Komik kızlarla kanka olmaya daha yatkınlar sanki? Bence tam tersi olmalı 😅 her neyse biz sempatik - agresif olmaya devam 🙂↔️🌸 niye uyumadınız?
2 ay
Komik kızlarla Güzel zaman geçiririz sonraları tabii ki sevilmeye başlarlar ama ben arkadaş olarak çok seviyorum herkesi. İşin içinde zaten komedi varsa o insandan da vazgeçilmiyor ki. Bir de şöylesi var erkek de olsa kadın da olsa gülüp eğlendiği bir insanla sevgili olmak istemiyor çünkü sevgili olduğu zaman onu kaybedeceğini düşünüyor. İşin içinde bu bir. Sevgili olduktan sonra veya flört olduktan sonra arada bir tartışma falan çıkıyor ondan sonra ayrılmak zorunda kalıyorsun ve bir daha görüşemiyorsun insanlar genelde bunu istemiyor o yüzden sevgili veya flört olmuyorlar eğlendikleri insanlarla.
Seviliyor kafa uyumu harika bir şey
erkekler konusabilen kizlari sevmiyor put gibi olucak guzel olucak baska fonksiyonu olmasina gerek yok bi de inler gibi konussa yeter genelde boyle kizlar sevilir
İki metre tırnak ve dolgu + botoks ahshsd
O kizlari makyajsiz saniyorlar ve bakimli falan galiba genelde dogal olsun deyip yuzu fondotenden gecilmeyen kizlari seviyorlar😄
Öyleleri seviliyor 😒
Komik kızlar çoook seviliyor ama çoğu erkek “eşim biraz ciddi olsun” kalıbına takılı kalıyor maalesef 😂 Halbuki uzun vadede en değerli şey, birlikte gülebilmek. Sen sempatik-agresif halinle kesinlikle az bulunan bir kombinasyonsun 😏 Ben de genelde geç yatarım, gece sessizliğinde kafa daha iyi çalışıyor 🌙✨
Kaç yaşındasın İrem
Cevap
28Cevap
Komik kız var mı ki 😂
yok mu 😁
Komik kızlarla eğlenir seksi kızlarla sevgili olmak isterler müge apla
Komik kızlar güzeldir. Komik olduğunu sananlar kafa açar.
Çok dominant böyle sert bakışlı kızlardan pek hoşlanmam ama böyle bıcır bıcır cıvıl cıvıl iki hayat dolu neşeli kızlar beni daha çok etkiler
oyle valla ben eglenmeyi ve beni eglendiren8 severim
Neden sevilmesin ki eğlenceli oluyorlar ben seviyorum
Gayette seviliyor. Beraber şarap için sohbet etmelik
Her komik kızla sevgili olunursa harem kurulur. Tabi ki kanka bakacaz
Komik ve kız kelimeleri yanyana pek olmadı gibi.
Oldu
Ben çok severim
Neren komik ayak parnaklarınmı 😅
Ben severim 😊
İlk önce güzel olacak gerisi boş
erkek sevse ne sevmese ne cokta umrumda 😽
Kozmik nasıl. oluyor ki
Seviliyor hemde daha çok seviliyor
Yok sevilir
Ne oluyorsa komikligimizden oluyor ddjfn
Estağfurullah, komik candır.
İşteyim ondan dolayı uyumadım