Benim depresyona girecek vaktim olmuyor sürekli bir şeylerle meşgulüm 👀👀

Benim depresyona girecek vaktim olmuyor sürekli bir şeylerle meşgulüm 👀👀
İnatla beni depresyona sürüklemek isteyen kişiler var lakin ben de inatla girmiyorum, heyt be siz mi inatsınız ben mi, beni anlamasını istediğim kişiler bile beni anlamıyorsa , kaybetmemi istiyorsa hoşt derim öyle kişilere, kendimi zor buldum, kaybetmeye de hiç niyetim yok, bazıları kendilerine değer vermeyen kişilere yalakalık yapmaya meraklıysa değersizlik duygularını, göremedikleri değerden kaynaklı buhranlarını bana püskürtmesinler, kimsenin laf anlamayan, görmek istemeyen aklıyla uğraşamam. Benden kıymetli değiller
Engelle gitsin
Öyle yapıyorum..
Hatta ters psikoloji yap sen onları depresyona sok
Benim depresyona girmemem onları depresyona sokacak
Sen girme onları sok evet
En son bir kaç hafta önce depresyondaydım. Depresyona girip depresyondan çıkıp tekrar depresyona giren insanım. Yaşadıklarım ağır geldi. Bütün hayal kırıklıkları üst üste geldi. Düşüyorsun, hiç beklentin olmadığı hâlde birisi seni kaldırıyor, sonra o kaldıran kişinin seni uçurumdan attığını düşün. Azda olsa güvendiğin birisi tarafından ağır bir şekilde yaralanıyorsun ve o hiç üzülmüyor, özür dilemiyor, vicdanı sızlamıyor. Bir insanın duygularıyla oynamışsın, inancını mahvetmişsin, üstüne insanlara kötü birisi gibi göstermeye çalışmışsın. Neyse, benim sağlık, uyku, psikoloji hepsi birden bozuldu derken hangi günde olduğumu bilemeyecek kadar karmaşık bir durumdaydım. Günleri bilmiyordum. Farkında degildim. Burada birisi çok güzel tavsiye verdi dizi bak diye. Başlangıçta zorlandım ama oldu. İyi geldi. Kitap okudum, henüz bitiremedim. Spor yapmaya devam ettim. Dua etmeye devam ettim. Yaşadıklarımı hazmetmeye, hayata devam etmeye çalışıyorum sadece.
Ne için?
Ben depresyona gireceğim diyorum ama hep unutuyorum..
Bu gece gir bi kaç gün
En fazla iki hafta içi depresyon yaramaz 🥹🤣
Teşekkür ederim
Rica ederim 🌸
Vakit bulamamak bazen iyi geliyor gibi dursa da, duyguları ertelemek de yoruyor insanı 🙃 Ben en son geçen kış ciddi bir boşluk hissine düşmüştüm, fark edince yavaşlayıp kendime alan açtım. Sürekli meşgul olman biraz da kendini hissetmemek için bir kaçış olabilir, arada durup “gerçekten nasılım?” diye sorman iyi gelir 😊
Cevap
11Cevap
Boş insan depresyona girer , sağa sola koştur çalış et bakalım depresyona girecek vaktin olacak mı
Kendime vakit ayıramıyorum bazen depresyona nasıl ayırabilirim 😂😂
Valla öyle oluyor 🥺🤣 bizim öyle bir lüksümüz yok ki
Bu sıralarda giresim var ama tutuyorum kendimi😬
Umarım kısa sürede tahliye olursun 😂😂
En son 4 ay önceydi sanırım çok şükür kurtuldum
Geçmiş olsun allah bi daha düşürmesin 😂
Bu ara girip çıkamayabilirim 😄
Ahhaha allah kurtarsın 😅😅
Sanki hapise giriyoruz djd
hatırlamıyorum
Depresyona giren insan “depresyondayım” diyemez. Depresyon bir hastalıktır, çok şükür hiç yaşamadım ama bazen psikolojik bunalıma giriyorum.
