çöp ev olarak konu olmaktan korkuyorum. böyle böyle başlıyor herhal.
Çok çabuk polemiğe geliyorum. Bu huyumu sevmiyorum. Bir daha dikkatli olacam diyorum ama batıyor işte duramıyorum :))))))))))))))))))
İletişim sevmiyorum ve kuramıyorum çoğu zaman, iletişimsizlik en büyük sorunum ve sevmediğim huyum olabilir. Bir de aşırı fevri biriyim
Maalesef benim sevmediğim özelliğim herkesi kendim gibi sanmam bir anda güveniyorum sonra arkamdan bıçaklanıyorum siz de benim gibi misiniz
Kafaya takmam yani bir insan boş bir şeye de kafayı takar mı demeyin maşallah ustayım bu konuda
İyi ve kötü insanları her ne olursa olsunlar onları sahiplenmek bu huyundan bir an önce vazgeçmek istiyorum ama maalesef vazgeçemiyorum
Kendimi diğer insanlara sevdiremiyorum, insanlarla güzel iletişim kuramıyorum
Gamsızlık, kincilik, fazla anlam katmak, hayır diyememek, takıntılılık
Ulaşılmaz olabiliyorum.. ben kırıldığımda bir Allahın kulu bana ulaşamaz.
Sebepsiz modum düşer triplere girerim ya noldu noldu sanki hiiiçç
Yok sanırım ya kendim ile bayağı barışık biriyim 😅
Çok gururlu biriyim sırf o yüzden çok kaybettim. Bu yönümü hiç sevmem
Kadınlara karşı zayıfım. Aşık olduğum zaman dağılıyorum
Dik başlı dediğim dedik olmak sıkıntılı bir özelliğim
Kahretsin çok merhametliyim. Nefretlil bir durum. Biraz gamsız olmak lazım
Geçmişe çok takıntılı olma ve rahatına biraz düşkünlük.
gizli saklı takılmayı seviyorum etik dışı yani
İlişkilerimde kıskançlık.
Genel olarak ise; her şeyi kendim halletmeye çalışmam. Herhangi bir konuda yardım isteyememe durumu.
Bazı konuları kendi içimde tutma sözü verdikten sonra biriyle en küçük bir muhabbette onu dile getiriyor olmam
Buraya geldim yine gidiyorum bak şu an farkındalık yaşadım.😂✋🏻
Herşeyi açık açık konuşmak hep doğruluğu kovalamak herkes linçliyo ya ben savasıyom
Bazen algıyı dış dünya ile kesebiliyorum, en iyi olduğum konularda bile beynim resetleniyor bunu sevmiyorum
Çok para harcıyor olmam
Çok tutumsuzum har vurup harman savuruyorum
Hiçbir özelliğimi sevmiyorum
Hayır diyemem özelliğim sevmiyorum
Herkesi kendim gibi görmek
Fazla vicdanlı olmak.
bazi seyleri fazla kafama takmam
Biraz dengesiz biriyim
Saymak istemem.
Temizlik hastası olmam 😅
Simetri ve herşeyin mükemmel olmasını istemem
Hem fakirim, hem şeyim buyuk