Bazen gelince üst üste gelir.
Canınız sıkkın olunca nasıl üstesinden gelirsiniz?

Bazen gelince üst üste gelir.
Canınız sıkkın olunca nasıl üstesinden gelirsiniz?
maddiyat.. çamaşır makinesine baktırmam gerekiyor sanırım sıcak yıkamıyor. + annemin sağlık problemleri... özel hastanede fizik tedaviye başlayacak muayene ücretlerinin önemi yok. hastaneye gitmesi için taksi lazım ve tüm seansları hesapladığımda taksiye yalnızca 3k ödeme yapmam gerekiyor.:) kafayı yiyeceğim. evin ve aile fertlerinin ihtiyaçlarından dolayı bir türlü belimi doğrultup kendime odaklanamadım. ha oldu ha olacak derken yaş oldu 30. hiçbir problem yoksa bile durduk yere bir alet bozulur ve yine sıkıntı çıkar :D. lanet olsun böyle dünyaya.
İnsanın canı sağolsun yeter ki. Maddiyatla ilgili sıkıntılar bir şekilde hallolur.
Aynen bağ bahçen tarlan başında baban varsa hallolur.
Bu durum beni kahretti...
https://www.youtube.com/embed/WES2xXXBBXohttps://www.instagram.com/reel/DWSGVbNiIpn/
Sırf babasını konuşturma iddiası ile küçücük bir bebeğin ayaklarında sigara söndüren ve çivi çakan vahşilerle aynı dünyada olmak çok ağır.
Ne denir ki buna. Hayvan hayvana yapmıyor bunu.
Kesinlikle
Çok var ondan, sıka sıka çelik duvar gibi oldu, sağlam durdukça yıkmak için daha fazlası gelir, biri biter ötekisi dert olur, düşündürür, sürekli herbiri içimde ateş olur.
Çözümü olmayanları bumerang gibi atabildiğim kadar uzağa fırlatırım geri dönene kadar kafam rahat eder.
Ama eninde sonunda geri döner
Dönüyor bir şekilde kurtarış yok sihirli bir değnek olması lazım
Var aslında ama şans işte
Diğer sorumda değinmiştim şans işine.
Genel değil spesifik göreceli bir konu bu insanın şanslı olduğu yer vardır şanssız olduğu yer vardır kimi dört dörtlük kimi dörtte iki kimi dörtte bir kimi amorti kimine ise amorti bile yok hayat milli piyango gibi işte
İşte acaba şans bir bilinç hali mi?
Oda var tabi ama tek başına etkin değil
Bencede bilinç işi değil. Kısmet diyoruz ya bazı şeylere. Tam da o.
Aynen öyle ne yaparsan yap çalış çabala olmuyor her şey bilincinin tersi yönde ilerliyor iraden bile değiştirmiyor. Murphy yasası: bir şey hep ters başladıysa hep ters gider
Ama hep öyle olacak değil genede bilinci doğru hamlelerle kullanmak gerek bugün değil ama yarın değişebilir
Umarım
Önce çok fevri hareket ediyorum sert sözler söylediğim de oluyor sonra duruluyorum. Canımı sıkmaya değmiyor hiçbir şey... Su akar yolunu bulur, her şey olacağına varır.
Hava güzel, hayat neden herşeye rağmen güzel olmasın ki...🤗
Bazen bazı şeyler insanın elinde olamıyor. Dua ediyorsun sadece.
Aminn. Sağolun 🙏
Şu sıralar beni en çok yoran şey, insanların birbirini dinlemeye üşenmesi sanırım 🙃 Sürekli konuşan ama az anlayan bir kalabalığın içindeymişim gibi hissediyorum.
Canım sıkılınca kendimi yürüyüşe atıyorum, özellikle deniz kenarı ilaç gibi geliyor 🌊 Müzik açıyorum, kafamın içindeki sesleri biraz kısmama yardım ediyor. Bir de güvendiğim birine dert anlatmak çok iyi geliyor 💬
Cevap
23Cevap
Para, diş ağrılarım ve askerik
Hepsi hallolur, canını sıkma.
Her zaman ki konular
Her zaman ki konular ne bilmiyoruz🙄
Herkese anlatmıyorum çünkü Hayatçım
Biz herkesiz demek Barışcım.. Anladım😪
Sormadın hiç :/
Peki öyle olsun ☹️
Bazen hiç sebepsiz daralıyor anlamsız hüzünlerin ortasında buluyorum kendimi. Omuzlarım düşüyor, içim içime dar gelir halde.
Kabuğumu yumruklayıp sindirmeye çalışıyorum genelde.
