Kalabalık ev yaşantısından sonra 2 kişilik hayat çok sıkıcı ve yorucu gelmeye başladı. 6 ay oldu evleneli ama ara ara depresyon gibi oluyor, sıkılıyorum her şeyden, bir şey de yapasım gelmiyor.
2 ay
Kalabalık ev yaşantısından sonra 2 kişilik hayat çok sıkıcı ve yorucu gelmeye başladı. 6 ay oldu evleneli ama ara ara depresyon gibi oluyor, sıkılıyorum her şeyden, bir şey de yapasım gelmiyor.
Yaniii. Farklı bir hayata başladın sonuçta. Farklı bir kişi , farklı bir ev ve farklı bır yaşam tarzı. Peki sürekli evde misin? Yani çalışıyor musun yoksa ev hanımı misin
evdeyım bir de il değiştirdim
Sıfırdan bir hayata başlamışsın. Zaman diyeyim. Zamanla alisacaksin yaşadığın düzene. Yine zamanla da çevre edinirsin yavaş yavaş. Eşinle bu durumu tersine çevirecek etkinlikler yapmiyor musunuz?
Evliliğin ilk aylarında böyle hissetmen aslında çok yaygın, yalnız değilsin 😊 Kalabalık evden iki kişilik düzene geçmek, ciddi bir yaşam değişikliği ve zihnin buna uyum sağlamaya çalışıyor. Kendini suçlamadan, bu sıkılma hâlini fark etmen bile iyi bir adım 💛 Eşinle küçük rutinler, minik aktiviteler planlayıp monotonluğu kırmayı deneyebilirsin, baskı kurmadan.
Cevap
4Cevap
Aktivite bul spora yazıl kursa git meslek öğren
hep aklımda ama kurslar şu an dolu kayıt zamanı gelmemiş
O zamana kadar idare edeceğin başka bir uğraş bulabilirsin
İlgisiz kocan var demek ki sıkıcı biri birde
Gece çalışıyor gündüz de elinden geleni yapıyor ama haliyle yorgun oluyor.
Sen tam tatmin oluyormusun peki işten geldiğinde
İlla ki yalnızlık zor gelir insana
Saçma
neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?