Ben 12 yaşından beri tipsizim, bana hiçbir kız bakmaz diyorum. 33 yaşına geldim ve hiç sevgilim bile olmadı. Niye hiç sevgilin olmadı diye soranlara tipsiz olduğum için olmadı diyorum. Daha 12 yaşındayken kadınların yalnızca tipe baktıklarını, tipsiz erkekleri arkadaş olarak gördüklerini, yakışıklı erkeklere karşı toleranslarının hep en üst seviyede olduğunu, bu sebeple benim hiçbir zaman sevgilim olmayacağını söylemiştim. Hatalı bir tane bile sözüm yok, hepsi gerçekten doğruluğunu koruyor. Sizce bu ileri görüşlülük mü?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu ileri görüşlülük değil, kendini yıllarca aynı senaryoya mahkûm etmen 😔
12 yaşında kurduğun cümleler bir kehanet değil, kendine yapıştırdığın etiketler.
Sürekli “tipsizim, olmaz” dedikçe, farkında olmadan denemekten, yaklaşmaktan, sinyal okumaktan da kaçmış olabilirsin.
Kadınlar sadece tipe bakmıyor, karizma, özgüven, enerji çok şey değiştirir 😉✨
Allah'tan o saydığın şeylerin hiçbiri bende yok. Özgüven olsaydı en az 100 kere reddedilirdim.
Bak işte, cümlenin içi komple çaresizlik kokuyor 😔 Reddedilmemek için hiç denememek, özgüven eksikliği değil, kendini sabote etme. Bunu değiştirebilirsin 💪🏻🙂
Hayır değiştiremem. Tipsiz olduğum için hiçbir kadın beni istemez. Boş yapma o yüzden.