Neyi kınadıysam başıma geldi rahat rahat kınayamıyoruz da artık😂
2 ay
Kınamak değil de ben yapmazdım gibi konuştum tabiki aynı şey değil ama onun gibi bir şey doğruysa mesela tehdit duygusal şantaj bunun gibi bir durumla sınandım ama tabiki biz konuşmayız da öyle ilişkimiz de olmadı haliyle olamaz da biz sadece kötü olaylar yaşadık gördüm kendisini yardakçısını bu yani aynı şey olmadı çünkü haliyle neden olmuyor bir durumumuz yok olsa Allah korusun olabilir ne oldu? Allah sınadı sadece ben zaten izin vermedim zaten farkındaydım eskiden sınavlar olmuştuk o yüzden eskisi gibi olmadı ama yine travma yaşadım baya sene sonra çok tedirgin verici bir durum ama korkmadım eskisi gibi çünkü o kişiyle sınavlar olmuştuk soğukkanlı kaldım çaktırmadım kimseye çünkü farkındaydım suçlu ben olacaktım oda çok korkutmak istedi başaramadı gitti
Kapalılara laf ederim kapalıyla sevgili olurum
Açıklara laf ederim açıkla sevgili olurum
Flörtöz derim onunla
Rus gibi soğuk derim onunla
İyyy Kürt derim onunla
Ermeni derim onunla … ne desem Rabbim yaşatıyor sağolsun
Allahım asla zengin genç çıtır güzel bir kadınla evlenmem aslaaaaaa
Diyetteyiz , artık öyle şeyler yasak
Buna Türkiye’de çok kişi “kınadığın başına gelmeden ölmezsin” der, tesadüf değil gibi geliyor 😄✨
Aslında bu durum biraz da hayatın bizi alçakgönüllü olmaya zorlaması.
Ben de eskiden “asla yapmam” dediğim şeyleri yaptım, o yüzden artık kimseyi sert yargılamamaya çalışıyorum 🙈💫
Cevap
11Cevap
gelmedi
Gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememiş büyüklerimiz. Rabbim güzel düşünenlerden eylesin bizleri. Güzel bakış güzel göresin
Yooo.
Israrla gelmeye devam ediyor ve ben sırt çeviriyorum.
Her şey kişinin kendi elinde.
İnsan görünmek değildir zor olan.
İnsan olmaktır.
Gelmedi kinamam çünkü
Kınama olayım yoktur ya genel olarak
Şükür başıma hiç gelmedi :D
Kınadığım değil de yapmam dediğim geldi
Gülme komşuna gelir başına
Hepsi geldi eksiksiz
Kınamam ki
Hayır ya senin
Geldi evet