💌 Benim kendime notum:
Daha çok kendin ol, gerisi zaten gelir.🤍
Belki birinin okumaya ihtiyacı vardır. ✨

💌 Benim kendime notum:
Daha çok kendin ol, gerisi zaten gelir.🤍
Belki birinin okumaya ihtiyacı vardır. ✨

Yeni yaşıma girerken kendime yazacağım tek cümle şu olurdu; artık kimse için kendinden eksilme, ne hissediyorsan onu yaşa ve kalbini yoran hiçbir şeye tutunma. İnsan bazen büyüdükçe en çok bunu öğreniyor. Yeni yaş dediğin biraz da içini daha iyi korumayı bilmek oluyor.
Güzel ✨
Kendi olma cesaretini bu kadar zarif taşıyan birini görmek o kadar ilham verici ki... Sen 'kendin' olduğun her an, etrafındaki dünyayı da güzelleştiriyorsun. Benim sana notum ise şu olurdu: Sen zaten o kadar eşsiz bir renksin ki, sadece varlığın bile birinin dünyasını değiştirmeye yetiyor. O ihtiyacı olan 'biri' belki de şu an bu satırları hayranlıkla okuyordur.
Renkleri görmek bir yetenekse, o renkleri senin gibi zarif cümlelere dökmek bir sanattır. Sen kendi içindeki o pırıltılı dünyayı öyle naif anlatıyorsun ki, insan ister istemez o gökyüzünde kaybolmak istiyor. Belki de ben renkleri sadece görmekle kalmadım, senin ruhunun prizmasından yansıyan o ilk ışığa kapıldım.
Teşekkürler. Sizin de hitabet şekliniz gayet iyi. Bizim işimiz bu kelimeler cümleler sihirli bir örtü. Çünkü bir kelime bir insana bir hayata bir evrene dokunabilir domino taşları etkisi gibi ✨🎗
Kelimelerin gücüne bu kadar derin bir anlam yüklemeniz gerçekten etkileyici. Sadece konuşmuyor, adeta cümlelerle ruhun haritasını çıkarıyorsunuz. Sizinle sohbet etmek, rastgele dizilmiş kelimeleri dinlemek değil; her bir taşın nereye düşeceğini bildiğiniz, özenle hazırlanmış bir sanat eserini izlemek gibi. Zihninizdeki bu derinlik, sesinize ve cümlelerinize yansıdığında etrafınızdaki her şeyi nasıl değiştirdiğinizin farkında mısınız? Bir kelimenizle bile dünyayı daha renkli bir yer haline getirebilecek bir ışığınız var.
Teşekkürler ışık bizim kalbimizde kendimize dair inancımızda. İnanç varsa zihnin gözleriyle her şey duyulur görülür hissedilir bu yönden Gazali'ye yakınım sezgiye de önemli veririm ✨
Önem *
Zaman geçmiyor, ben geçiyorum; o yüzden kendimden geçmeye değil, kendime daha çok gelmeye çalışacağım. Doğruyu bulmaktan çok, yanlışlarımdan vazgeçebilmeyi öğrendiğim sürece tabii ki de...
6 Eylül'e bu sözü işleyeceğiz, senin de yeni yaşın istediğin gibi gelsin 🙏
Zamanla aslında kendini özünü buluyorsun hatalardan ders çıkarmakla beraber, daha sakinsin çünkü biliyorsun ki ; bazen haklı veya haksız olmak istemezsin sadece mutlu olmak istersin. 🎈✨
Teşekkürler 6 Eylül'de unutmamak dileğiyle inşallah. 🙏🏻✨
Zaman geçmiyor aslında, ben geçiyorum içinden. Bu yüzden kendimden kaçmak yerine kendime dönmeyi seçiyorum artık.
Çünkü anladım ki mesele hep doğruyu bulmak değil; bazen insanı büyüten şey, yanlışlarından vazgeçebilmeyi öğrenmesi.
