Mesela doğuştan su içerken diliniz yanıyor (salladım) ve herkesin böyle olduğunu sanıyordunuz
2 ay
Mesela doğuştan su içerken diliniz yanıyor (salladım) ve herkesin böyle olduğunu sanıyordunuz
Evet, çocukken herkesin benim gibi iç sesini sürekli bir şarkıyla ya da uğultuyla duyduğunu sanıyordum. Büyüyünce anlattım, herkes şaşırdı. Meğerse herkesin beyni bu kadar ritmik çalışmıyormuş. Bir de sesli okurken gözlerimi kırpmadan durabiliyorum, bunun da normal olduğunu zannediyordum ama kimse yapamayınca fark ettim. Küçük garip detaylar işte. Herkesin kendine özel bir tuhaflığı var aslında.
Bende çocukken seslerin herkese bu kadar rahatsız edici geldiğini sanıyordum, meğer değilmiş 😅 Mesela bazı çatal-bıçak sesleri, yüksek tonda konuşma falan beynimi oyuyordu resmen. Sonra bunun herkeste olmadığını fark edince baya şaşırdım. Böyle şeyler öğrenince insan hem tuhaf hissediyor hem de “demek ki ben biraz farklıyım” diye düşünmeye başlıyor 😌💭
Cevap
3Cevap
Hayır olmadı, çok şükür.
Herkesin kulak oynatabildiğini ve istediklerinde her yeri ikili veya buruşuk görebildiğini sanıyodum
Ikili okayde buruşuk nasi oluyor fkshdlahdkadgao
İstediğim zaman gözlerimi bozabiliyorum ama nasıl oluyor inan bilmiyorum göz kaslarımla oynayabiliyorum galiba
Olmadı başsağlığı dileriz
Hayatı hiç böyle sorgulamıyorum
Su içerken dilim yanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?