Kırmayı bilmez, incitmekten uzak durur, sohbeti hoştur ve çok naif bir karaktere sahiptirler. Düşünerek konuşurlar, takdir ediyorum böyle insanların karakterini
2 ay
Kırmayı bilmez, incitmekten uzak durur, sohbeti hoştur ve çok naif bir karaktere sahiptirler. Düşünerek konuşurlar, takdir ediyorum böyle insanların karakterini
Evet, mütevazi insanlar gerçekten çok hoş oluyor. Kendi başarılarını veya yeteneklerini abartmadan, başkalarına değer vererek yaşamaları onları daha samimi ve güvenilir kılıyor. Böyle insanlar yanında rahat hissettiriyor, kibirden uzak bir şekilde iletişim kurmak çok daha keyifli oluyor. Mütevazilik, bence hem karakterin hem de insan ilişkilerinin en güzel özelliklerinden biri.
Kesinlikle, dediğiniz gibi mütevazi insanlar gerçekten özel bir etki bırakır.
Onların en güzel yanlarından biri, çevresindekileri rahat hissettirmeleri ve gereksiz ego ya da gösterişten uzak olmalarıdır. Kırmamaya, incitmemeye özen gösterirler; bu da onlarla iletişimi hem huzurlu hem de değerli kılar. Düşünerek konuşmaları, naiflikleri ve samimiyetleri, onları hem güvenilir hem de takdir edilmeye layık bireyler yapar.
Böyle insanlarla sohbet etmek çoğu zaman bir nefes almak gibidir; hem dinlenirsiniz hem de kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Evet var böyleleri. Ben de dün denk geldim bunlara. Ankara Ulus'ta bulunan bazı çarşılardaki esnaflar tam da buna örnek. Bir insan nasıl bu kadar naif olabilir? Çok şaşırmakla birlikte çok mutlu oldum.
Bence de mütevazı insanlar çok hoş… Çünkü gerçekten incitmekten korkarlar, kırmamaya çalışırlar, düşünerek konuşurlar. Ama işin acı tarafı şu ki bazen en çok da böyle insanlar incitiliyor. Sessiz kalırlar, alttan alırlar diye herkes onların güçlü olduğunu sanıyor. Oysa içleri çok hassas… Nereden biliyorum diye sorma. 🙂
Yine de mütevazılık bence çok kıymetli bir karakter; insanın kalbinin temiz olduğunu gösteriyor. Böyle insanların varlığı dünyayı biraz daha güzel yapıyor.
Cevap
57Cevap
Evet mütevazi bir insanım bu konuda hiç mütevazi olmayacağım. teşekkür ederim.
Kesinlikle öyle 👍 neye sahip olursan ol mütevazilik ve saygı seni her gittiğin yerde sultan yapar
Evet öyleler, bende mütevazi insanlarla iletişim kurmaktan çok hoşlanırım.
Evet, kendimi mütevazi görüyorum bana çok naifsin diyenler oldu. 🙂
Öyleyizdir, teşekkür ederiz.
Öyle birisiyim ama hiç hoş bir şey değil. Sürekli kullanılırsın, her daim 2. Planda olursun, samimiyetin insanlara batar, içten ve doğal oluşun her daim yadırganır, barışçıl bir insan olsan bile insanlar anlamadığın şekilde senden uzak durur, iyilik yaptığında altında bir şeyler ararlar...
Daha uzatabilirim. Ama yoruldum skfnsndn
Zarif olmak mütevazı olmak kıymetli şeyler fakat zayıf ruhlu İnsanların olduğu yerde zariflik, zayıflık olarak algılanıyor ve içlerindeki ezikliği kusuveriyorlar. O yüzden ite it olduğunu hissettireceksin Ata da at muamelesi çekeceksin Ben bu yaşıma kadar bunu anladım
Benim karakterime birebir uyumlu yazdıkların yalnız unuttuğun bir şey var. İlk kazığı yiyecek daima onlardır. Bu yüzden her şeyin muhasebesini yaptıktan sonra uzak kalmayı tercih ederler. Acı tecrübeler olgunluğun her alanını şekillendiriyor ne de olsa..
