Selamünaleyküm, sosyal medyada çok görüyorum böyle şeyleri ama kullanamıyorum bile taktikleri. Sizin var mı kullandığınız taktikler

Selamünaleyküm, sosyal medyada çok görüyorum böyle şeyleri ama kullanamıyorum bile taktikleri. Sizin var mı kullandığınız taktikler

En iyi taktik, taktik uygulamaya çalışırken doğal olmayı unutmamak. Mesela bir tartışmada sadece sessiz kalmak bile karşı tarafın kendi kendini sorgulamasını sağlar, en sevdiğim budur.
Aleykümselam 🌸 Ters psikoloji bazen işe yarar ama herkeste aynı sonucu vermez, bunu unutma. Ben daha çok insanları anlamaya odaklanan taktikler kullanıyorum 😊 Mesela biriyle konuşurken gerçekten dinleyip, cümlelerini ondan biraz farklı şekilde tekrar etmek güven duygusu yaratıyor. Bir de sakin kalarak tepki vermek, özellikle tartışmalarda, karşı tarafı çok şaşırtıyor ve dengeni korumana yardım ediyor 😌
Cevap
10Cevap
Aaah çok fazla Elena! Bunu söyleyemem.😌🖤🥂
Bir şeyi isteyip istemiyormuş gibi hareket etmek ve istediğini almak (tabi her zaman işe yarmayabilir)
En sevemediğim şeyler
Ben düz biriyim ya neyse o 🤷🏻♀️
Yok bende sevemiyorum bu taktikleri millet buna kafa yoracağına birbirine anlayışlı olsa doğal olsa ne âlâ
Keşke öyle olsa cidden.
Yasin ufak. Önce kişiliğin otursun. Dediğin şeyler dürüst insanlar için uygun değil.
Fotoğraf benle ilgili değil ki
Bu tür teknikler karaktersizlerin istedigini alma işi.
Abi okumadım bile fotoğrafı hani soru boş kalmasın dye
:)))))
İstemediğiniz şeyi yapmayın. Manipülasyona gelmeyin.
Gözlerin içine bakmak
Ay yok beynim hiç almaz böyle şeyleri sfsfa
Sevmediğim şeyler ya
Ters psikoloji işe yarar ben kullanıyorum 😊
Neymiş o taktikler para 💴 ediyor mu ya
Kafaya takmamak 😃
Lalsksks en iyisi
Çok var
Mesela
Pek yok
çok var
Mesela?
aynalama, eye contact attraction effect, Self-disclosure, Halo effect
Baya iyi teşekkürler
Col olacaksınız diye kendi dilinizi unutunuz be şu soyledigin yabancı kelimeleri niye turkce yazmıyorsun bizde anlayalım biz turk miletiyiz ve sadece turklerde bu özenti var hic gormedim yabancı biri cool gorunmek icin başka dilde kelimeler soylesin mesela onlar bizim turkcemizle örnek veriyormu senin gibi?
Türkçesini bilmiyorum isimlerinin ne alakası var havalılıkla
Türkçe yazsaydım da anlamazdın zaten araştırman lazım
lazim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?