Kişilik & Karakter 2 ay Siz kendinizi daha çok romantik mi yoksa ormantik mi görüyorsunuz? CamelotT Takip Et Xper 7 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta hani şimdi her kesimin bir yönü vardır malum işte 🤣🤣 Siz kendinizi daha çok romantik mi yoksa ormantik mi görüyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
vailuna Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Romantizm sevmem 1 3 Yorumla CamelotT 2 ay Yani hayvan severiz ozaman 😃 Yorumla vailuna 2 ay Hiçbir şey sevmiyorum ben. Yorumla CamelotT 2 ay Enteresan bi durum Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. romantik 1 0 Yorumla
Ben kendimi daha çok romantik görüyorum ama doğa da inanılmaz iyi gelir bana 🌹🌲 Senin enerjinde hafif ormantik bir hava sezdim nedense, esprili ve rahat bir tarzın var 😄 İkisi birden olabilenler daha çekici oluyor bence: hem duygusal, hem maceracı 💫 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Ortaya karışık bende işime geldiği gibi yaparım gadası 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Romantik çiçek 1 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Romantik 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar