Ben mi çok safım, insanlar mı çok iyi rol yapıyor, anlamaz oldum. Bunu nasıl çözeceğim?
2 ay
Ben mi çok safım, insanlar mı çok iyi rol yapıyor, anlamaz oldum. Bunu nasıl çözeceğim?
Cevap
10Cevap
davranışlardan
Bunu çözmek gerçekten çok ama çok zor bana iş yerinde de sürekli ilgi alaka gösteren kız pas vermeyince beni rahatsız ediyor diye şikayet etti
Kız doğru olanı yapmış
Ben gerçekten insanların sözlerinin doğru olduğuna inanıyordum. İnsanlar her şey için yalan söyleyebiliyorlarmis
Seni çok iyi anlıyorum inan bana insanlar çok iyi rol yapıyor kürt kızı işe başladı defalarca kez beni kahve içmeye çağırdı yakınlık kurmaya çalıştı yüz vermedim diye ailesine ve yönetime beni şikayet etti
@Angarahanfendisi bende öyleyim ama hep kırılan biz oluyoruz
@sarisin097 kız bence kendini güvene almaya çalışıyor yapacak bir şey yok kürt kızı birde
@Azrakurt9494 maalesef
Geçmiş olsun. Umarım tekrari olmaz
Teşekkür ederim ya bir kere kürt sevgilim oldu kıza bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu zoraki bu kızda kürt her gün koluma giriyor du bende instagram istedim ekledi sonra şikayet etti ayıp olmasın diye verdim rahatsız ediyor beni diye
@sarisin097 oh iyi olmuş ellerine sağlık hakketmiş sin kıza bağrılır mı hiç sen anlaşılan tekrar bagaja girmek istiyor sun
@Azrakurt9494 ya deme öyle
@sarisin097🤫🤫🤫
Ciddi ciddi tanisacagim. kizin sorduğu soru
🙄🙄🙄
Saf olmadığını düşünüyorum
Bu kadar çabuk inanmamin başka açıklaması var mı?
Etkilenmiş olabilirsin
Olabilir
sen saf olabilirsin
Sanırım
Teşekkürler
Herkese her şeyini anlatma, hemen güvenme
Not aldimmmm
kriz aninda gercek yuzlerini anlarsin
Bu sürece kadar geçen süre ömrümüzden gidiyor..
Her insan sağ ve sol olmak üzere iki yüzlüdür.
Sen hanedene hakkını verirsin :)
Haketmeyene fazlasını verdiğim bir gün sormusum sanırım
Sanorim öyle olmuş ⭐
Çözebilirsen birgün bana da söyle, bende bileyim👍
Bu gün değil belki ama elbet bir gün olucak..
Kimseyle samimi olma yalancı sahtekar herkes
Hatam hep %100 güvenle başlamak sanırım.
Bende öyleydim de akıllandım biraz
Darısı başımaa
Aminnsss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların iki yüzlülüğünü anlamak zaman istiyor, bu yüzden kendini suçlama lütfen 🥺✨
Sözleriyle davranışları uyumlu mu, yoksa yanında başka, başkalarının yanında bambaşka mı, buna dikkat et.
Sana hata yaptıklarında özür ve telafi geliyor mu, yoksa hep bahane mi üretiyorlar, bunu izle.
En önemlisi de, iç sesin rahatsızsa, fazla mantık aramadan ciddiye al 🙃💫