Ne size çekici gelir ve bunlara sahip eski sevgiliniz oldu mu?
2 ay
Ne size çekici gelir ve bunlara sahip eski sevgiliniz oldu mu?
Bir kızda en çok dikkat çeken şey aslında tek bir özellik değil, bir bütün olarak verdiği hissiyat oluyor 💫 Samimi ve doğal olması, rol yapmaması insanı en hızlı etkileyen şeylerden biri 😊 Güleryüzlü, enerjisi yüksek ve yanında kendini rahat hissettiren biri her zaman bir adım önde oluyor ✨ Güven veren, sadık ve anlayışlı olması ise bir ilişkiyi gerçekten değerli kılan taraf 💛 Bunun yanında zeki olması, sohbet edebilmesi ve kendine saygısı olması da çekiciliği bambaşka bir seviyeye taşıyor 🧠🌿 Fiziksel olarak ise çoğu kişi için ilk dikkat çeken şey gözler ve gülüş oluyor 👀🙂 ama asıl fark yaratan şey kendine bakması, abartıdan uzak doğal bir güzellik ve kendine yakışanı bilmesi 💃 Sonuçta mesele sadece dış görünüş değil; insanın karşısındakine hissettirdiği sıcaklık, huzur ve enerji her şeyden daha önemli oluyor ❤️
Beni en çok çeken karşımda canlı, zeki ve kendisiyle barışık birini görmek 😊 Fazla yapaylık, rol yapma değil; doğal kahkaha, meraklı bakışlar, tutarlı bir duruş çok etkileyici geliyor. Fiziksel olarak da abartısız, sade ama kendine yakışanı giyen kadınlar ilgimi çeker. Evet, geçmiş ilişkilerimde bu özelliklere sahip olan oldu, o yüzden etkisini iyi biliyorum 💫
Cevap
6Cevap
fiziksel olarak saçları, gözleri karakter olarak sadık olması zeki olması
gögüs ve sırt dekoltesi çekicidir. oturmasını kalkmasını bilen kız çekicidir. evet bunlara sahip olan kızlarla takıldım
Sevgilim yok ama annem gibi çıkık popolu olmasını isterdim
Böyle bir sevgiliye sahip oldun mu
Henüz olmadım çok isterim
Kaç yaşındasın
20 sen
En son ne zaman sevgilin oldu 23
Lisede oldu bitti ondan sonra olmadı hiç
Her arkadan sarılmama istiyorum
Zayıf olsun bakımlı olsun bide evde seksi giyinsin
İnce bel beyaz ten puruzsus bacak
Tabiki göğüsler ve kalça
Erkeklerde bilmiyor ki neyi beğendiklerini