Para karşılığı kötü şeyler yapmak istemiyorum ben istemiyorum ama bazen fikrim değişiyor
2 ay
Hepimiz para için kötü şeyler yapıyoruz, zamanımızı, gençliğimizi ve enerjimizi harcıyoruz. Hiçbiri geri gelmeyecek şeyler.. Senin tercihin nasıldır bilmiyorum ama tr de kadın para için kötü şeyler yapıyorum diyorsa akla ilk fuhuş geliyor.
Bedeni satıp kısa sürede kazanmak mı yoksa düzenli olarak ruhunu, zamanını satmak mı kısmı benim için hep bir muammadır
Bir kere başlarsan devamı gelir. Bu durum ince bir ip üstünde kyürümek gibi o ipten düşersen bir daha tutamazsın. Karşıya gelene kadar yavaşça yürü. He dersin ki ben de ahlaki değer yok, ailevi istekler yok çocuk, eş gibi o zaman yapıştır. Memlekete o da lazım. Ama bence bunu sorguluyorsan düzgün birisindir.
Kötü bir yol olduğunu biliyorsun ki vazgeçmek için yol arıyorsun. Evet zengin olabilirsin ama karakterin gururuun ya da kendini bir nesne gibi kullandırmak değerini onun bunu gelenin gidenin elinden geçmek güzel mi olur. Aklı selim davran gir bı işe çalış Helede Allah'a inanıyorsan Onun rızası için uzak dur
Para konusunda kafanın karışması seni kötü bir insan yapmaz, önce bunu bil 🙏🏻💔
Zaman zaman “para için yapsam mı?” diye düşünmen, çaresizlikten veya korkudan olabilir.
Kendine şu soruyu sor: “Bunu yaparsam, sonra kendime saygı duyabilecek miyim?” Cevap hayırsa, uzak dur. 💭
Mümkün olduğunca para kazanacağın temiz yollar bulmaya odaklan, küçük de olsa helal kazanç vicdanını rahatlatır 💸✨
Cevap
25Cevap
Psikoloğa git faydası olur
Psikiyatri ilaçları zaten öyle yapıyor
Sorma benim de para verrip zevkine bak diyor. Ama yine de verip ypmak yi sag a sola salca olmaya gerek yoj
Para diyosun adamlar para icin ruhlarini satiyor cok normal kolay kazanc elde ediyosun birakman zor
Bunu yapan cok kisi var bi kere denemeye bakiyor
Allah beyin vermiş kullan diye
Bende düşünüyorum ekonomi yüzünden
Başladın mı ufaktan
İhtiyaçların var sonuçta
Yapma Allah yoluna git
Alışmış gt de don durmaz derler
Ne yapıyorsun para karşılığında
Ne yapıyorsun?
boş ver kasan doluyorsa yap gitsin
Neler yapıyorsun
İşe mi gidiyorsun, para için yapılan kötü şeylerden birisi