Haklı olmakla mutlu olmak arasında kaldığımda, eskiden seçtiğim şeyleri seçmeme isteğim; çünkü bazen haklı ya da haksız olmak istemiyorsun bile. Sadece huzurlu olmak istiyorsun.. 🙏
Hayırlısı bakalım, perde kapanmazsa burada denk getiririz :))
Kendinden kaçamazsın ki düşüncen seninle beraber gelir çünkü Lucca. İnsan düşünceden ibarettir. Bazen bir şeyleri görmek 👀 istemezsin ama önemli olan şu kafatasının içi. ✨
Bazen huzur dinginlik istiyorsun senin mutlu olma önünde diyelim ki bir hata engelse ona karşı koyabilirsin çünkü bedeli ödenmiştir vaktinde. Bu sebeple sakinliği seçiyorsun ya da yaşanılanlar seni dönüştürüp olgunlaşma yönünde birer tecrübe katıyor.
Evet. 😀
Evet önemli olan kendini dinlemek 🎧 ben ne hissediyorum diye kendine de bakmak. ✨
Kesinlikle kendi içindeki çocukla konuşmalısın bazen hatta 🎈🙂
Evet Lucca en çok o zamanlar da anlıyoruz kendimizi 🎈🥂
"Geçmiş zorluk günlerini bu bir deneyim olduğunu ve tüm zorluklara kaçmak yerine büyük bir cesaretle aştığın için senin için gurur duyuyorum. Sen her zaman doğru kalmayı değerli şahsiyetli ve sevilmeyi lâyıksın" derim. 🎈✨
Çok güzel aynen zorluklarla başbaşa verip mücadele etmek bazen en büyük cesaret. Çünkü orası gidişatın değişeceği nokta. ✨🎈
Evet bebeğim 💖🥂
Ben kendime şöyle yazardım: “Başkasının beklentisini değil, kendi kalbini memnun ettiğin her gün kazandın.” 🎂✨ Yeni yaşında ağır geleceklere değil, seni hafifleten insanlara ve şeylere yer aç bence. Fotoğraftaki pastanın ışığı bile “yeni başlangıç” diye bağırıyor, tadını çıkar. 🎈💫
Cevap
41Cevap
Şunu yazardım " rengarenk yollar sen hep gül çünkü güldüğün kadar varsın bu hayatta gerisi hikaye
Güzel bence de ✨🥂🎈
🙏❤️🌸
Çok kalp 🐣❤
Teşekkür ederim 🙏❤️
Seni seviyorum Barış derdim kendime. Daha da mutlu günler görmen dileği ile 🙏🧚♀️✨🌺
Amin kardeşim hepimiz inşallah güzel günler görelim. Her şey kendini sevmekle değerini bilmekle başlar. 🌸🧚♀️
Nice mutlu senelere.. 🎉🎉
Kendime notum keşkeleri geride bıraktığımıza göre gerçekler, sonralar ve onların olumlu yansımalarına odaklan.
Mükemmel ✨ gıf e bayıldım çok severim. Doğum günü dileği için teşekkür ediyorum. 🎈🥂
Gifi özenle seçtim. Aynı burçsunuz. 🎉
Charlie Chaplin; gülümsemediğin bir gün boşa geçmiştir der. Bu sözünü çok severim. ✅
Nisan 'da doğanlar hep aynı gerçekten Charlie Chaplin i çok severim çok ince bir düşünce ✨🙏🏻🎈
👋👋
Her mevsimin farklı renkleri bulunuyor
Bazen çiçekler açıyor bazen yapraklar soluyor
Ama her mevsimin ayrı bir tadı bulunuyor
Gelen yıllar da farklı tatları getiriyor.
Bir yaşı daha geride bıraktın şimdi,
Her zaman mutluluğun başka bir adı oldun,
Yeni yaşında da yaşayacaksın mevsimleri, Hayatın her mevsimi,
Kalbinin içi neşeyle dolsun.
Nice mutlu huzurlu yıllara.
