Bir de olgun kadın hırsları? Normal mi bu tip arkadaşlar 🤷🏻♀️ ben dondum, şaştım, kaldım yani bu nasıl oldu?
2 ay
erkeklerin bu kadar m@l olup siyasi sosyal bircok alanda kadinlari baskılıyor olmalari COK komik geliyor. boyle olmamaliydi. erkeklerin fiziksel gücünden faydalanıp gerisini kadinlara bırakmalıydık. sitede ya da sosyal medyada her gun şoke oluyorum bizim 12 yaşında edindiğimiz farkındalığı 30 yaşında adam "tespit" diye paylasıyor. ha gayret abim tekerlegi de icat ediceksin
sadece kafalari bel altina calisiyo bide kusucam bu soruyuda asiri beğendim sjsjsjsjs
Aynen bazı erkekler çok tripkar ben bile çekemem bırak kadın nasıl çeksin geçenler de evli akrabam da aynısını dedi abi ben kadınım ben trip atmam ama bu bana çoğu zaman trip atıyor küsüyor hiç sevmem valla
Kendini fazla görüp, yüzüne vurulan ilgisizlik nedeniyle oluşuyor bunlar.
Kadınlar için de geçerli
Kesinlikle. Ama genellikle erkeklerde görüyorum
Vardır psikolojik karşılığı
Bazı erkekler duygusal ve zihinsel olarak geç olgunlaşıyor, bu baya yaygın bir durum maalesef 🙃 Olgun kadınlara ilgi duymaları da şaşırtıcı değil; onları hem “annevari” hem de çekici bulabiliyorlar. Bu durum normal sayılır ama seninle denkler mi, orası soru işareti. Sen şaşırmakta haklısın, önemli olan senin seviyene ve ihtiyaçlarına uygun biriyle olman 💁🏻♀️✨
Cevap
13Cevap
Oluyor yapacak bişi yok
Yaşantı stres sıkıntılar
senin aradıkların kategoride seni begenmiyor olabilir ilişkide iki tarafında eksikleri var önemli olan eksiyi artıya çevirebilme
Ne güzel işte, içindeki çocukla barışık olan herkese selam olsun 🥳
burada dolu o tiplerden 🤦🏻♀️
o yaşta ağır ergendim galiba, normaldir :D
İşiniz gücünüz erkeklere laf söylemek siz nesiniz acaba
1. sınıf çocuk zekası fazla gelir
hayatın donup şaşıp kalmakla geçiyor zaten
Umrumda degiller ya
Normal çocuk annesini arar
Sen kaç yaşındasın ki ve nerde tanıştınız
:))) hakli
34 yasindayim 3 yasinda cocuk gibiyim genelde
sen çok değiştin