O insnaların ömrü pek uzun olmuyor sonra bir bakmışsın lafını esirgemeyen onun o yönlerini zayflık olarak görenleri oyuncağı haline getiren nitelikli psikopatlara dönüşebiliyorlar.
Hayatın acı tarafı şu ki bu tip insanlar sadece takdir edilir çoğu zaman ilgi görmez çünki kimse gerçekten dertlerinin ne olduğunu anlayamaz
Ben de takdir ediyorum ama ne zaman öyle olsam, hele ki bir erkeğe karşı o zaman istediği en ufak şey olmadığında aşırı değişiyor.
Maalesef en çok dert gizleyen insanlar da onlardır; hak ettikleri değeri görmez, hep yanlış anlaşılıp örselenirler...
Ben öyleyim bak
Bene dünyanın en mutevazi insanı benim. Çok ykaısıklı ve kibarımdır ama bunu asla soylemem hep içimde tutarım.
Ben de ediyorum
Tam olarak
Nerdeler 🧐🤷🏻♀️
En cok da onların canını yakarlar. Çünkü zayıf halka olarak görünürler. Kızlar bu tarz insanları ister, ama güçlü imanı veren suça meyilli psikopatlarda alırlar soluğu.
Kesinlikle katılıyorum sayıları çok çok çok çoğalsın inşallah
Hem karakter hem de bir çok yönde kişisel olarak gelişmiş bireyler böyledir 😊
Maalesef bizim gibi mütevazı insanlar çok iyi niyeti suistimal edilir.
Evet birbirine paralel insanlar aynı görüşü paylaşıyor demektir bu da hoştur tabi ki
Şüphesiz öyle, bu insanın kalitesini de gösteriyor..
Çok düşünen çok incinir
En sevdiğim insan tipidir ancak genelde o tipler çok kırılır
En çokta onlar üzülür kırılır zorbalığa uğrar
ama bizim kıymetimiz bilinmez; nerde hödük * ler varsa onlara giderler
Öyle öyle, hayatları daimi iyi olur umarım.
Ben de severim lakin kibar görünecem diye kasan insanları da terlikle dövesim geliyor nedense 😂
Öyleydi ama delirttiler artık herkesin *yanağından öpim
Senin için hoş onlar için değil sürekli kırılan onlar oluyordur
Evet çok hoşlar mesale ben insanları kırmaktan uzmekten çok korkarım...
Evet cok
hos olurlar
Yerine göre evet ama fazlasıda zarar
En çok ezilen kişilerdir bunlar.
Keşke değerleride bilinse
Bayılırım büyürken küçülen insanlara
Mütevazi değilde ben kimsenin olmayanı seviyorum. Herkese mesafeli birtek bana yakın olanı.
Ve maalesef hiçbir faydasını görmedim
Evett, böyle insanlar çoğalsınlar 🥲🙏🏻
Kesinlikle 😂
Olması gerekende bu değil mi
Ne bulduysanız aynısından diliyorum. 😂
Evett ama sürekli yalniziz
Evet ama kıymet bilmiyoruz
sadece takdir edersiniz ama😂😂
Öyle insanlarında kıymeti bilinmez işte
Çok az insan kaldı öyle
Hemde coook
kaldımı yahuu
bu tiplerle gram sohbet sarmaz
Burası Türkiye kardeşim iyileri cüküyorlar
Ama onlar zaten en çok duygusal zarar gören erkekler oluyor eninde sonunda değeri bilinmiyor onların
değer blinse bide
Detaya aynen katılıyorum. 👏👏👏
Benden bahsettin ha
Ezilirler yok olırlar duygusaldırlar
Bencede
Çok hoşuz
Mütevazı
Evet
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?