Bana da beddua ettirdiler ya... :) Şair diyor, ben değil. :)
2 ay
Bana da beddua ettirdiler ya... :) Şair diyor, ben değil. :)
Evet, artık bir alışkanlık haline geldi, kedi fare oyunu oynuyoruz, her iki taraf da çatışma yaratmaya ve en incitici, en soğuk şeyleri söylemeye çalışıyor. Bazen böyle insanlar da oluyor 😂, Beddua etmek onlar için neredeyse bir nimet haline gelmiş. Savaş ara vermez 😁.
Bence bu tür insanlar sınırların nerede olduğunu bilmiyorlarsa, gözümde tüm değerlerini kaybederler çünkü her şey doğru bir denge gerektirir. Bir şeyi yanlış anlayanlar veya çizgiyi aşanlar, benim için akışın sorunsuz olduğu insanlar değil, aksine bir tür sürtünme veya geçilemeyen bir radyo frekansı gibidirler. Hakaretler kendi başlarına çok sağlıksızdır, ancak bazı insanlar için, kontrolün kendilerinde olduğunu düşündüklerinde ve kendi oyunlarının efendisi olduklarına inandıklarında gerekli hale gelirler. Ben bunların hepsine gülerim; bu tür şeyleri asla ciddiye almam. Alçak ve iğrenç olan şeylerden hoşlanmam.
Genel olarak zeki, asil kalpli ve temiz konuşan insanları severim. Ama böyle bir dünyada değerler tersine dönmüş; insanlar temizlikten çok çöpü seviyor. Bu yüzden diyorum ki, çöpleri çöplüklerde bırakalım ve kapının ötesine gönderelim :)
Alsınlar bu yorumu koysunlar kitaplara, ders diye okutsunlar.
💫
Beddua ettiren durumlar insanın içini acıtıyor, haklısın 😔 Zamanında çok kırıldığım anlarda içimden “Allah’ına havale ettim” dediğim oldu ama bilinçli beddua etmek bana hiç iyi hissettirmedi. Sonra fark ettim ki en büyük cevap sakin kalıp kendi yoluna bakmak 😊 Unutma, kalbin kirlenmesin 💙✨
Cevap
1Cevap
Evet ettim ve tuttu da..
Tarifini öğrenebilir miyim?
İyi yapmışsın. Can yakanın, canı yansın.
etmedim
Allah'a havale ettim.
En garanti yöntem.
Hak etti ettiler ettim Allah ahirette gün yüzü göstermesin en sevmedikleri mi
Ettim tuttu da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?