@Abcgıvd evet tedavi olduğunda tanı konulmuş olur ve bilebilir. Ama depresyonda olduğu süreçte depresyonda olduğunun ayırdına varabilecek bir bilinçte olamayacağından açıkça “depresyondayım” diyemez. Bazen benim de depresyon triplerine girdiğim oluyor ama bunu makarasına yapıyoruz ve aslında “bunalımdayım” demek daha doğru olur.
Sanırım artık depresyonu havada yakalayabilme yeteneği kazandım :D O yüzden pek girmiyorum kenarından kıyısından geçip gidiyorum.
İnadına girmiyoruz bizimki derin düşünmek jdsfjdsfsh
Çıktık mi tekrar depresyona girelim ki 😂😂😂
Hahaha umarım tez vakitte çıkarsın
Hatırlamıyorum, sorsan tanımını bile yapamam.
2 yıl önce inthr etmiştim
Ohaaaa elendin çık
sıkıntı yaa
Ne yaşadın da intihar ettin kaç yaşındasın sen
depresyondayım yine ama iki sene önce ağır depresyon geçirdim. şu an antidepresan kullanıyorum
Çok şükür hiç girmedim, aptal değilim
Kendi işine bak bana laf atma.
3 gün önce bi tur girdim zor atlattık 😅
Çok uzun zaman oldu 3 yılı geçmiştir
Depresyon benden uzak dursun ıxkxm
Girmiştim bir kere ama 2-3 yıl önceydi
Depresyonun bir beyin hastaligi olduğunu bilmeyen cahiller görüyorum depresyon sizin simarikli bunalim haliniz degildir
Az önce
Allah kurtarsın
5 Aralık'ta
Bi daha girmezsin uzun süre
Yok önümüzdeki hafta giricem
Kaç gün yatarın var 😅 ona söyle beni engellemesine gerek yok zaten muhatabım değildi yeni hesap açmış başka isim yapmış bide ıyyy
Kim ya
Neee 🙄🙄🙄
Burada deme dost var düşman var 🤦🤦
Senin bahsettiğin kişi kim anlamadım
boş ver ✍️
Ona söyle dedin ya kime söyliyim
Tamam kimseye bişi deme 😅 sildim o yazdığını bilgin olsun herkes bilmesin 🥳
Gördüm teşekkür ederim 🫶🏽
Rica ederim 🥳 herkes iyi niyetli değil çünkü 😶🌫️
Haklısın
😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Depresyondan ne zaman çıktım ki zaten
Depresyona girmek istemem,
Panik bozukluk hastasıyım
Mesleğin ne
Kaldırım mühendisi senin?
Çok komik
Mesleğim ne alaka ona göre mi yorum yapacaksın 😏
Neden yoğun olduğunu anlamak istedim yemedik 😒
Ticaretle uğraşıyorum sen
Markette kasiyerlik yapıyorum
Allah kolaylık versin 🌸
Amin
Bunalım sonucu hafızamı kaybettm
Valla
Evet bir ay sonra geri geldi sadece adımı hatırlıyordum işkence gibiydi robot gibi oluyorsun ama en iyi şeyi de geçmiş ve gelecek anıların olmadığı için hep an da kalabiliyorsun
Ya güneş çarpması oldu biraz da stresliydm ikisi birlesnce hafızam gitti
Bende uzun zamandır girmiyorum. Üniversite yıllarında bol bol girerdim. Allah'a şükür kurtuldum
Hiç girmedim vakit yok ahaa😄
depresyondayım. 3 tane ilaç kullanıyorum
Ben ona girmiyorum o bana...
Kendime niye eziyet edeyim ki seviim olmaz
Bir buçuk 🌒 önce
Hatırlamıyorum
1-2ay oldu
Hiç böyle bir şey yaşamadım
girecek vaktim yok
Her gün 😄
Yeni çıktım.
Bir sene önce falan