Yeni biriyle konuşmaya başlayınca, yalnızken daha mutluyum farkındalığı geliyor. Doğru kişi olmadığından mı, normal biri kalmadığından mı cevabı henüz bilmiyorum.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende de öyle hissiyat vardı artık yok
İlişkim olunca yolun gitmiyordu ayrılmak istiyordum ama bende ayrılır ayrılmaz boşlukta oluşuyordu kendi kendime inat ettim bir ilişkide ayrılmadan durmaya öyle aştım
Yok karşıdaki beni istemiyorsa konu bitmiştir kendi içimde severim ama rahatsız etmem
Karşıdakiyi rahatsız etmem zor da olsa dayanıyorum iki ay önce sevdiğim erkek beni istemediğini söyledi rahatsızlık verme dedi yazmadım daha ama seviyorum hala yapcak bir şey yok
Dua ediyorum inşallah nasibim odur
Değilse bile son kez sesini duyayım diye ediyorum işte çaresizlik çok kötü ya
Beni o terk etti tamam mı ortada hiç bir sebep yokken gitti. Sonra her yerden engelledi ben her gün yazdım engellere rağmen ama mesajlarım ulaşmadı. Doğum günümde açtı engeli bende ümitlendim yazmayınca yazdım. Bana diyor ki bir aydır kime gittiysen ona git lan diyorum bir aydır sana yazdım zalimin oğlu sevgili yapmışsındır dedi istemiyorum.
Bilmiyorum soğuttu kendinden yazmıyorum da mutludur o
Biliyor musun bende öyle hissettim çünkü en son yazdığım da dedim ben kendimi tutamam yazarım sana istersen engelle dedim engellemicem numaranı sildim sohbeti siliyorum yazma dedi geçen gün de bir şey yazıp geri silmiş tepki vermedim
Biliyorum anladım onu yazmıyorum bakalımmmm
İyi akşamlar hoş sohbetiniz için çok teşekkür ederim beyefendi.
Teşekkür ederim eic için
Yalnızken daha mutlu hissetmen çoğu zaman “yanlış kişi” alarmıdır aslında 😌 Yani enerjini aşağı çeken, seni sıkana karşı beynin kendini koruyor. Bir de uzun süre yalnız kalınca, konfor alanın büyüyor, biri girince rahatsız hissetmen normal 💭 Bence sorun sende değil, bağ kurabildiğin, yanında kendin olabildiğin biri gelmemiş daha 🌿
Cevap
2Cevap
yaşamadım
Her ikisi de olabilir
olmadığından knk
Ay ben ya
Kaçıngan bağlama
Mesela platonik oluyorsun o da sana ilgi verdiyse aşırı itici gemeye başlıyor
Ne
Bence o davarıdr
O da vardır mxmcmc
Jshxjdkxcjcjkcc