Erkeklere karşı aşırı öfkeliyim çünkü hepsi birbirinden beter ve iğrenç sırf bu yüzden evlenmedim gerçi benim gibi temiz ve düzgün kızların yüzüne bile bakmıyorlar ki zaten
Ben de genelde kolay sinirlenmem ama sınır aşılınca içimde bir ateş yükselir, susup kendimi tutmaya çalışırım çünkü kırıcı olmaktan korkarım ne yazık ki kırıcı olduğum zamanlarda olmuştur pişmanım, öfke anında sabretmek en büyük güçtür, o yüzden o an susmak, ortamdan uzaklaşmak ve kalbimi sakinleştirmek için çabalarım. Geçince de pişman olmamak için dilimi ve davranışımı kontrol etmeye gayret ederim.
Bildiğin kitle imha silahına bürünüyorum yani tepki veemiyorsam ve gözümden ateş kulaklarımdan duman çıkıyorsa yanımdan geçip gidilmesi herkes için daha hayırlı lakğn bir kelam için duruluyorsa herşeye hazırlıklı olunmalı ne yapacağım belli olmaz şakşn bir çok tescili vardır o an elimdekini hile fırlatıp atabilirim o derece 😂
Kolay sinirlenmem, ama sinirlenince çok kötü oluyorum, yanaklarım kızarıyor, gözlerim büyüyor, nefes alamaz gibi oluyorum. Şiddet kullanmayı sevmiyorum kendim zarar görüyorum.
Ben de kolay kolay parlamam ama çizgim aşıldıysa önce çok susarım, yüzüm donar ☕😶 Sonra sakin sakin, net ve mesafeli olurum; bağırmak yerine kelimelerim sertleşir. Genelde yürüyüş yapıp, yalnız kalıp atlatıyorum; yoksa içimde kalıp beni yiyor resmen 😅
Genelde sakin zor sinirlenen biyim ama Sinirlendiğimde tatlı olduğumu komik olduğumu söylüyorlar daha çok kızdırıyorlar O yüzden daha daha az kızmaya çalışıyorum
Zıvanadan çıkacak kadar sinirlenme işi olunca hemen kaçıyorum insanlardan. Çok yıkıcı konusabiliyor sovebiliyorum. Ama bu nadir yaşanır. Tanımadığım birilerine karşı ise sürekli agresifim :D