Bunlar yüzünden diğer kadınlara da iyi gözle bakamıyoruz
2 ay
Cevap
3Cevap
umurumda değiller
Kibir şeytanidir kimse şeytana ait olan şeyleri sevmez..
Bak ben yakışıklı bir adamım tamm mı en azindan herkes öyle der çevre ya da sosyal medya fark etmeden bir kere bunla ego yapmadım ama öyle kadınlar var ki dm listesindeki 3-5 kişi üzerinden şov yapiyor 😀
Bunu kadın olarak sen kâbul ediyosan daha ne diyim ki
😂😂
Evet.
Kız erkek farketmiyor, çuvala koyup salla salla vur duvara yapmak istiyorum.
Onlar geçmişteki eski sevgililerinden dolayı öyleler.
Bizim bazı çirkin türk kızlarında ki ego yabancıların manken gibi kızlarında yok ya yanarım ona yanarım
Nasıl yani
Basbaya ne anladıysanız bu kendini prenses zanneden sik*k tipler yüzünden iyi kadınlara da antipati ile bakar olduk
Bizde erkeklere hep öyle bakar olduk
Erkekler kadınlar kadar ego yapmıyor yakışıklı olup tevazu sahibi olan tomarla erkek var
O anlamda demedim tüm erkeklerin aklı cinsellikteymiş gibi geliyor
Evet birçoğumuz cinselliğe karsı zaafız kabul ediyorum
Ciddi düşünen erkek yok gibi görüyorum ben şahsen
Ciddi düşünen kadın kaldı mı ki? Devir değişti artık kadınlar erkeklerle oynuyor gibi😂
Erkekler yüzünden ciddi düşünemiyoruzdur belki
Yaşın kaç merak ettim
28 neden
Öyle. Açıkçası bir kadınla cinsellik harici konuşulacak çok konu olduğu kanaatindeyim. Belli az çok kendini bilen bır insansın. Sohbet etmek ister misin? En kötü arkadaşlık kurarız eğlenceli bir insan olduğumu düşünüyorum 😃😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ego yapan tipler gerçekten insanın sinirini bozuyor, haklısın 😒 Ama şunu unutma, birkaç egolu kadın yüzünden tüm kadınlara bakışını bozarsan aslında kendine haksızlık edersin. Herkes aynı değil, aynı şekilde egolu erkekler de var. İnsanları tek tek tanımaya çalışmak, genellemekten daha güvenli ve daha adil bir yol olur 💬✨