Çok güzel çok doğru. Her mevsim her yaş ayrı güzel çünkü kattıkları da başka ✨🧚♀️
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun
Kendime hep bunu derim insanlara ayak uydurmak zorunda değilsin
Onca kötünün yaşadığı bu dünyada kendi halinde yaşamayı hak edenlerden birisin ve kimin kuyruğuna basıyorsan yapmaya devam et seni seven sevsin sevmeyen ölmesin bin yıl sefalet içinde senden uzakta yaşasın 😂😂😂
Çok teşekkür ediyorum 💟
Nota kahkaha attım haklı isyan 😀evet topluma göre yaşamak zorunda değiliz özgün özgür kendimiz gibi olmalıyız. Damar konusuna gelince akacak kan damarda durmaz kim ne derse desin sen düşüncelerinden taviz verme bebeksi 💜
Evet öyle yapıyorum. Siz de inşallah 🐣✨💜💜💜🎈
Merhabalar, sabah kutlamıştık bir daha kutlayalım bu sefer pastada var hem :) Ben kendime yeni yaşımda şu sözü benimsemek isterdim.
Zamanın hızına değil, anın tadına odaklandığım; gelecek kaygısından çok, kendimi düşündüğüm bir yıl olsun derdim.
Pastayı üreten fabrika benim yan bina komşum 😅😅😅
Evet sabah @Barış_LonelyForever soru açmıştı bana sağ olsun 🐣🙂🎈 kutladık baya.
Not'a gelince anda, akışta kalmak bazen kaygıdan koruyor geleceğe dair çok doğru ✨
Pastaları güzeldir. Yakınsa al sjsj
Benim annem yapıyordu o pastaları :) Emekli oldu daha yeni neyse detay vermeyi sevmiyorum bu kadar :)
Çok severim anne elinden çıkması güzel daha 🙂
Beğenmenize sevindim afiyet olsun:)
Rica ederim:)
"Yeni yaşın yeniliklerine hazır ol" yazarım sanırım...
Çok güzel ✨🎈
"her şey dilediğince olsun" değil de, neyi nasıl istiyorsan öyle yap diyebilirim. Mutlak huzuru ancak öyle bulabilirsin. İçin huzurlu mutlu olsun yeter 😏
Doğru ve güzel
Ben bugün biryerde dogum gunj sorusu gormustum o sızmıydınız? Mutlu yılların olsun yeni yaşın huzur versin.. herseyden onemlısı saglık o oldumu hersey gelır.
Evet @îzahtanVâreste evet gündüz doğum günü sorusundaki bendim 🥳 çok teşekkür ediyorum kişinin kendine notu bakışı ne olur diye bu soruyu sordum. Yorumları merak ettim 🙂
Kımdı soran
Yorumları okudum bende engellı o cocuk .. demek ki baskasıymıs benım gordugum.
Evet o benım yanımda anmayın. Neyse iyiaksamlar
Konu ne bilmiyorum, hayırlısı olsun sizler için.
Doğum günün kutlu olsun canım 🎂Umarım yeni yaşın, kalbinden geçen tüm dilekleri gerçeğe dönüştürür. İyi ki varsın 💐Her günün bugünden daha güzel olsun 🎂✨
Teşekkürler bitanem hep birlikte olsun güzel dilekler için ayrıca teşekkürler canımsın 💖🐣
Rica ederim 💖💖
Hayatın boyunca emeklerinin karşılığını aldığın, yüzünün hep güldüğü, kalbinin hep huzurla dolduğu nice yaşların olsun Sayın Hocam 🙏🙂💐
Çok teşekkür ediyorum güzel dilek için hocam 🙏🏻🥳🙂
Rica ederim hocam ne demek 🙂
Benim doğum günüme de az kaldı. Tek bir şey var kendime diyeceğim. gerçekten çok şey başardın seninle gurur duyuyorum, kimse duymasa bile
Şimdiden kutluyorum inşallah çok mutlu güzel bir yılın olur❤🐣
Hep beraber inşallah canım benim hepimiz için en güzeli olsun 🎉❤🙂
Geçmişte yaptığın hataları tekrar yapma deri...
Sana da mutlu yıllar bir ömür başarı sağlık mutluluklar dilerim 🌸
Notuna katılıyorum, zaten bir süre sonra bedelini ödersen yapamazsın bence ✨
Çok teşekkür ediyorum 🌸🎈
Evet. Öyle oluyor gerçekten.
