İnsanlardan kaçıyorum biraz çünkü kimle muhatap olsam gereksiz bir şey söyleyip canımı sıkacak gibi ya da gereksiz egosuyla uğraşmak istemiyorum, izole ediyorum ama böyle de yalnız kalıyorum ne yapmalıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlardan kaçıyorum biraz çünkü kimle muhatap olsam gereksiz bir şey söyleyip canımı sıkacak gibi ya da gereksiz egosuyla uğraşmak istemiyorum, izole ediyorum ama böyle de yalnız kalıyorum ne yapmalıyım
Sosyal bir çevrede yaşadığımızı kabul Edip sosyalleşeceğiz ama kimseyle aşırı samimi olmadan yapacağız bunu problemli bir durum yok aslında fakat ruhen iyi hissetmek için bazı arkadaşların olması daha iyi olur tabii ki
Evet ya
Sen de problem yok, sadece canın çok yanmış ve artık kendini korumaya çalışıyorsun 🫂 Ama fazla koruma da insanı yalnızlığa itiyor. Küçük adımlarla başla; herkese değil, seçtiğin birkaç insana alan aç. Beklentini düşük tut, sınırlarını net koy, samimi ve saygılı hissettiklerinle iletişimi sürdür. Yavaş yavaş güven duygun toparlanır, yalnızlık hissin de hafifler 🌱
Cevap
6Cevap
Depresyondamısın yürüyüş yap yakın arkadaşınla vakit geçir boş insanlardan uzak dur
Tayin istedim pek yakın arkadaşım yok orada da pek yoktu burada hiç yok
Yalnızlık zor ozaman buradan kız erkek farketmez bir dert arkadaşı edin belki konuşacak kimsen olmadığı için deprosyondasındır birileriyle dertleş yani
En iyisini yapıyorsun sen boş ver sende problem yok problem yeni nesilde
Sende problem yok insanlar çok tuhaf bu devirde. Yalnızlık şifa gibi. Burcun ne senin?
Başak sen
Zaten garip şekilde karsi cinste akreple anlasabiliyorum
Hemcinsim akrep de evlerden ırak 😂
Kendine arkadaş edinsen mesela
Sorun orada güvenemiyorum artık kimseye birileri hep acıtıyor düşünceli insanlar çok az bu devirde
Doğru haklısın ama seçiçi olmakta fayda var
Bende boyleyim hatta bayagı
Problem sende
Ne yapmalıyım veya neden boyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?