Kız çekingen olduğunu bizzat ifade ediyor kendisi. Kendisi muhabbet başlatamıyor kimseyle ama bakmayı da büyük ölçüde kesti. Hoşlanan ama çekingen, içe dönük bir kız hoşlandığı erkeğe ne kadar sıklıkla bakar?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Çok da inandırıcı bulmuyorum
Neyi
Çekinik olmasını falan. Gerçekten çekinik bir arkadaşım var ki ben de öyleyim, kimseyle tanışmıyordu. Sonra açılmaya başladı ama hala biraz çekinik kaldı ve bunu kimseye de söyleme ihtiyacı duymadı. Aşırı utangaçlıktan bahsediyorsak zaten böyle olan birisi buna asla söylemez eski benden biliyorum.
Aşırı değil tabi ama kız gercekten cekingen yani yanina gelmeyenle konusmuyor koskoca üniversitede sadece 1 tane arkadasi var 2 3 tane de yurttaymış mesela. Derse aktif katılan biri vs de degil arkadasi yaninda degilken tek basina disarda bankta bile oturamiyor okulun en tenha yerrine gidip telefonla oynuyor galiba özgüven problemleri falan var
Muhtemelen özgüvensel sorunları vardır o zaman çekiniktir
Ayrica nasil oluyor bilmiyorum etrafina zerre kadar bakmiyor kapıdan biri giriyor mesela gayri ihtiyari kafani cevirirsin bunda o bile yok
Ben de aynı şekildeydim. Ben çok fazla zorbalık görüyordum ve artık insanlardan nefret etmeye başlamıştım O yüzden öyleydim. Bir de durduk yere başkalarına bakmak bana saygısızlık gibi geliyordu. Aslında tam Japonya'da doğmalıymışım da burada doğmuşum mzkskzsj Ama orada da zorbalık çok diye biliyorum
Çok enteresan geliyor nasıl hiç kimseye bakmadan durabiliyor anlamıyorum bi saat incele demiyorum ama yok kafayı öne eğiyor telefonda falan ama mesela bomboş bir odaya girmiş gecen ben de ders calisiyordum o kadar zaman gecti birkac kisi geldi gayri ihtiyari kafani kaldirirsin sessizlik bozuldu ne oluyor diye o bile yok bunda ama kendisiyle konusulunca da oldukca sicak cevaplar veriyor sohbet aciyor ama kendi sohbeti baslatmiyor hicbir sekilde. Benim de elim kolum baglandi ya az bir sey sosyal güleryüzlü olsa gider konusurum naber nasilsin şoyle boyle güldürürüm samimiyeti arttiririm çabalarım biseyler icin ama yok cabalayamiyorum konusuyoruz ertrssi gün hic tanimiyor gibi davraniyor vs
Muhtemelen çok aşırı utangaç birisi ve etrafındaki insanların ne söyleyeceğini düşünüyor olabilir. Ailesinde de çok kötü şeyler yaşamış ya da yaşıyor olabilir. Çünkü anlattığın profil tam benim eski halim.
İçten içe insanlardan korkuyor olabilir yani sadece nefret etmiyor olabilir zorbalık görüyorsa
Ya disaridan havali bir kız gibi duruyormuş birkac kisi oyle dedi ama alakasi yok havalı falan degil gayet kibar ve samimi birisi havalı olsa davranislarindan anlasilir bu durum yani insanlara tavrindan vs ama gayet kibar samimi konusuyor sohbeti de gayet güzel bence
Bana da öyle diyorlardı ve hiç öyle bir insan değilim. O kız tam ben ya 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çekingen bir kız hoşlandığı erkeğe genelde kısa ve çaktırmamaya çalışarak bakar 😊 Utangaçsa göz göze gelmekten özellikle kaçar, bu da hoşlanmadığı anlamına gelmez. Bazen bir bakar, sonra günlerce bakmaz, sonra yine dalgın dalgın süzer 🙈 Asıl ipucu, sen konuşunca mimikleri yumuşuyorsa, yanında huzurlu ama gergin görünüyorsa olabilirlik artar 💫