Zeka, iyi biri olma, dış görünüş. Neye kaç puan verdiniz?
2 ay
Zeka, iyi biri olma, dış görünüş. Neye kaç puan verdiniz?
Düşünelim.
Dış görünüşüm kimi zaman toplum standartlarına uyum gösterir kimi zaman ise göstermez, tamamen ruh halime ve keyfime göre. Bu yüzden benimseyen de olur benimsemeyen de.
Dışarıya çoğu zaman havalı, soğuk bir hava veririm oysa eskiden bunun tam tersiydi oldukça yumuşak ve neşeliydim.
Devamlı ileriye odaklanan bir zeka yapım vardır. Geçmişi sadece analiz yapmak için düşünür, gelecek için kesin planlar yapmam ancak anda olabileceğin en iyi versiyonunu üretmeye, yaşamaya ve yaşatmaya çalışırım.
İnsanına göre değişken iyilik ve kötülük standartlarım vardır. Ancak her hayvana sonsuz iyiyimdir. Elimden gelenin en iyisini onlara sunmaya çalışırım.
Ve son olarak hiç puan verme yeteneğim yoktur.
Hepsine pi sayısı 3,1415... veriyorum 10 üzerinden.
Düşük kabul ediyorum fakat özel bir sayı olmasından dolayı bir albenim var elbet bu konularda diyorum.
Ben kendime genel toplamda 10 üzerinden 7 veririm sanırım 😊
Zeka için 8, çünkü analitik düşünüyorum ama her şeyi de bilmem mümkün değil. İyi biri olma konusunda 7; niyetim iyi ama hatasız değilim. Görünüş için de 6–7 arası; ne çok iddialıyım ne de özgüvensizim diyebilirim 😄✨
Cevap
5Cevap
10 puan
Her ikisinede 10 üzerinden 10 veririm.
Kendimi beğeniyorum ama narsist de değilim
Farkındalığım yüksek şu çağın insanına göre baya yüksek olduğunu düşünüyorum.
Ekonomi, Tarih gibi konular değil
Onu uzmanlık alanı fizik olan birine sorsan daha mantıklı olur.
Bunları anlamak veya bilgili olmak benim hayat kalitemi yükseltmiyor.
Disiplin, irade, zaman yönetimi, çağın problemleri ve benzeri konuları iyice bilmem benim hayat kalitemi arttırıyor.
10 üzerinden 10 verebilmemi belirleyebilmen için benim gibi olabilmen lazım karar merci burada sen değilsin
Ben müslüman olduğum için zeki sayılmam ama dış görünüş olarak 10 üzerinden 10 elhamdulillah
Çiçeklere on tam puan
Geneli 7 olabilir
Vermem doğru söyliceğimi sanmıyorum
8 puan
Fazla enayiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?