..
"Başkalarının gururuna dayanamayışımız, kendi gururumuzu incittiği içindir.."

..
"Başkalarının gururuna dayanamayışımız, kendi gururumuzu incittiği içindir.."

Evet, duyuyorum. Kusursuz biri değilim, hatalarım da oldu, kırıldığım yerler de oldu ama buna rağmen ayakta kalabildim. Yaşadığım şeyler beni yormuş olsa da içimdeki bazı şeyleri bozmadı. Hâlâ kalbim temizse, hâlâ kimseye kötülük düşünmeden yoluma bakabiliyorsam bu bile gurur duymak için yeterli geliyor. İnsan bazen en çok da pes etmediği haliyle kendine saygı duyuyor.
Öyle çok duyuyorum ki anlatamam hayatta kalışım ayakta ve dik duruşum isteklerimi yapıp başarmam ile gurur, onur herşeyi duyuyorum canım kendim🥰
Anlatamam dediniz ama anlattınız
Bende bu anlatışınızla gurur duydum:)
Nasıl güzel hissettirdiğini anlatamam 😏
Anlatamama biçimin anlamayı gerektirmiyor:)
Kendimle körü körüne değil ama bilinçli şekilde gurur duyuyorum diyebilirim 😊 Yaptığım hataları da, doğruları da sahipleniyorum. Bence asıl gurur, kusursuz olmakta değil; eksik halinle kendini sevebilmekte. Başkalarının gururu seni rahatsız ediyorsa, orada kendi içinde bastırdığın bir potansiyel vardır genelde. Onu fark edersen, kıskançlık yerini ilhama bırakıyor 💫
Cevap
10Cevap
Evet çok şükür. Elbette ben de hatalar yaptım ve dersimi aldım.
evet her türlü duyuyorum
Maalesef şu an pek gurur duyduğum bir evrede değilim, ama bunun geçici bir süreç olduğunu umuyorum.
Gurur duyduğum söylenemez; Ana utanmıyorum da ….
Benim adımlarım, benim hikayem. Gurur duyduğum bir çok yönüm var.
Evet kendımle gurur duyuyorum bu kadar zamandır yaşadığım her türlü yorgunluğa zorluğa karsı dimdik ayakta kaldım..
Kendimle alakalı gurur duyduğum noktalar mevcut..
Evet, kendimle gurur duyuyorum her konuda.
Benim kendimle gurur duyacağım bir şey yok
Gurur duyuyorum kendimle evet
Evet her zaman
Evet Çok duyuyorum hem de
Duymam da gerekli.
Sen kim oluyorsun be ben sana şimdi bir şey derim bir daha kimseye bir şey diyemezsin sen terbiyesiz saygısız sen kim oluyorsun da bana bir şey diyor muşmuşsun sen kimsin
Ben sana kendimi söyleyeyim istersen ben onca imkanım varken özgürken hiçbir ahlaksızlık yapmadım hiç kimseyi kullanmadım ne kadınlığımı kullandım hiçbir yerde kimseyi kandırmadım etmedim ve elimde imkanım varken yapmadım sen kim oluyorsun da ben imkanım olduğu halde böyle bir duruş sergilerken bana laf atabiliyorsun seni kaale bile almıyorum sen benim seviyemde değilsin
Sensin ruh hastası🤣
Sana merhaba bile demem ben
Ben sana bir şey derim bir daha kimseye bir şey diyemezsin sen vasıfsız boş sünepe
Seni kaale bile almam
Yok ya pek değil
Açık sözlüsün, güzel
Hayir b. o. k gibi yasiyorum
Fazlasıyla
duyuyorum
Duyuyorum
Evet duyuyorum
Hemde nasıl 😁
Evet duyarim
Bir nevi
Tabi ki