Senin de canın sıkılıyorsa, biz ne yapalım.
Niye benim canımın senin canından farkı ne ki
Sen 9 canlısın
Dokuzunun da aynı anda sıkılıyor olması
Doğrudur müdür. Benim modum düşük biraz. Çıkıştım. Hakkını helal et.
Söylemene gerek bile yok biliyorsun
🙏
Şu nick görünce insanın keyfi yoksa dahi yüzü gülüyor. Canımı sıkan kişiler genelde müşteriler ne istediklerini bilmiyorlar :/
O zamanbu vesile ile Cemal Süreya'yı anmış olalım :)
Cemal abimiz büyük üstatdır bence flörtün defterini yazmış olabilir. Her şiiri bu kadar mutluluk verici değil ama güzel şiirleride var. Benim en sevdiğim ve sürekli kullandığım
Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu
İki kere öpsem üçün boynu bükük
Seni öyle bir öperim ki
On parmağımda on marifet"
Siz yinede sadece şiirlerini sevin :)
Cemail abiyi kadın ruhundan anlayan bir yazar hatta günümüz erkeği diyebilir miyiz 😂😂
Biraz flörtte abartmış olabilir ama diyebiliriz:)
Ben edebiyatçı değilim ama cemal süreyya’yı severim kadınların dilinden anlıyor bak sen bile onun cümlesini taşıyorsun 😅
Evet ama nickim için kullandığım şiiri, kısa ama çok derin mana içeriyor :)
bu cümleyi gördüğümde aklıma hep elimde uçurtma ile tarlada koştuğum anım geliyor. Öyle bir adam işte cümlesi insanın içine işliyor
Kesinlikle. Herkes kendine bişey buluyor:)
Müsadenizle takibe alabilir miyim sizi?
Tabiki
Bazen denk gelince yüz güldürüyor
Ne mutlu :)
☺️☺️☺️
Canımı sıkan son zamanlarda canımı sıkan konuların üstesinden gelme şeklim.
Bu iyi bişey değil mi? Üstesinden gelmek?
Bunu nasıl yaptığın da önemli değil mi? Bilmem ki?
Peki madem seni yoruyorsa, bırak üstesinden gelme.
Şu noktada yorulmak gibi bi lüksüm yok. Aklıma şey geldi, diyor ya; Yazsan olmuyor, yazmasan olmaz dil dursa... diye.🙂
Anlıyorum. O zaman başa gelen çekilir mi diyoruz :)
Aynı şekil üstesinden gelmeye devam ediyoruz.😁
Kolaylıklar efenim :)
Saolun.
6 duyu organımdan her hangibi biri ile karşı cinse temas eksikliği sanırım bunun adı yalnızlık oluyor
Nasıl üstesinden geliyorumun cevabı burada olmam sanırım
Çok etkileyen olumsuz bir durum yok. Olumsuzluklar üst, üste geldiğinde olduğu gibi kabul eder, panik yapmadan geçmesini beklerim.
Bu aralar her şey biraz üst üste geliyor, sadece sakinleşip geçmesini bekliyorum.
Hicbirsey kendimden daha değerli değil. Ölümün çaresi yok bu dunya da
Öyle tabiki. Ama bide sevdiklerimizin kötü haberini almak, dünyanın en can sıkıcı şeyi.
O konuda katılıyorum size.
İçim içime dar geliyor bu aralar öyle bir ruh sızısı
Tamda o durimdayim ama gecer inaniyorum 🤲
Umarım
geçmek bilmeyen grip
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim 🌼
Hayat kısa ve kuşlar uçuyor. Hayat can sıkmaya değecek kadar uzun değil.
ne yok ki diyelim
Umarım o sorunun hallolur🙏
Senin niye sıkkın?
Anlatırım sonra
Çok şükür canımı sıkan bişey yok
Haksızlık yalancılık
Hiçbir şeyi takmıyorum. Kimse canımı sıkamıyor
Ailevi. konular
şu an yok olursa yazarım
Herkesin sadece cinsel beklentilerinin olması
@ERKAN0106 maalesef. Hani cinselliğe tamam desen sonunda ciddi bir şey var mı o da yok
@ERKAN0106 yok tamam desem hepsi gerçekte yapmaya hazır
Canımı sıkan durum yok
Savaş
Kimimkini sıkmıyor ki
Hayat
Yalnızlık
Çook şey
Senin soruların
Yanda engelle butonu var. İsterseniz engelleyebilirsiniz.
Canım yeterince sıkkın uğraşamam senle
Memeliler
Soğuklar
İsrail
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?