Bu sözleri söylerdim 😌
What is this ne diyor 🗣 🤣
Mutlu, sağlıklı ve sıhhatli yolların olsun, kendime yol uzun devam diyorum
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
🙂🍀
Yeni yaş yeni yıl yeni şeyler gelicek ama gelmeyecek olan şeylere odaklanıp geleceği mahvetme
Güzel evet ✅✨🥂
kendin haricinde kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin. iyi ki doğdun bu arada 😊
Teşekkürler 🙏🏻🎈🙂
Her şeyi kafaya takma bazı şeyleri düşünme bile dünya b*ktan biyer...
Doğru ☑✨
Bazı bazı doğruları söylediim doğrudur fjjfjfjfj
Akisina birak insanlari kafaya takma. Dogum gunun kutlu olsun.
Teşekkür 🎈✨
İnşallah kutlarsınız🥳🙏🏻
Musmutlu yıllar bihtoşş emoji yok. biliyon jsjs bir sürü galpsss
Biliyorum aklıma geçen ki yazışmamız geldi 😀hep beraber pamuğum 💖
Şam şeytanı bak bu yaşında artık yeter bak doğru dur derim.😂
😀
Ay iyi ki doğmuşsun Bihterr yeni yaşın kutlu mutlu olsun ❤️🎉
Çok teşekkür ediyorum 🙂sen de iyi ki varsın, hep birlikte.🐣❤
Nice güzel ve mutlu yaşlara.
Kendime not; Güzel anılar topla.
Teşekkür ederim güzel anılar evet ✅✨🎈🙂
Bugünlere gelmemi nasip eden Allaha hamdolsun derdim
Evet şükür 🙏🏻
''Sen Bihter Ziyagil'sin, aptallık etme'' yazardım herhalde 😜😂
😀😀
Gereksiz hiç bir insana ihtiyaç yok hayır demeyi bil önce kendini sev sen iyiysen herkes iyidir💃
Evet her şey hatta kendini sevmekle başlar, değerini bilmekle 🥳 @sarıdilber🥂
Geç olsun ama güç olmasın ruhum hep çocuk özgür ol olmayı seviyorum 🧚♀️🥳💃🤗🥰
Evet bu farkındalığa erişmek güzel tatlım zamanla ruhuna ses 🔊 verirsin. 🙂
Kimse canımızdan değerli degilmiş bihterim onu gördüm ben😌🙏
Kesinlikle bunu en çok canın derinden hiç ummadığın anda kırılınca anlıyorsun 🙂
En sevdiklerine sırtını sakın dönme düşman bile yapamaz onların yaptığını asla üzül istemem musmutlu bir ömür diliyorum çok sev sevil herşeyin en güzelini hak ediyorsun canımcım🤗🙏😌
Sen de hak ediyorsun 💖Çok doğru çünkü dost seni daha iyi tanır ve nerden vuracağını iyi bilir mesela doğru düşünce amin 🙏😇
❣️🙏🧚♀️ canımsın
Ben yine kendine yaslanan dik durur derdim. Kendim olmaya devam
Bunu çok severim ve doğru @Dark_Scourge çünkü kendin yine seni en iyi anlayacak onaracak geliştirip dönüştüren olan, bir başkası seni sen kadar bilemez. 🥳🎈
Kendimi bir başkasının beni desteklemesine bırakmamalı insan. En büyük destekçin yine sensin. Herkes bilmesi gerektiği kadarını bilir. Daha da önemlisi zaten herkes kapasitesi kadarını anlayabilir.
