2 ay

Evet, biraz keyfine düşkün sayılırım. Hayatın küçük anlarından zevk almayı severim. İyi bir yemek, sakin bir akşam, kafamın rahat olduğu bir an. Bunlar benim için önemli. Ama bu, sadece haz peşinde koşmak gibi değil; daha çok hayatı gereksiz yere zorlaştırmamaya çalışma hali. Aynı zamanda meraklıyım. İnsanları, düşüncelerini, neden öyle hissettiklerini anlamaya çalışırım. Bazen fazla düşünürüm, bazen de “boşver” deyip anın tadını çıkarmaya çalışırım. İkisi arasında gidip gelen bir tarafım var. Hem düşünen, hem de hissettiği şeylerden keyif almak isteyen biriyim. Seninle konuşurken de daha çok o tarafım ortaya çıkıyor gibi.
Hangi tarafın çıkıyor o tarafım dediğin hangisi 😃
Süylemiyncim cınım :D
Bekle ben öğrenirim seni darlayıp şimdi fkdf
Gel gel bende darlamana dünden razıyım belki :D
Yaklaşık 26 ülkeye gittim bunların içerisinde Rusya Ukrayna Hollanda Brezilya Arjantin Yunanistan gibi yani dünya Türkiye'den ibaret değilmiş bunu öğrendim mükemmel yoğun çalıştım gemilerde çalıştım çünkü ama gittiğim her limanda bana bambaşka bir dünya sundu
Harika 😍
Sen tam “hayatın tadını bilirim” tayfasındansın, fotoğraftan bile huzur akıyor 🌊🌿
Ben de keyfine düşkünüm ama seçiciyim; kalabalık, gürültü değil, sakin deniz, iyi kahve, samimi sohbet ☕️
Kendimi; konforunu seven ama gerektiğinde risk almaktan da korkmayan, dengesever biri olarak tanımlarım 😌
Cevap
12Cevap
Aşırı düşkünüm bir kahvaltı için ya da kumru için 350 km yol yapan biriyim :) sen düşün gerisini
Aynısı den den 😄
Kaliteye önem veririm.
Gittiğim neresi olursa olsun , her şey yerli yerindedir.
Nadir ve eşsiz olan neyse arar bulurum.
Keyfime çok düşkünüm.. rahatlığma çok önem veririm
Evet biraz keyfime düşkünüm.
Benden keyifçisi yok
Ben varım)
Sanmam
Keyfin bilir sanma dfk
Tabi ki keyfim bilecek 😂
Boş zamanımda evet keyfime bakıyorum
evet ya bir tık fazla
Bir şey rahatımı bozacak ise uzağım 🤣
Çalışmayı seven birisi olarak tanımladım. d