Bir de neyi fark ettim biliyor musun bazı kızlar çok ilgi görünce, çok dürüst görünce bunu hazmedemiyor tabi bu herkes için geçerli değil
2 ay
Bir de neyi fark ettim biliyor musun bazı kızlar çok ilgi görünce, çok dürüst görünce bunu hazmedemiyor tabi bu herkes için geçerli değil
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bende bunu anladım hiçbir erkeğe dürüst olmayacaksın hak etmiyorlar
Kişisinden kişisine değişiyor inan
nasıl bir dürüstlük mesela, ne konuda
Mesela sevdim saygı gösterdim ilgi gösterdim bunlara karşılığında kötülük gördüm
sevgi ve saygı ile dürüstlük ne alaka?
Ne alaka derken insan sevdiğine saygılı davranmaz mı dürüst olmaz mı bunu demek istiyorum
yahu tabii ki dürüst olunur sevilir saygı duyulur. senin sorun bu değil ki ama, dürüst davrandım hazmetmediler dedin neyi hazmetmediler? dürüst olmak her şeyi söylemek ya hani sen neyi söyledin de hazmedemediler yani onu soruyorum sana.
Pardon çok özür dilerim ben o soruyu öyle sormak istemedim site düzeltmiş ben de şimdi fark ettim
anladım, sorun yok
Bu sitenin arada böyle mallıkları oluyor kusura bakma gerçekten ben de pek anlayamadım da site düzeltmiş eğer sen de yanlış anlamazsan biraz konuşup dertleşebilir miyiz
evet oluyor öyle arada, sorun yok
olur, dinliyorum
Çok teşekkür ederim normalden yazsan merak etme kötü birisi değilim bir hatam görürsen en fazla engellersin 2 dakika gizli sorudan çık takip edeyim seni tabi sen de istersen
burada olsa olmaz mı
Ya rahat edemiyorum kusura bakma üstelik oradan ses atılıyor sana ses attığım zaman dinlersin
üzgünüm
Ya bir şey soyleyecegim senle buluşmak istemedim numaranı istemedim alt tarafı buradan sana ses göndereceğim dedim en kötü ihtimal engellersin ne olur ki ailemden bahsedecektim sana yaşadıklarımdan kimsem olmadığı için kendimi yalnız hissettiğim için tamam neyse boş ver
buluşmayla, numara istemeyle ne ilgisi var? bu sitede böyle takılıyorum ben iletişim kurmadan. hayır dememin seninle bir alakası yok yani genel tavrım bu. anlat burada dinlerim dedim kabul etmedin yani ben ne yapabilirim, senin gönlün olsun diye ben neden yapmak istemediğim bir şeyi yapayım şimdi
Kabul etmedim derken yorumları herkes gidebiliyor benim anlatacağım her şeyi herkesin bilmesini istemedim özel mesaj deyince de nedense herkesin aklına kötü şeyler geliyor milletin algısı değişmiş ben anlattım bir tek sen bil istedim ondan dolayı
olay aklımıza kötü bir şey gelmesi değil, çünkü genelde hep öyle oluyor zaten sohbetin devamı. sen öyle değilsindir belki ama kurunun yanında yaş yanıyor işte maalesef
Sen benim bir kızla ne yaşadığımı bilsen erkek olsan kızı gördüğün zaman kaçardın Allah biliyor ki gerçekten kötü bir niyetim yoktu sadece yanımda samimi bir arkadaş beni dinleyen bir insan olsun istedim hepsi bu kadar benim niyetim kötü olsa sana bu kadar şey anlatmak için kendimi çabalar mıyım ya yorar mıyım boşuna
olabilir ben senin yaşadıklarına bir şey demedim ki zaten
Buradan anlat dediğin için buradan anlattım ısrar etmedim daha fazla yanlış anlaşılmasın diye anlat dedim ama bir yorum gelmedi yani anlattıklarım karşılıklı sanki boşuna anlattım gibi oldu
ha sen olayı mı anlattın? ben anlamadım ki ondan bahsettiğini, genel yorum yaptın diye düşündüm.
yaşadıkların için üzgünüm ama kız kötüyse madem neden onunla oldun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dürüstlük bence temel, ama her şeyi pat diye söylemek her zaman iyi olmuyor 😊 Bazen susmak değil, dozunu ayarlamak daha doğru. Karşındakinin kapasitesini, ortamı, zamanı tartmak lazım 🎯 Bazı insanlar fazla samimiyeti, ilginin odağını kaptırdığını hissedince kıskanabiliyor. Bu da senin sorunun değil, onların güvensizliği aslında 💁♀️