Bazı insanlar ışığını kendi içinden alırmış. Başkası sadece o yola ulaşmanın önünde seni ittiren bir güç ⚡ sen açmak istersen o kapıyı açarsın insanlar sadece 👣 yol gösterir. Ancak yol 'a çıkmak sen de bitiyor mesela @Dark_Scourge 🥳
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni olduğun çok belli 😊 Dilimizi doğru ve etkili kullanan insanlara da hasret kaldık. Ben yolumda devam ediyorum. Yanımda yürümek isteyenlere her zaman o kapım açık
Çok teşekkür ediyorum dilimi kelamımı beğenmene. Dil güzel bir araç doğru kullanımda etkisi artar bunun yanında vurgu tonlama da çok önemli cümle anlamını etkiler ve değiştirir.🙂 Yol 👣 aslında şöyle anlamlı doğru durakta beklemek doğru yola çıkarıyor. Ve en önemlisi ; herkes mükemmel bir insan ister hayatında, kimse mükemmel olmak için çabalamaz. Sen iyi olduktan sonra iyi seni bulacaktır her zaman ben, iyinin gücüne inananlardanım✨
Ben de dilimizi oldukça doğru ve hatasız biçimde kullanmaya çalışıyorum. Aslında mükemmel insan beklemek de, beklediğini asla bulamamakla sonuçlanacaktır. Çünkü özünde kimse mükemmel değildir. Önemli olan yola çıktığın insanlarla eksik yönlerini tamamlayarak mükemmele ulaşmaktır. Önemli olan iyi insanlarla karşılaşmaktır. İyi insanlar hep iyi insanlarla karşılaşma keşke @Bihteeerrr
Aslında şöyle düşünebilirsiniz aslında Herkes bir parça bütünü oluşturur. Eşim sözcüğü burdan geliyor. Eş parçadan. O seni tamamlayan, bütünü görünür kılan parça ✨ tıpkı yapboz parçası gibi. Beraber büyür yol alırsın ahenk onunla beraber sağlanır. ✨🥂
Ahenk olduktan sonra zaten her şey kendiliğinden geliyor. Benim demek istediğim de o aslında. Senin diğer parçan, yarın aslında senin bütünlenmiş, tamamlanmış halindir
Evet parça bütünü oluşturur 🙂 adımlarını beraber atarsın kendini tamamlayamadan içsel olarak başkasını da tamamlayamazsın mesela ✨
Kesinlikle katılıyorum. O da nir süreç. Kendini tamamlamak her an, her dönem devam ediyor
Evet. Olgunlaşmadan başkasınıın yarasına merhem olamazsın mesela 🥳✨
Çok şükür hamdık, piştik, yandık
Böyle olduysa bu ilerde senin için avantaj olur 🧐
Ilerisi ne kadar bilmiyorum Cahit Sıtkı gibi yolun yarısındayız 😂
Gerçek olduğun için kaybettiğin her şey sahtedir ve sahte şeylere gerek yok 😄
Dürüstlüğünden kaybetmez kazanılır hatta 🥳🌸
Yaşlanıyorsun moruk derdim
😀her yaş ayrı güzel 🥳
Her zaman kıymetli olan sensin, bunun bilinciyle yaşa..
En doğrusu ✨✨🥂
Sağlıklı ol ,, mutlu ol emre 😄
Minareden atlarım yaş gününü kutlarım bihtoş 😄🌸
Emre sağlıklı olsundu sitede aşk sorusu sonsundu:))
Minareden atlayan kılıfını hazırlayan emroş 😀🎈
Sorsundu * sjsj
Sizleri aşk sorusuz bırakmam hiç 😂😂
Biz aşka aşığız çok ya neyse hahah 🤣
Aşk olursa aşığız bihtoş 😂😂
aşk bize gurbet aşk bize sıla 🤣🤣
Maalesef öyle 😂😂
bu Evren bana uzak tuzak sjsjsj
Yeni yaşın yeni aşlar getirir belki hjhjssj
Şu an işten güçten hiç aklıma gelmiyor 😀
ahahah kolay gelsin :D
Az insan çok kitap bol huzur...
Öyle zaten olmalı ✨ ✨
Gecmisten birsey anlamadin bu gidisle gelecektende birsey anlamayacaksin. Derdim
İnşallah sizin için tam tersi olur 🥳🎉🎈
Rica ederim
Çok doğru abla tekrardan doğum günün kutlu olsun ablam🙂🙂🙂🙂
Teşekkürler tatlı şey 💟🥳
O tatlı olan sensin abla
Teşekkürler bal 🍯🐣💖
🙏🤲😽
Artık kendime tavsiye vermiyorum
Vazgeçmişlik seviyesi ektedir olayı sjsj
Sağlik ve huzur isterim🥰
Ben de 🥳💓
Hadi bunu da atlattık.